Spilevegg Inne

  1. Mer om
Spilevegg Inne

Men først, litt inspirasjon. VAKKERT MED SPILER: En spilevegg kan gjøre underverker både ute og inne. Disse gran-spilene er beiset med LADY Pure Nature i fargen Responsen på spileveggen jeg laget i går har vært overveldende! Med innboksen på Instagram full av spørsmål knyttet til veggen Leveringen skjer normalt 4 uker etter at bestillingen er mottatt Vi leverer varene våre i hele Norge. Kontakt oss på telefon eller e-post: E-mail: SPILEVEGG · Bosch Kombilaser 2-15 · Lim Esstack Pro1 · FXA spikerpistol · Pica Dry Marker · Hultafors meterstokk · Sort merketusj · Essve dykkertpistol på gass

Kontakt oss for en nærmere presentasjon.

Ny vegg med Easy Spilepanel

Levering av varen skjer normalt 4 uker etter at bestillingen er mottatt. Vi fikk veldig gode råd av Alex på Monter. Der fikk vi veldig god veiledning for hvilke materialer og tykkelser på materialene vi burde bruke - og de organiserte transport. Uten den servicen vi fikk hadde ikke dette vært mulig!

Trender innen vegg

Sengegavlen bygde vi av furu glattkant kjøpt hos Monter. Idéen er ganske enkel, men det er en tidkrevende prosess fordi det er så fryktelig mange biter å sette sammen. Vi kappet først til alle lengdene som skulle være på veggen i riktig lengde og gjæret dem 45 grader i toppen.

Vi markerte i hvilken høyde spikerslagene var og skjøt dem fast med spikerpistol. Vi startet på den ene siden og vatret den første spilen godt vertikalt før vi satte i gang, og brukte en rest av en glattkant for å måle mellomrommene mellom spilene.

Satser på trespiler for forbrukere

Når vi var ferdige med veggkonstruksjonen startet vi med taket. Her ville vi at spilene skulle være i ulike lengder, men prosessen er identisk med fremgangsmåten på veggen. I tillegg til å skyte spilene i taket, limte vi dem med trelim for ekstra stabilitet.

Hvis du ser nøye etter ser du to spiler som er i helt annen lengde enn de andre — den ene representerer Martin og den andre meg.

Kjærlighetshulen vår.

Den gir samspill med masse puter og hotellfølelsen de to var ute etter. Foto:Privat Har du du lyst til å bygge sengegavl? Sjekk ut hjemmesnekra oppskrift på bloggen vår: www. Her er det kun feste i tak og gulv og da er det viktig at materialene ikke er før spede slik at det blir solid nok og har nok stabilitet.

Vi bygde først en ramme i de dimensjonene vi ville ha.

Spilevegg i mdf eller eik, Spileplater, ferdig behandlet italiaenred.com

Vi skar til en midtdrager for stabilitet, og lagde til knagger på baksiden for oppheng av skittentøyskurver og klær. Markedssjef Thor Linberg.

Foto: Kilian Munch Satser på trespiler for forbrukere — Hittil har spiler nærmest vært forbeholdt interiørarkitekter i større prosjekter og næringsbygg, og vi ser at denne interiørtrenden nå er kommet for fullt i privatboliger også, sier markedssjef Thor Linberg i Combiwood Barkevik.

Redaksjonen torsdag 30. Du får frem varmen og lunheten som bare treverk kan gi, samtidig som spilene gir et spill i rommet. Har du først sett et rom med trespiler, vil du ha det selv også, sier han.

Spilevegg: Moderne stil

Da får du et eksklusivt preg på soverommet. Du finner så mye gøy der inne til DIY prosjekter.

Sikkert den eneste jenta som liker den butikken godt, haha. Det er også ei skjult skuff under tv som innheld dekoder og playstation osv.

Tøffe materialvalg i tre

Slik såg kjellerstua ut før me begynte. Harde gulvfliser, store flater og sparsom interiørdesign fører til at lyden kastes frem og tilbake slik at etterklangstiden er lang, og derfor lyder den når du snakker eller lager andre lyder.

Akustiske paneler og andre akustiske paneler har navnet sitt fordi de har en positiv innvirkning på akustikken. De senker etterklangstiden fordi panelene tar opp lydene i stedet for å kaste dem tilbake.

SPILEVEGG INNE Relaterte emner

Markedssjef Thor Linberg. Foto: Kilian Munch Satser på trespiler for forbrukere — Hittil har spiler nærmest vært forbeholdt interiørarkitekter i større prosjekter og næringsbygg, og vi ser at denne interiørtrenden nå er kommet for fullt i privatboliger også, sier markedssjef Thor Linberg i Combiwood Barkevik. Redaksjonen torsdag 30. Spilene settes gjerne ved siden av hverandre for å lage en unik stil på både vegger og i tak. Selskapet holder til på Helgeroa i Larvik og i Mo i Rana. De har nå 75 ansatte, og er markedsleder på det norske markedet for listverk. Bedriften omsetter årlig for 450 millioner kroner.

Spilevegg Inne
SPILEVEGG INNE Kommentarer:
Forfatter om Spilevegg inne
Olufsen fra Hamar
jeg liker lese tegneserier fargerikt. Se gjennom min andre nyheter. Jeg trives kho kho.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net