Hvordan Se Bilder I Icloud

  1. Mer om
Hvordan Se Bilder I Icloud

Slik får du tilgang til iCloud-bilder · Åpne Bilder-appen iCloud-bilder lagrer automatisk bilder og videoer du tar, i iCloud, slik at du får tilgang til biblioteket ditt fra alle enheter – når som Denne artikkelen viser deg hvordan få tilgang til bilder fra iCloud i fire Slå på bilde Stream å se bildene i iCloud og se bildene deles av folk med deg Denne artikkelen viser deg hvordan du får tilgang iCloud bilder i fire enkle Slå på Bildestrøm for å se bildene dine i iCloud og for å se bildene som Jeg vil overføre bilder dit, lagre der og slette på selve iphonen for å Med iCloud+optimalisering så lagres bildene iCloud men du vil alltid kunne se de

Her er den enkleste måten å bytte fra Google Bilder til iCloud-bilder. Google Takeout er et praktisk verktøy for tider som dette. Funksjonaliteten lar deg velge personlige data lagret på Googles servere som du vil laste ned en kopi av.

Øverst på den lange listen over dataalternativer klikker du på Fjern merket for alle for å fjerne merket for alle boksene ved siden av de forskjellige kategoriene. Rull ned til du finner Google Photos, og deretter merk av i ruten. Bla ned til bunnen og klikk på Neste trinn -knappen. Velg filtype og størrelse du vil at Google skal Opprett eksport. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, installerer du den.

Oppdater enhet — macOS Åpne Systemvalg i Apple-menyen på en Mac, klikk på Programvareoppdateringer og installer oppdateringer, hvis tilgjengelig. Oppdater enhet: Windows På Windows trenger du ikke gjøre noen oppdateringer av operativsystemet.

I stedet åpner du Apple Software Update Utility via Start-menyen og installerer oppdateringene som er tilgjengelige for iCloud og relaterte. Apple-programmer som iTunes.

Fortsett til området Nedlastinger og oppdateringer for å installere nye oppdateringer.

Bruke Surface sammen med iPhone, iCloud og iTunes

Men du trenger vanligvis ikke å gjøre dette, da Windows Butikk-appen blir automatisk oppdatert som standard. Tak iCloud-bilder Hvis iCloud Photos fremdeles ikke kan synkronisere bildene dine, kan du vurdere å bytte til en alternativ skylagringstjeneste. Jeg vet at dette ikke er et levedyktig skritt i mange tilfeller. Imidlertid, hvis det betyr å justere bildene dine mellom enhetene til Apple har gitt ut en løsning på det problemet, er dette noe du bør vurdere.

HVORDAN VISE ICLOUD

Imidlertid blir du belastet for ditt privatliv. Jeg har også samlet en liste over de beste alternativene til iCloud Photo. Denne lagringstjenesten lar deg synkronisere bilder mellom de fleste enheter og til og med plattformer som Android. I OneDrive-appen logger du på med Microsoft-kontoen din og følger instruksjonene.

Hva skjer når du deaktiverer og sletter bilder fra icloud

Bildene som er lastet opp, kan ses på Surface også. Logg på med Microsoft-kontoen din i OneDrive-appen. Gjør ett av følgende: Hvis dette er første gang du logger på, velger du Start kameraopplasting når du blir spurt om du vil laste opp bilder du tar, automatisk.

Nå blir alle bilder du tar med iPhone, lagret til OneDrive. De kan ikke legge til bilder i delte album, legge igjen kommentarer eller på annen måte samhandle med albumet som vennene dine med iPhone-kan. Det er ingen brukerkontroll når du deler utenom Apples murfestede hage - Apple utenforstående får bare en nettadresse til ovennevnte nettbasert seer. Selv om nettadressen er en lang randomisert streng, er det ingen brukervalidering. Alle med nettadressen kan se på alle dine delte bilder.

Den randomiserte nettadressen er permanent tildelt til det spesifikke albumet, og du kan ikke regenerere det. Dette betyr at hvis du slår av funksjonen fordi nettadressen er lekket til noen du ikke vil ha tilgang til, må du slette hele delt album miste alle delte kommentarer og bidrag og lage et nytt delt album hvis du vil aldri bruke URL-delingsfunksjonen igjen.

Med andre ord er iCloud-fotodeling-funksjonen god nok til enkle bruksløsninger - si, du vil sende nettadressen til bestemor hjem slik at hun kan få ferieferien til familien din -men ikke så bra hvis du prøver å skape en sann sikker og delt samarbeidserfaring mellom vennene dine.

Med det for øye, la oss se på hvordan du deler et iCloud-album med ikke-Apple-brukere som en rask og skitten løsning. Men den sømløse integrasjonen med andre Apple-tjenester gjør det til et verdifullt verktøy å ha. Du kan lagre noe digitalt på iCloud Drive, fra enkle tekstdokumenter, presentasjonsfiler, videoer eller applikasjonsdata, og de vil være tilgjengelige på alle enheter som er koblet til samme Apple ID.

