Mulan Norske Stemmer

  1. Mer om
Mulan Norske Stemmer

Trond Teigen som General Li Shang Benedikte Kruse som Prinsesse Mei Anine Kruse som Prinsesse Ting-Ting Sarah McDonald Berge som Prinsesse Su Mulan, Jannike Kruse (Dialog

Dette sammen med den sommerlige febervarmen i filmen og rivieraens skjønnhet kan sende tankene i retning «Call Me By Your Name», men der stanser også det meste av likhetene. Mens «Call Me By Your Name» handlet om aksept og kjærlighet, er «Luca» en film om generasjonsbetinget vennskap, både mellom de to kameratene og mellom dem og Giulia, satt inn i en ramme der barn fortsatt er barn i skyggen av alle de planene og tankene som de voksne styrer deres verden med.

Slik blir norske Disney Plus her er hele listen over filmer og serier

Det er en film om vennskap som oppstår uforstyrret av forelskelser, hvor bakteppet er preget av smått dysfunksjonelle familier med foreldre som enten er for mye eller for lite i sitt forhold til barna. Både dette, og nettopp det å være utenfor, det å være et «utskudd» i andres øyne og i lys av klasseforståelsen, kunne «Luca» godt boret grundigere ned i.

I stedet for å henrette Mulan som loven krever, sparer Shang livet hennes, men utviser henne fra militæret. Mulan får følge med når rekruttene drar til den keiserlige byen, for å rapportere nyheten om hunernes ødeleggelse. Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mandag ble det kjent at komikeren og skuespilleren Åsleik Engmark er død, 51 år gammel. Han hadde forberedt både manus og lydeffekter — alt han manglet var fortellerstemmen: Trond Teigen som fortellerstemmen i NRKs Pokémon-historie Det er likevel ikke bare Pokémon som står på Teigens lange CV. Selv om vi har hørt historien før, blir vi likevel tatt med på en reise gjennom fantasilandet Kumandra med våre karakterer.

Filmen blir kanskje for opptatt av sitt plott, og mangler det lille ekstra for å nå opp blant de beste klassikerne. Likevel er det et lovende tillegg fra Disneys underholdningskatalog.

Motocrossed Film Norske Stemmer

Til forskjell fra de fleste andre Disney-fortellinger har denne ikke noen lykkelig slutt, overraskende nok. Du kommer uansett garantert til å grine.

Endelig var det en dronning ikke en prinsesse full av indre demoner og som drømte om alt annet enn en prins. Elsa og søsteren Anna rekrutterer stadig nye tilhengere og det finnes vel ikke en forelder der ut som ikke kan teksten til «La den gå» «Let it go», for øvrig sunget av vår egen Lisa Stokke i den norske versjonen. Sangene er veldig fine og som vanlig moro å synge med på.

Godmothered Film Norske Stemmer

Disse kommer til å bli sunget mye i barnehager og på lekeplassene og andre steder der det er barn og det er det god grunn til å gjøre. Når jeg nevner karakterene skal jeg si at Kirsten Bell Anna og Idina Menzel Elsa gjør en fremragende jobb blant det rotet av en historie de er plassert i.

Men til slutt må jo det å bryte reglene også gå bra, selv om det strider mot all fornuft. Dette er tross alt et Disney-eventyr.

Del dine meninger om filmen i kommentarfeltet under lenkene.

MULAN NORSKE STEMMER Relaterte emner

Del på epost Skuespiller Trond Teigen er for tiden aktuell i musikalen «Den hvite dame» som spilles på Fredriksted festning, men når Teigen snakker er det nok mange som drar kjensel på stemmen hans. Spesielt i disse dager hvor Pokémon-fenomenet har nådd nye høyder. Teigen er nemlig fortellerstemmen i den populære tv-serien om Pokémon som hadde sin premiere i Norge på 90-tallet. Serien er inne i sin nittende sesong, og Teigen var i studio senest i forrige uke for å låne ut stemmen sin. Vår reporter vokste opp med Pokémon-serien og ønsket nemlig å sette seg selv inn i rollen til hovedpersonen Ash Ketchum. Han hadde forberedt både manus og lydeffekter — alt han manglet var fortellerstemmen: Trond Teigen som fortellerstemmen i NRKs Pokémon-historie Det er likevel ikke bare Pokémon som står på Teigens lange CV. Det er spesielt med stemmen til sistnevnte at Teigen har både sunget og snakket seg inn i mang et barnesinn.

Mulan Norske Stemmer
MULAN NORSKE STEMMER Kommentarer:
Redaktør på Mulan norske stemmer
Sand fra Kirkenes
Anmeldelse min andre innlegg. Jeg trives Cuju. jeg er glad i rapporterer norske nyheter travelt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net