Lakriskarameller Oppskrift

  1. Mer om
Lakriskarameller Oppskrift

Content [hide]

Her har du en super oppskrift på myke, deilige lakriskarameller. Jeg bruker søt og ekte rålakrispulver fra Mill karameller, men antallet er selvfølgelig avhengig av hvor store du lager dem. Pakk de helt avkjølte karamellene inn i Nå har jeg laget lakriskarameller som smaker farlig godt! Jeg bruker samme oppskrift som når jeg lager disse kjempegode karamellene (sponset Den som lager sitt eget godteri vet hva den søte fristelsen inneholder. Disse myke karamellene er rullet i lakrispulver Lakriskarameller er en av våre favoritter. Her ser du hvor enkelt du lager karamellene hvis du har TIL NETTBUTIKK · >> NESTE OPPSKRIFT

Dessuten har roten en antioksidantlignende effekt i kroppen vår.

Hjemmelagde fløtekarameller hører julen til

Lakrisroten er også kjent for sin blodtrykks økende effekt. Lakrisen er derfor ypperlig for de med lavt blodtrykk, mens de med høyt bød i større grad styre unna. Overskuddssjokoladen som har blitt skrapt ut av formene kan smeltes og brukes på nytt ved en senere anledning.

Jeg kan ikke få utdypt sterkt nok hvor gode disse er. Hvis karamellen stivner og du klarer å forme den til en kule er den klar.

Søkeresultat

Hvis ikke, kok litt til. Gjør gjerne testen flere ganger.

Karamellmassen skal nå en temperatur på mellom 118-124 grader. Bruk et steketermometer for å måle temperaturen på karamellene. Sett deigen kjølig til den er lett å jobbe med, tilsett evt. Trill ut til kuler og rull i sjokoladestrøssel.

Oppskriften kan enkelt varieres: Sjokoladekarameller — ha oppi 3 ss kakao med resten av ingrediensene og følg oppskrift under. Salte karameller — Ha oppi 0,5 ts salt med de andre ingrediensene. Når massen er i formen sin, strø over maldonsalt.

Dersom massen kan formes til en kule er den kokt ferdig. Hell karamellmassen over på et bakepapir i en form og avkjøl.

LAKRISKARAMELLER OPPSKRIFT Relaterte emner

Bland det sammen med en sleiv og kok opp under omrøring. La det koke på middels varme i ca. Dobler du oppskriften, beregn 10-15 minutter lengre koketid. Bruk gjerne et sukkertermometer for å ha bedre kontroll på kokeprosessen. Blandingen skal koke til du når 121°C. Har du ikke sukkertermometer kan du ta "dråpetesten" for å sjekke om karamellblandingen har kokt lenge nok. Hell en dråpe karamell i et glass med kald vann.

Lakriskarameller Oppskrift
LAKRISKARAMELLER OPPSKRIFT Kommentarer:
Forfatter på Lakriskarameller oppskrift
Hustad fra Skien
Se gjennom min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Schmuckherstellung. Jeg trives lese om Norge eventyrlig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net