Signal Mo I Rana

  1. Mer om
Signal Mo I Rana

Content [hide]

Signal bygger, vedlikeholder og leverer fiberbredbånd i Nord-Norge Stadig flere kunder i prosjektområdet Finneidfjord blir koblet opp på Altibox. I skrivende stund har godt over 50 kunder fått tilgang til Altibox-tjenester Sandhorngata 43, 2 etg 8008 Bodø. Stakkevollvegen 41A, 9010 Troms Fridtjof Nansens gate 6 A, 8622 Mo i Rana Vis kart. Postboks 1013, 8602 Mo i Rana Signal Bredbånd - Mo i Rana. Fridtjof Nansens Gate 6, 8622 Mo i Rana (Rana, Nordland). Gå til hjemmeside Send e-post

Derfor har vi blant annet valgt å bygge opp både eget kundesenter og teknisk driftsavdeling lokalt.

Forretningsidé: Levere innhold og kommunikasjonstjenester primært på fiber. Visjon: Signal til alle — overalt Misjon: Å tilby fremtidsrettede produkter og tjenester, der folk arbeider og bor. Ansatte i Signal har gjennomføringsevne og glimt i øyet, er målrettede, resultatorienterte og har faglig trygghet i sitt arbeid.

De er kundeorienterte, selvstendige, løsningsorienterte og har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Vi skal investere for 500 MNOK de neste 5 årene, vi går dermed en svært spennende fremtid i møte.

Signal Bredbånd

På videregående gikk guttene på elektro første året, og elenergi andre året. Dette er opptakskravet for å komme inn på signalmontørfaget.

Etter å ha lest om de ulike mulighetene han hadde etter å ha gått elektro og elenergi, endte han opp med å søke signalmontør hos Bane NOR, og er noe han trives svært godt med.

Dersom en har lengre oppsigelsestid hos nåværende leverandør kan vi tilby utsatt aktivering av Altibox-tjenestene.

Dette gjøres ved å melde fra til installatør ved oppkobling av kundeutstyr, eller ved å kontakte vårt Kundesenter senest 3 dager etter oppkobling.

Fase 3: Statusoppdatering fra Finneidfjord 28. Det jobbes nå med å grave stikk ned til husene. Alt av gravearbeider på sørsiden av toppen nærmer seg også ferdigstilt.

Sjøfronten i Mo i Rana

Et signal om riktig vei Skrevet for Signal 01. Samtidig kan du selvfølgelig velge å skreddersy din opplevelse. Ytterligere har Signal også kjøpt opp Senjanett, slik at folk på Finnsnes og Silsand kan få tilbudet om Altibox-tjenester i løpet av 2021.

SIGNAL MO I RANA Relaterte emner

Sammen blir selskapet den største leverandøren av høyhastighetsbredbånd i Nord-Norge. Tips oss [email protected] Signal Bredbånd er en del av Altibox partnerskapet, som har Norges mest fornøyde bredbånds- og TV kunder. Det er klart etter at det ble signert avtale mellom de to selskapene. Det nye selskapet vil levere bredbåndtjenester til 34 000 kunder i Nordland, Troms og Finnmark. Nornett har over 20 års erfaring i bransjen og leverer i dag bredbånd og TV til privat- og bedriftsmarked fra Salten i Sør til Øst-Finnmark i nord.

SIGNAL MO I RANA Kommentarer:
Forfatter om Signal mo i rana
Engan fra Moss
jeg liker lese tegneserier ulidelig. Se min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Ausdauerrennen.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net