Kahoot Julequiz

  1. Mer om
Kahoot Julequiz

Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden Hva er det svenskene kaller julenissen? Hvilke gaver ga de vise menn til Jesus i følge juleevangeliet Julequiz spørsmål og svar for barn og voksne. 1) Etter Josef og Maria forlot Betlehem, hvilke land reiste de til med Jesus? 2) Hvilken farge er det p Her får du 30 gode Kahoot spørsmål som du kan bruke på festen din. Hva finner du på Henry Ford museum i Detroit Jule-quiz #matematikk #jul #quiz #historie #norge #norsk #blanding #flagg

Kahoot! Matematikksenteret

Å ha program som kan utnytte dei verktøy vi har på skulen, er ein rikdom. Det er godt å se kjente fjes. Vær aktiv i firmaets interne sosiale kanaler som Yammer, Teams, Workplace, Slack, osv. By på deg selv og del bilder og videoer fra hverdagen din på hjemmekontoret. Skill mellom når du jobber og når du har fri.

Aktivitetar å gjera på heimekontor

Ikke sitt i sofaen med PCen i fanget hele dagen, og har du rom til det bør du jobbe et annet sted i hjemmet enn der du har fri. Camilla hadde satt sammen en julequiz på kahoot som vi skulle sammen på 10er-gruppene prøve å løse. Her var det satt opp med projektor og hver gruppe fikk hver sin pc hvor de skulle merke av det riktige svaret. Det varierer hva jeg kjøper til bursdager, men til jul digger jeg disse søte reinsdyrkoppene som jeg serverer gløgg i til mine gjester når de kommer inn døra.

I love Meri Meri and always buy the products for this dinner and my birthday. I love this cute reindeer cups and serve something warm to my guests when they step inside the door.

Sira skole : Juleverksted

Jeg pleier vanligvis å bruke linservietter, men i år ble jeg inspirert av OsloDeco. Så enkelt og så fint knytta jeg ei litta sløyfe rundt bestikket. For å spisse det hele adda jeg litt eucalyptus. Hvilken farge er det på huset til Mummitrollet og familien? For å gjøre seg fete. Hva var det som gjorde at Tiana skilte seg fra de andre Disneyprinsessene da «Prinsessen og Frosken» ble utgitt?

Hva heter historiesamlingen der man finner prinsessen som var inspirasjonen til Sjasmins karakter?

Løsninger for kontor og corporate communication ProntoTV

Hvilken Disneyprinsesse har ikke mer enn 18 replikker med dialog i sin film og åpner ikke munnen før det er gått 40 minutter? Hvilken Disneyprinsesse er den yngste med sine 14 år? Pocahontas har et kroppslig kjennetegn som ingen av de andre prinsessene har - hva?

Hvilken Disneyprinsesse er den eneste som har brødre?

Julequiz? Her er spørsmål!

Hvilke to Disneykarakterer forventes å bli kronet som offisielle Disneyprinsesser i 2015? Quizen kan for eksempel ta for seg en spesifikk tidsperiode, og du finner en rekke ferdige quizer du kan hente inspirasjon fra på internett.

For eksempel denne, med 10 spørsmål om 70-årene. En engasjert quizmaster og papir og blyanter til deltakerne er alt som trengs for å avholde en quiz som garantert vil skape god stemning. Nå har du altså ingen unnskyldning for at firmafesten skal ende opp som en langdryg affære.

Last ned også: Lurespørsmål kahoot

Julebord til sjøs Et spesielt julebord som alle vil huske Alt og alle samlet på ett sted 5 timer i herlige København Bestill ditt julebord her Mer om møter og konferanser til sjøs Vil du holde et møte eller en konferanse som er litt utenom det vanlige? OsloMet-ansatte på kick off på Rockefeller i 2017. Sjekk ut OsloMeet — vår nye sosiale kanal!

Har du lest dette? Morsom julequiz

PULS-undersøkelsen fra i sommer viste at vi savner kollegaer når vi jobber hjemmefra.

KAHOOT JULEQUIZ Relaterte emner

Foto: Skjermbilde Vil du lese flere slike saker? Meld deg på vårt nyhetsbrev og følg oss på Facebook! Legg inn svaralternativene Du kan ha inntil fire svaralternativer og flere riktige svarmuligheter. Nedenfor finner du fire felter hvor du kan legge inn svaralternativer. Ønsker du færre alternativer, velger du ringen med en minus i men du kan ikke ha flere enn fire. Nedenfor hvert svaralternativ må du velge om dette alternativet er riktig correct eller galt incorrect.

Kahoot Julequiz
KAHOOT JULEQUIZ Kommentarer:
Rapportert den Kahoot julequiz
Ahmed fra Hermansverk
Jeg nyter lese om Norge klokt. Se over min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Indoor American Football.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net