Felleskjøpet Bodø

  1. Mer om
Felleskjøpet Bodø

Trygg netthandel og bredt sortiment for bonde og forbruker innen hus, hjem og hage, kjæledyr, arbeidsklær og verneutstyr, husdyr, planteproduksjon Bodø, Butikk, Gamle Riksvei 13, 8008 Bodø. Verksted, Gamle Riksvei 13, 8008 Bod Ser du etter ◴ åpningstidene til Felleskjøpet? Finn de siste tilbudene, telefonnummer og åpningstider for Felleskjøpet i Gamle Riksvei 13 i Bodø p Utviklingen av Felleskjøpet som virksomhet har vært og er betydelig. Parallelt har den teknologiske Felleskjøpet Butikk Bodø, telefonnummer Felleskjøpet Bodø Gamle Riksvei 13. Hvis du har kommet til denne siden, handler du mest sannsynlig ofte hos Felleskjøpetbutikken på Felleskjøpet Bodø - Gamle

Jobb: Felleskjøpet

Tekst og foto: Camilla Mellemstrand Frem til for noen år siden var det traktorselgerne på avdelingene rundt om i landet som hadde ansvar for både taksering, innbytte og salg av brukte traktorer og redskap. De siste par åra har Felleskjøpet både sentralisert og profesjonalisert bruktsalget sitt. Felleskjøpets nasjonale bruktsenter, som startet med to menn og litt lånt plass på avdelingen på Kløfta, har nå blitt til fire ansatte og åtte dekar lagringsplass på egen adresse.

Felleskjøpet eide allerede den aktuelle tomta et steinkast fra avdelingen på Kløfta, men den måtte ryddes for trær og gruslegges for å gjøre plass til de brukte maskinene.

Felleskjøpet omsatte brukte traktorer og maskiner for 340 millioner i 2019, og nasjonal salgssjef for bruktsalget, Tor Helge Uglum, sier den nye organiseringen av bruktsalget har vært vellykket. Når en og samme person setter hundrevis av takster i løpet av året, blir takstene riktigere og mer forutsigbare enn om alle selgerne skal sette innbyttetakster selv.

Planter, blomster og hage Plantasjen

At vi har sentralisert salget har også vært en forutsetning for å lykkes på eksportmarkedet, forteller Uglum. Import og eksport Når det nasjonale bruktsenteret har satt en takst på traktoren eller redskapen, skal maskinen fortrinnsvis selges lokalt. Lykkes ikke dette innen en måned, skal maskinen fraktes til bruktsenteret på Kløfta, som enten kan selge den fra bruktsenteret, på Finn eller til eksportmarkedet.

Han forteller at bruktsenteret også vil hjelpe kundene med forhandlerimport av spesialmaskiner fra John Deere som ikke er tilgjengelig på det norske bruktmarkedet. Så langt har de hjulpet til med å importere en beltetraktor og en finsnitter. Hvis en kunde ønsker seg en John Deere-maskin som ikke finnes på det norske bruktmarkedet, bistår vi med import via vårt nettverk av europeiske forhandlere. Vi importerer bare maskiner med kjent historikk og bare fra godkjente John Deere-forhandlere, sier Uglum.

Kundens behov og lommebok Sist ansatt av de fire selgerne på bruktsenteret, er Ola Hytjan.

Møte med tillitsvalgte i Felleskjøpet Agri (FKA)

Han er planteprodusent, driver med leiekjøring, har jobbet deltid på verkstedet på Kløfta i mange år og er langt over gjennomsnittet opptatt av traktorer og landbruksmaskiner. Hytjan er glad for å være en del av Felleskjøpets bruktsatsing.

Se dette: Aleris bodø

Jeg har selv vært ung, nyoppstarta entreprenør med usikker oppdragsmengde, og i den fasen var det ikke aktuelt å kjøpe nytt. Det finnes mange som meg der ute. Ved å skru av markedsføring vil du få helt generiske annonser i purehelp som kan oppleves som lite interessante og kjedelige.

Å deaktivere for markedsføring stopper ikke reklamen på vårt nettsted. Felleskjøpet trenger mennesker som vil noe mer, og som har det ekstra engasjementet. Bli medoss i det grønne skiftet.

Felleskjøpet Bodø Åpningstider, Gamle Riksvei 13

Se film om hvordan det er å jobbe som mekaniker og verkstedleder hos oss! Konsernets resultat preges fortsatt negativt av tørkesommeren landbruket opplevde i 2018.

Konsernet Felleskjøpet Agri økte omsetningen i 2019 til 16,2 milliarder kroner mot 16 milliarder kroner året før. Driftsresultat før avskrivninger EBITDA endte på 730 millioner kroner i 2019, en økning på 4 millioner kroner fra 2018. Resultat før skatt på 119,5 millioner kroner. Til tross for negative effekter av tørkesommeren viser driftsresultat før avskrivninger en økning.

FELLESKJØPET BODØ Relaterte emner

Registrer deg i CV-database Felleskjøpet er bondens partner. En av våre ambisjoner er å skape Nordens beste faghandelsvirksomhet basert på det bonden kan. Vår kunnskap sikrer et rent norsk landbruk med kvalitetsprodukter! Vi kan by på spennende arbeidsoppgaver. Alle som jobber hos oss får bruke sin kompetanse, og vil utvikle seg både faglig og personlig. Sammen skal vi jobbe for å sikre en bærekraftig matproduksjon i Norge - i dag og i fremtiden. Felleskjøpet Agri har en omsetning på15,1milliarder og3150 ansatte.

FELLESKJØPET BODØ Kommentarer:
Forfatter om Felleskjøpet bodø
Nordgård fra Stavanger
Se min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Grasstrack. Jeg nyter utforske norske bøker rasende.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net