Matchi

  1. Mer om
Matchi

Content [hide]

Spiller du tennis, badminton, bordtennis eller squash? Bli medlem i Matchi og gjør din hverdag mer fleksibel Hector er opprinnelig fra Argentina og flyttet til Norge i 2008. Helt siden 1989 har han vært aktiv padelspiller og ble sertifisert padelinstruktør i Buenos Read reviews, compare customer ratings, see screenshots and learn more about MATCHi. Download MATCHi and enjoy it on your iPhone, iPad and iPod touch Discover the largest racket sports platform in the Nordics and become part of MATCHi's large network of players. Together, we make racket sports fun and Med Matchi kan du logge deg inn og booke tider via pc/smarttelefon/nettbrett med din nettleser samt apper for iOS og Android

Slik kommer du i gang med Matchi!

Timebestilling Haugesund Tennisklubb

Registrer en bruker i Matchi her. Logg deg inn og book tider på Voldløkka tennisbaner sin side på Matci her. Les og følg reglene under. Bruk av banene - Regler!

Det er meget viktig for Oslo kommune eier av anlegget og for Sagene IF drifter anlegget at banene er åpne og gratis for alle og at flest mulig får spille. Banene skal være et reelt lavterskeltilbud i tennis for alle, det er vårt mål for driften av banene og for vår tennisklubb.

For å få til dette er vi avhengig av at alle følger våre baneregler under. Regler og instruksjoner: Det er kun lov å spille med andre gullkortmedlemmer eller folk som har kommet før stengetid og betalt for seg.

De betaler da halv baneleie. Gjester som spiller med medlemmer er kr.

Betal deretter via linken med Vipps. Det finnes en QR-kode som henger på tavlen ved utebanene.

Matchi detaljert beskrivelse

Denne kan dere holde mobil-kameraet mot og nettbutikken kan så åpnes på link som vises i mobildisplayet. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Chemin du Lac Matchi, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Chemin du Lac Matchi eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Chemin du Lac Matchi, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter.

Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Nyhet - Din faste time eller strøtime kan bookes av andre Husk å avbestille timen din online dersom du ikke kan benytte deg av den. Det gir flere medlemmer og tennisspillere i nærområdet muligheten til spill på kveldstid. Du får også tilgodetimer tilsvarede verdien på timen din dersom timen blir utleid til andre.

Last ned også: Koke torsk

Jo tidligere du avbestiller — jo større sjanse for at den blir utleid til andre.

MATCHI Relaterte emner

Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg. Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Chemin du Lac Matchi, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Chemin du Lac Matchi eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Chemin du Lac Matchi, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Matchi
MATCHI Kommentarer:
Redaktør på Matchi
Børresen fra Molde
Jeg nyter lese tegneserier nesten. Se min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Modelle.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net