Sette Tørketrommel Oppå Vaskemaskin

  1. Mer om
Sette Tørketrommel Oppå Vaskemaskin

Stable tørketrommelen på vaskemaskinen er en flott måte å spare plass på, men du må gjøre det riktig for å holde hjemmet trygt. Følg denne veiledningen, s oppbevare ulike typer tilbehør, eller du kan sette skittentøyskurven der når du legger i og tar ut tøyet av tørketrommelen Skap, benk og hyller på veggen skal opp. Da vil det være praktisk å ha tørketrommelen oppå vaskemaskinen, for å få plass Stableramme for vaskemaskiner og tørketromler fra Bosch. Holder tørketrommelen trygt oppå vaskemaskinen; Farge: Hvit Vi har kjøpt tørketrommel, som skal plasseres oppå en vaskemaskin. Må man sette et eller annet stativ mellom disse, eller står det støtt nok

Ingen av forbrukerne nevner noen ulemper ved modellen, men det er imidlertid én enkelt forbruker som skriver at de hadde litt problemer med å få den til å fungere via Wifi, men når de fant ut av det så fungerte modellen upåklagelig.

Slik stabler du tørketrommelen på vaskemaskinen

Man kan velge mellom programmer for ull, silke, skjorter, sport og mye mer. Dersom tørketrommelen skal plasseres oppå en vaskemaskin så er det viktig at man er oppmerksom på modellens mål.

Topplaten fjernes ikke ved denne løsningen. W1 ChromeEdition-maskiner med rett panel er spesielt godt egnet her. For innbygging Selv Miele ChromeEdition med rett panel kan monteres under benkeplaten, dersom innbyggingshøyden under benkeplaten er 82 til 85 cm. Men i svært mange tilfeller er det det enkleste for å være sikker på at kravene i TEK 17 ivaretas. I forskriften, og veiledningen til forskriften, er det nemlig for det meste funksjonskrav.

Det vil si at man har krav som skal oppfylles, uten at det spesifikt forklares hvordan kravene oppfylles. I Våtromsnormen, derimot, har man oppskriften på løsninger som man vet ivaretar kravene.

I teknisk forskrift står det at det skal være tilstrekkelig fall mot sluk. Fallkravene i Våtromsnormen for vaskerom er 1:100 på hele gulvet.

For bad er det 1:50 0,8 meter fra dusjhode og 1:100 på øvrige flater. Dette er løsninger som vi vet fungerer, sier Karlsen. Kjøper du en tørketrommel med varmepumpe teknologi så får du garantert en tørketrommel med energi effektivitet klasse A. Vi ser på hvorvidt maskinen har praktiske og raske programmer som kan tilpasses ulike typer tøy. Enkelte modeller kommer med en kurv som du kan montere på innsiden av trommelen, som gjør at du kan tørke sko, ull, og andre plagg uten at det sliter på verken tøyet eller trommelen.

Hvis du har en tørketrommel med anti-krøll funksjon, som automatisk aktiveres når programmet er ferdig, for å hindre at tøyet krøller seg, som oftest opptil 120 minutter etter endt program. Ekstra tips Du har kanskje brukt tennisballer i tørketrommelen din tidligere - men ikke gjør dette.

Tennisballene kan, med nok fuktighet i seg, være for tunge for trommelen og derfor skade den.

BEST i TEST: De 3 beste tørketromlene ()

Før du kobler tørketrommelen til strømnettet, må du lese bruksanvisningen grundig. Den beskriver maskinen og riktig og sikker bruk av den. Bruksanvisningen gjelder for flere produkttyper og modeller. Dette betyr at den kan inneholde beskrivelser av innstillinger eller utstyr som ikke er tilgjengelig på din tørketrommel.

Lage vaskerom? Dette bør du vite Huseierne

Overlat reparasjoner og lignende arbeid på tørketrommelen til fagfolk. Ufagmessig reparasjon kan føre til ulykker eller alvorlig skade på maskinen. Etter installasjon må tørketrommelen stå stille i minst to timer før den kobles til strømnettet.

Det trengs minst to personer til å installere tørketrommelen oppå en vaskemaskin. Tørketrommelen må ikke kobles til strømnettet ved bruk av skjøteledning.

2 Vaskemaskiner på vaskerommet

Ikke koble tørketrommelen til et elektrisk uttak beregnet for elektrisk barbermaskin eller hårtørker. Hvis strømledningen er skadet, må den skiftes ut av produsenten, en godkjent servicetekniker eller en tilsvarende kvalifisert person for å unngå all fare.

Apparatet må ikke styres av en ekstern bryterenhet, slik som et tidsur, eller kobles til en krets som regelmessig slås av og på av strømleverandøren. Etter tørkeprosessen må du trekke støpslet ut av stikkontakten. Hvis du har tørketrommel med trefaset støpsel, må du ikke trekke ut støpselet fra kontakten.

Trekk ut støpselet fra stikkontakten før du gjennomfører service eller bytter deler.

SETTE TØRKETROMMEL OPPÅ VASKEMASKIN Relaterte emner

Vi har kjøpt tørketrommel, som skal plasseres oppå en vaskemaskin. Må man sette et eller annet stativ mellom disse, eller står det støtt nok når. Jeg har vaskesøyle, altså tørketrommel oppå vaskemaskinen. Før hadde jeg begge maskinene i samme merke Bosch, og trommelen sto fjellstøtt på toppen. Vaskemaskin og tørketrommel oppå hverandreinnlegg3.

Sette Tørketrommel Oppå Vaskemaskin
SETTE TØRKETROMMEL OPPÅ VASKEMASKIN Kommentarer:
Forfatter om Sette tørketrommel oppå vaskemaskin
Falch fra Kaupanger
Jeg nyter rapporterer norske nyheter unaturlig. Les gjerne min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Radfahren.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net