Det betyr at du kan bruke iPad til å fortsette å jobbe med et dokument som du lagret i Mac. Noen utviklere har til og med bygget sine apper for å utnytte dette inter-connectivity-trekket til iCloud, for å holde deres appdata synkronisert mellom forskjellige Apple-enheter.

Det er en dedikert iCloud Drive-app for iOS, men hvis du vil få tilgang til dine iCloud Drive-data fra andre enheter, kan du gjøre det via iCloud web. Målet er å gi gjennomsnittlige brukere en problemfri måte å sikkerhetskopiere og organisere de uvurderlige minner, gjør lysredigering om nødvendig, samtidig som de gir enkel tilgang til dem fra alle enheter.

Annet enn biblioteket, inkluderer iCloud Photo også Deling- funksjonen. Med iCloud Photo Sharing kan brukerne dele bilder og videoer med sine venner og familier, opprette delte album, hvor hvert inviterte medlem kan legge til bilder og klipp. Brukere kan også streame biblioteket til støttede enheter som Apple TV, og samlingen er skrevet ut i en vakker fotobok.

Frigi plass på iPhone

Bilder og videoer organiseres automatisk av datoer under fanen Moments. Du kan zoome inn for å vise elementene etter datoer, eller zoome ut for å raskt bla gjennom måneder eller år. Som et alternativ til organisering er det fanen Albumer.

Her er oppføringene kategorisert etter sine typer. Du kan også opprette nye album for å imøtekomme ulike kategorier. Noen apper lager sine album for å beholde sine egne bilder, for eksempel regninger og kvitteringer, lagrede bilder fra sosiale medier, bilderedigering, etc. Som de fleste av oss tar tonnevis med bilder med våre mobile enheter, ville det være en fordel å ikke bruke bildene på enheten, og dermed frigjøre enheten lagringsplassen.

Dessverre er det ikke tilfellet med den svært begrensede 5 GB gratis iCloud-lagringen.

Med mindre du velger en større betalte lagringsplan, vil 5 GB gratis lagringsplass være fullt med bildene dine på kort tid. Finn iPhone Etter min mening kan denne funksjonen være den kuleste blant blant annet iCloud-funksjoner, selv om navnet er litt misvisende.

Hvis du aktiverer Finn iPhone-funksjonen, kan du spore oppholdsstedet for en eller flere av enhetene dine - ikke bare iPhone, men også Mac og iPads - ved hjelp av en annen enhet eller via webgrensesnittet.

Du kan bruke funksjonen til å finne din feilplasserte enhet rundt huset, eller å jakte på de stjålne enhetene. Annet enn å se på enheten på kartet, kan du også sette den eksterne enheten til Play Sound, slik at du enkelt kan finne den, låse enheten og vise en melding med tapt modus, eller Slett enheten helt, som siste utvei.

Historier om hvordan funksjonen Finn iPhone har hjulpet iDevices-eiere, finner sine manglende gadgets, er over hele Internett og er alltid morsomme å lese.

Frigi plass på iPhone italiaenred.com

Det er til og med historier om hvordan en mor brukte funksjonen til å hjelpe politiet med å finne sin kidnappede datter, eller hvordan et redningshold var i stand til å finne den savnede bilkrasjoffer ved å spore offerets iPad. Det finnes lignende funksjoner i forskjellige operativsystemer, og det vil være mer å følge i fremtiden, men så langt er det ingen som kan lage overskrifter som Finn iPhone.

Familiedeling Det tett integrerte Apple økosystemet kan styre bort folk som foretrekker å bruke et mer "åpent" system. På den annen side, når en person har brukt et økosystem, hvor hver tjeneste fungerer sømløst med hverandre, er det en god sjanse for at personen vil prøve å bringe alle i familien til systemet.

HVORDAN SE BILDER I ICLOUD Relaterte emner

Mobiles De 10 beste løsningene for iCloud-bilder som ikke er synkronisert med Vi omfavner ofte ideen om å synkronisere ting mellom enheter i sanntid. Alt er imidlertid langt fra perfekt. Det var veldig irriterende fordi jeg ønsket å gjøre en rask redigering og ikke kunne vente på øyeblikket. Heldigvis klarte jeg å løse problemet veldig raskt, men det var ingen løsning på dette problemet. Flere faktorer kan forhindre at iCloud Photos synkroniserer mediebiblioteket ditt med andre enheter. Derfor er det forståelig at du har et problem med iCloud-bilder som ikke er synkronisert riktig mellom enhetene dine.

HVORDAN SE BILDER I ICLOUD Kommentarer:
Rapportert den Hvordan se bilder i icloud
Marthinsen fra Tromsø
Anmeldelse min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Reiten. Jeg har lyst utforske norske bøker sulten.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net