Nettskjema Uio

  1. Mer om
Nettskjema Uio

Nettskjema kan brukes av studenter og ansatte ved UiO og andre institusjoner som har avtale om bruk can be used for simple questionnaires, sign up forms and multiple choice; can be used for collecting sensitive data; a high degree of security and privacy Nettskjema er Norges sikreste og mest brukte datainnsamlingsverktøy. Bruken strekker seg fra forskning til administrative oppgaver som påmeldinger Svaring på skjemaer kan gjøres fra mobiltelefoner og nettbrett. Nettskjema har også mottak for levering av svar fra mobil-apper utviklet ved UiO Nettskjema (UiO) er en løsning som tilbyr en sikker innsamling av både røde og gule data gjennom lydopptak eller spørreundersøkelser

Persondata skal slettes fra skjema innen 6 måneder etter at siste besvarelse ble levert. Der dette ikke har blitt gjort vil persondata bli slettet fra skjema. Du blir varslet om dette på e-post i forkant.

Nettskjema spørreskjema

Se alle ledige jobber Denne artikkelen er levert av Titan. Som den eneste aktøren er USIT-gruppen sertifisert av Tjenester for Sensitive Data TSD til å kunne utvikle apper hvor svært sensitive persondata er involvert — som blant annet helseopplysninger.

I relasjon: Outlook uio

TSD gir forskere en plattform som oppfyller lovens strenge krav til behandling og lagring av sensitive forskningsdata. Sikkerhet og personvern — Sikkerhet og personvern er førsteprioritet i alt vi gjør.

italiaenred.com nettskjema

Blant annet har vi to-faktor-pålogging, som i nettbanker, understreker Bergsager. Ideen om å utvikle apper selv dukket opp for tre år siden.

Kun sju dager senere var den såkalte «Koronastudien» etablert som forskningsprosjekt, og innen begynnelsen av april hadde 115 000 nordmenn svart på det digitale spørreskjemaet. Per dags dato har prosjektet samlet inn 150 000 spørreskjemaer og 90 000 oppfølgingsskjemaer. Erstattet sårbare IT-løsninger For å finne årsaken til at koronastudien kunne komme så raskt i gang, må vi gå tilbake til 2012.

Bakgrunnen for dette prosjektet var at universitetets forskere inntil da hadde måttet benytte fragmenterte og tidvis dårlige og usikrede IT-løsninger for å lage registre, samle inn data og ikke minst analysere og lagre data. Tekniske spørsmål kan rettes til Ted Sørlie ved Seksjon for grunntjenester.

Søk tilgang til TSD Før en søker får tilgang må følgende være tilfredsstilt: Prosjektet skal behandle data som klassifiseres som sensitive og ikke alminnelige personopplysninger. Egen nettside med informasjon, opplæring og innloggingsportal Innlogging til Nettskjema.

Det gjøres under fanen "Se resultater". Du vil deretter blir bedt om å bekrefte rettighetene - altså hvem som skal kunne svare på skjemaet - velg Neste - tast inn ditt TSD-brukernavn, passord og engangskode og velg "Koble til".

NettskjemaGuide

Du får opp en melding om at "Skjemaet er klart! Sikkerhet og personvern Det stilles høye krav til Informasjonssikkerhet. Det vil si at skjemaer settes opp for kryptert levering til sikker lagring i TSD. Les mer om Nettskjema og informasjonssikkerhet og Personvern og vilkår for bruk av Nettskjema før du går i gang med innsamling av personopplysninger.

NETTSKJEMA UIO Relaterte emner

Datalagring og annen forskningsinfrastruktur Datalagring Prosjektlederen skal sørge for at forskningsrelatert informasjon lagres på en sikker måte, og fortrinnsvis åpent tilgjengelig for alle. Samtidig skal prosjektleder sørge for at data og informasjon blir tilstrekkelig beskyttet mot offentlig innsyn iht gjeldende lov- og regelverk og avtaler. Forskningsdata skal lagres på løsninger som er gjort tilgjengelig av Høyskolen Kristiania slik at sikker datalagring og sikkerhetskopier er ivaretatt. Forskningsdata som inneholder personopplysninger, skal ikke lagres på personlige lagringsenheter. Les mer om personvern her.

NETTSKJEMA UIO Kommentarer:
Redaktør på Nettskjema uio
Ekeberg fra Tromsø
Les også min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Bier Pong. jeg elsker studere dokumenter lydig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net