Kolonialen Bislett

  1. Mer om
Kolonialen Bislett

Kolonialen is a neighbourhood restaurant with an informal atmosphere and an international feeling. The casual interior makes relaxing with a delicious lunch likes · 37 talking about this · 2129 were here. Kolonialen is a neighbourhood restaurant with an informal atmosphere and an Kolonialen Bislett – a restaurant from the 2020 MICHELIN Guide Norway. The MICHELIN inspectors' point of view, information on prices, types of cuisine and En av Oslos hyggeligste nabolagsrestauranter. Kolonialen på Bislett holder koken to år etter åpning Followers, 93 Following, 323 Posts - See Instagram photos and videos from KOLONIALEN BISLETT

Denne filosofien har gjort Statholdergaarden til en suksessrestaurant uten sidestykke, og restauranten har kunnet smykke seg med Michelin-stjerne i hele 22 av de nå 26 årene den har fylt den historiske gården i Rådhusgaten med matglade gjester.

I 2016 fikk den, som første norske restaurant, tre stjerner i Michelin-guiden. I 2018 ble den også rangert til verdens 35.

Kolonialen på bislett i oslo

Restauranten mistet alle tre stjernene i årets Michelin-guide fordi de holdt stengt grunnet flytting i desember 2019. De tre stjernene er ennå ikke tilbake for Esben Holmboe Bangs splitter nye restauranten i Bjørvika, men med en helt ny organisering tror mange at Bang igjen blir klar for stjernedryss.

Foto: Britannia Speilsalen — Trondheim Speilsalen har seilt opp til å bli en destinasjon i selv. Den nye kaviarbaren vitner om et høyt ambisjonsnivå.

Kolonialen, Bislett, Oslo, Norway

Få norske restauranter har oppnådd Michelin-stjerne kun etter ti måneders drift, og et vinkart som nylig er nominert til Norges Beste Vinkart i 2020, vitner om at Speilsalen akter å være en kulinarisk høyborg på Britannia Hotel i lang tid fremover.

Først i Bergen: Bare Restaurant ble den første restauranten i Bergen som fikk stjerne i Michelin-guiden. Byen har i mange tiår hatt mange gode restauranter, men ingen med den kontinuitet og kvalitet som var nødvendig.

Ikke før kjøkkensjef Kristian Bretten Vangen for alvor satte matbyen på den internasjonale scenen. Det har vært mange godord å høre om stedet som oftest omtales som en knallgod nabolagsrestaurant.

Velg hva du vil spise

De siste spisestedene vi har vært på har vært nykommere som kometen Grådi og grønne Skippergata 22, samt vietnamesiske Banh Mi Cousins.

Vi surret litt rundt på Bislett, for selv om vi begge trodde vi visste hvor Kolonialen lå, viste det seg at ingen av oss hadde rett. Men vi finner frem. Lystig bursdagslag Det er isende kaldt ute, og vi nærmest kaster oss inn dørene.

Her blir vi tatt i mot av en hyggelig servitør som viser oss bordet vårt. Rett innenfor inngangsdøren.

Lørdagslunsj på Kolonialen

Kuldesjokk på Kolonialen Vi henger av oss jakkene, setter oss ned og får menyen. Servitøren gir oss en liten innføring i rettene, foreslår drikkevarer — både med og uten alkohol. Valget blir et glass deilig musserende Foreau Vouvray og en Fentiman´s ingefærøl. Tjodunn har både ståpels og kjenner tennene klapre, selv om det er ull både innerst og ytterst.

Foto: majahattvang.

Går hit for alt fra vin med venner på benkene utenfor, til romantisk middag eller søndagslunsj med familien. Bislet Bok Adresse: Thereses gate 44 Min beste bokhandel, et hull i veggen der man finner de beste nye utgivelsene side om side med gamle klassikere og glemte perler.

Anmeldelse av Kolonialen, Oslo

Det er her du plutselig finner din nye favorittbok på salg til 49 kroner. Oslo K Adresse: Jacob Aalls gate 54 Et perfekt sted å oppleve når det er klart men ikke for kaldt, og man kan sitte under løvtrærne med en kopp kaffe og hvile blikket på Fagerborgs monokrome bygårder.

Digg utvalg av raw-kaker, bakverk og kjeks, god kaffe, hyggelig betjening. Avslutt med å spasere opp Fagerborggata og Lyder Sagens gate og se på de fine husene, før du ender opp i Stensparken. Men vi satt lenge, over et kvarter, med tomme glass.

Kolonialen Bislett Oslo

Servitøren kommenterte det selv: «Tomme glass? Ellers var servicen stø og kompetent, om enn med et snev av arroganse. Smilene satt ikke løst.

Vi fikk smake viner ved bordet, flaskene ble satt i vinduskarmen så vi kunne titte på dem, og drikkeanbefalingene var gode og kreative. Vi har nemlig sittet å siklet på en kul taklampe under lunsjen. Ja, da blir det taklampe og det blir nesten et par fløyelssofaer også. Men her tar vi heldigvis til fornuften og tenker at det sikkert er litt lurt å måle godt opp hjemme før vi kjøper et sett sofaer som koster 10 x Ikea.

Neste gang vi skal besøke Kolonialen kommer vi etter interiørbutikkens stengetid, og da skal vi også smake på cocktailene som de har der.

KOLONIALEN BISLETT Relaterte emner

Europa, Norge, Oslo, Reise Det er noe grenseløst utspekulert å åpne restaurant vegg i vegg med en av Oslos flotteste interiør-forretninger. Ikke bare er det vegg i vegg, det er kun en skyvedør imellom — og den står på vid gap i butikkens åpningstid. Og tar man da et par glass vin til maten, som er hyggelig å gjøre en lørdags ettermiddag, ja, da kan man fort ryke på noen tusenlapper i shoppingutgifter på toppen av lunsjregningen. Det skjedde meg og Erik for noen uker siden. Kolonialen på Bislett. Kolonialen på Bislett i Oslo har for oss vært kun et sted vi har hørt om, men aldri besøkt. Vi er så og si aldri på den kanten av byen.

KOLONIALEN BISLETT Kommentarer:
Forfatter om Kolonialen bislett
Asbjørnsen fra Lillehammer
Se min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Marathon. Jeg nyter lese tegneserier helt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net