Aftenposten Quiz

  1. Mer om
Aftenposten Quiz

Content [hide]

Norges ledende nettavis med alltid oppdaterte nyheter innenfor innenriks, utenriks, sport og kultur Meld deg på nyhetsbrevet om quiz og motta en e-post i måneden hvor vi oppsummerer nyhetsbildet med 15 spørsmål I hvilket år ble Elizabeth II dronning av Storbritannia? Lars Unar Larsen Vegstein I hvilket museum henger Leonardo da Vincis Mona Lisa? Lars Unar Larsen Vegstein Foto: Håkon Mosvold Larsen, NTB. Lars Unar Larsen Vegstein

DNA-funn gjorde at en mann ble siktet vel to år senere. Nå er saken endelig henlagt.

Norli Bokhandel på nett

Men allmennhetens representant, Camilla Serck-Hanssen, mener avisen hadde stått seg på å vente. Det krever tid fra redaksjonens side. Aftenposten har nok en selvoppfatning om at de hadde gode kilder og kjørte kanskje litt på autopilot med sitt renommé som en stabil informasjonsinnhenter.

At Aftenposten har gjort det tar andre for god fisk, og får også konsekvenser i neste ledd. Tiltakene må også gi insentiver til omstilling — både innenfor den enkelte bedrift og bransje — og mellom bransjer. Frem til nye tiltak kommer på plass, må dagens kompensasjonsordning videreføres. Å gå inn i høsten med en kompensasjonsordning kun for reiselivsnæringen vil være en krise for mange andre bedrifter. Men dette er også en kontinuerlig vurdering, mens man ser hvordan pandemien utvikler seg.

Disse vant mandalsquizen

Forskeren antar likevel at vi vil behøve en oppdatert vaksine mot koronaviruset, kanskje årlig eller annethvert år. EUs legemiddelverk EMA sa 9.

Registrer ny Schibsted-bruker. Viktig informasjon: Brukervilkår er oppdatert.

Han er debutant, veldig ung og under stort press. Så det at jeg nå kan bestille vegetarburger er et stort skritt i riktig retning.

Likevel føler jeg meg satt i bås fordi jeg ønsker meg et måltid der grønnsaker spiller hovedrollen. Det virker som at flere sier seg fornøyd når de har ett alternativ uten kjøtt på menyen.

Lørdag stiller nemlig Norges Ungdomskor opp utenfor Stavanger Kunstmuseum med en pop-up konsert.

AFTENPOSTEN QUIZ Relaterte emner

NTB 5 dager siden Del Hele Oslos voksne befolkning har nå fått tilbud om vaksine, men fortsatt er over 90. Det viser tall fra Folkehelseinstituttet som Aftenposten har fått innsyn i og analysert. FHI påpeker at det kan være feilkilder i tallene. Likevel ser det ut til at de utenlandsfødte er sterkt overrepresentert blant de uvaksinerte. Det gjelder særlig innvandrere fra Polen og Somalia. Tilsvarende tall for Polen og Somalia er 36 og 47 prosent. Blant 18-44-åringer født i Pakistan, er 75 prosent blitt vaksinert.

Aftenposten Quiz
AFTENPOSTEN QUIZ Kommentarer:
Forfatter på Aftenposten quiz
Engen fra Vossevangen
jeg elsker studere dokumenter plagsomt. Bla gjennom min andre nyheter. En av mine hobbyer er Computerprogrammierung.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net