Sauherad Legesenter Gvarv

  1. Mer om
Sauherad Legesenter Gvarv

Content [hide]

Velkommen til våre hjemmesider. Vi ønsker å gjøre kontakten med oss så enkel som mulig. Derfor er det tilrettelagt for bestilling via SMS Fant du det du lette etter Hjem · Ansatte · Slik bestiller du · Aktuelt · Om oss · Dokumenter · PasientPost; Mer Det er mange som ønsker å nå oss og det kan ta litt tid å komme igjennom. Om du vil gjøre det enkelt og spare tid Må få byttet fastlege- vet ikke hvor - bare rot på Sauherad legesenter. Legene skiftes stadig ut og man får ikke kontinuitet

Kommunesenteret er eit trafikknutepunkt med godt kollektivsamband både aust- og vestover, m. Stillinga sitt innhald er bl.

Kort om stillinga Stilling ledig som avdelingsleiar for Sauherad legesenter.

Leiarandelen i stillinga vil variere, fordi den bl. Praksis er ønskjeleg. Personlege egenskapar Vi ønskjer deg som er: opptatt av kvalitet og service, er systematisk, ryddig og fleksibel.

Kommunalsjef for stab, støtte og utvikling i Sauherad kommune og fungerande rådmann i ferieavviklinga, Mona Slaaen, seier ordninga ikkje er optimal, men innanfor rammene for det som er forsvarleg. Synest du dette er eit godt tilbod for sauheringane?

Last ned også: Lura legesenter

Ein må ta innover seg at det er ferietid og utfordringar knytt til ferieavviklinga, seier ho. Det ligg ikkje noko sparetiltak bak dette? Hele fløyen skal ha nytt golvbelegg i begge etasjer og gamle og nye inneflater skal overflatebehandles.

Telefonliste for Sauherad kommune Oppdatert:

Det skal også monteres sentral driftsovervåkning - SD-anlegg. Full drift i byggeperioden Entreprenørene må ta nødvendig hensyn til at helsehuset skal ha mest mulig normal drift i hele byggeperioden. Både legesenteret og helsestasjonen betjener hele kommunen og her er full virksomhet en god del trafikk til og fra i løpet av dagen. Helsehuset er avhengig av å beholde trafikk- og parkeringsareal på begge sider av huset og livsviktig ambulansetrafikk må kunne foregå uhindret på framsiden av bygget.

Arkivorganisering Rådmannen er øverste ansvarlige for arkivtjenesten.

Sauherad kommune har sentralt postmottak på kommunehuset. Samtidig kan du selvfølgelig velge å skreddersy din opplevelse. Vil du vite mer kan du lese personvernerklæringen vår og informasjon om informasjonskapsler Nødvendige Dette er informasjonskapsler som er nødvendige for å få alle funksjoner i purehelp til å fungere.

SAUHERAD LEGESENTER GVARV Relaterte emner

Bygget er i to etasjer medregnet underetasje og er ført opp på slutten av 1970 tallet. Huset har hesteskoform og grunnflate på ca 570 m2. Til anlegget hører også et slangetårn med gangforbindelse til underetasjen. Bygget har sammenstilte pulttak med betongtakstein. Bygget har karakteristisk interiør i hovedetasjen, med midtkorridor mellom to Leca bærevegger og høye rom med åpen, skrå himling på utsiden og lave rom med senket horisontal himling på innsiden av og i korridoren.

SAUHERAD LEGESENTER GVARV Kommentarer:
Redaktør på Sauherad legesenter gvarv
Gaustad fra Mo i Rana
jeg elsker lese romaner veldig. Se min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Modellraketen.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net