Nrk Mp3 Spilleliste

  1. Mer om
Nrk Mp3 Spilleliste

Spillelister Se også: De 100 sist spilte låtene på mP3 Nye låter på mP3 HALVA PRISET – HÆLJETUR BRAATEN + CHRIT LEAF + AILI – SEASIDE TIX – BEATUTIFULL Her er oversikten over all musikken som spilles på mP3. PS.: Du kan velge dato og klokkeslett i kalenderen under NRK Radio sine kanaler direkte på nett - NRK mP Her finner du musikken som spilles på mP3! I Sommer Har Vi TidEl Papi SPILLELISTER - SE HVA SOM GÅR PÅ RADIOEN: Dette spiller NRK mP3 akkurat nå! Se også hva kanalen har spilt de siste 7 dagene

Det var Wedel, Collet, Konow, Falsen.

Sistemann tok føringen i valsen Så skrev de en grunnlov, var glade og yre For Norge skulle bli et folkestyre. Til nå hadde kongen hatt alt å si Nå blir det demokrati nå bestemmer vi! Ja, vi elsker dette landet som det stiger fram.

Les også: Nrk mp3 radio

Du er vårt, du er vårt, gamle Norge Vi vil kle deg i rødt, hvitt og blått! Til Dovre faller Rop det så det gjaller!

P3 vil sørge for mer hiphop til folket: Lanserer

NRK P3X - Emir Programleder Abiel Tesfai tar en prat med bergensrapperen Emir om hvordan han gikk fra å be hver dag til å ikke være troende lenger, drømmen om å bli kunstner, hvordan han sjonglerer tre musikkprosjekter og mye mer. Kort fortalt så har vi laget en side pr låt i spillelistene, hvor innholdet er automatisk generert basert på artistens navn og tittelen på låta. Vi bruker så denne informasjonen til hente ut video fra youtube, stillbilder fra flickr, og «lignende artister» fra Last.

Denne består av sanger fra Urørt-programmene til NRK, men må jo spørre seg hva poenget er med en slik kanal når ingen hører på. Lyttertall uke 7 for NRK. Det som er felles for alle kanalene er at det virker som om NRK bruker veldig lite ressurser på dem, kan det være derfor ingen hører på?

En kanal for barn og en kanal for samisk kultur er med i allmennkringkastings-oppdraget for NRK, men blir disse kanalene derfor nedprioritert slik at det ikke egentlig er noen som bryr seg om dem? Situasjonen kan sånn umiddelbart se litt bedre ut for de kommersielle aktørene, men så må da også disse tjene penger basert på hvor mange som hører på. Både Bauer Media og P4-gruppen har mange kanaler som ikke fenger veldig mange.

Lytt til NRK mP3 direkte

Da kan du blant annet laste ned musikk og spille av med høy kvalitet. Denne guiden er derfor skrevet med utgangspunkt i at du har Spotify Premium. Her er noen tips og triks det kan være lurt å kjenne til dersom du vil ha mest mulig ut av Spotify på mobilen din.

Vi har lagt til dette i bunnen av artikkelen. Skru opp lydkvaliteten Det første vi gjør når vi installerer Spotify på en ny mobil er å åpne innstillingene og justere på lydkvaliteten. Spotify vil nemlig som standard spille musikk med laveste kvalitetsinnstilling. Det er enkelt sagt slik at lavere kvalitet tar mindre båndbredde - altså at du må laste ned mindre data for å høre på musikk. I alle fall om du er interessert å høre musikken i så god kvalitet som mulig.

Kvalitetsinnstillingen «Normal» er standardinnstillingen, og gir en bitrate på 96 kbps, «High» gir 160 kbps, mens «Extreme» gir en bitrate på 320 kbps.

Med mindre du har noen spesielle grunner til å la være, er det like greit å gå for «Extreme» først som sist. Lydkvaliteten er merkbart bedre enn om du går for standardinnstillingen. Høyere kvalitet betyr bedre lyd. Appen velger som standard lavest kvalitet, men det er lett å endre på dette. Marius Valle Om du ikke vil bruke så mye data på farten, kan du velge å ha best kvalitet på nedlastet musikk, og lavere kvalitet på musikk du strømmer.

Innstillingen finner du ved å gå til «Settings», og bla deg ned til «Music quality».

Nrkp3 Spilleliste Nrkp3

NB: Det er ikke mulig å velge høyeste kvalitet på Windows Phone-appen. Om du laster ned spillelister kan du høre på musikk uten å bruke datatrafikk. Marius Valle Last ned musikk Du vet det sikkert, men det er mulig å laste ned musikk til mobilen fra Spotify, slik at du kan høre på den uten å være koblet til internett.

Dermed bruker du ikke datatrafikk mens du er på farten.

dänisches radio p3

Det er imidlertid greit å ha det som står over i bakhodet. Når du først laster ned musikk bør du velge høyeste kvalitetsinnstilling. I alle fall om du laster ned via Wi-Fi. Å laste musikken ned til mobilen er veldig enkelt. Norske musikere har ikke annet valg enn å bli medlem hos dem, hvis vi skal tjene penger på kringkasting i det hele tatt.

Og siden vi har godtatt å bli medlemmer hos TONO har vi automatisk godtatt at de styrer showet som de vil, sier rapperen oppgitt. Bjerkreim bekrefter at enkelte sanger som spilles på NRK mP3 ikke kommer med i Tono-avregningen - og at opphavsmenn dermed går glipp av vederlag som de ville fått utbetalt fra andre kanaler.

Blir du spilt på P3, blir du også godt betalt, mener Bjerkreim.

NRK MP3 SPILLELISTE Relaterte emner

Annonse Annonse Abiel Tesfai leder P3s nye intervjuserie på YouTube, hvor han «tar en prat med» ulike personer i det urbane miljøet. Publisert torsdag 28. De skal tilby «en miks av kjente og ukjente låter, og særlig gi spilletid til et bredt utvalg av nye norske rap- og RnB-artister», skriver NRK. P3s musikksjef Daniel Ramberg sier at dette handler om å gi P3s lyttere et bedre hiphop-tilbud. Det at vi skal bli flinkere til å oppdatere nettradio-spilleren betyr ikke at det blir mindre hiphop og RNB på P3 eller MP3, sier han til Medier24. Han understreker at selv om spillelista på nettradioen bytter navn fra «NRK National Rap Show», så kommer programmet med samme navn til å fortsette på P3 fredag kveld — fortsatt med Tommy Tee ved roret. Lanserer YouTube-serie I tillegg til den ferske, og mer oppdaterte spillelista, kommer det også en ny intervjuserie på YouTube, med Abiel Tesfai i programlederrollen.

NRK MP3 SPILLELISTE Kommentarer:
Forfatter på Nrk mp3 spilleliste
Larssen fra Moss
jeg liker utforske norske bøker intensivt. Siste nytt: min andre nyheter. jeg liker gälischer Fußball.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net