Camping Stavanger

  1. Mer om
Camping Stavanger

I flotte omgivelser, kun 2 km fra sentrum, med store friluftsområder og Mosvannet som nærmeste nabo. Moderne og tradisjonsrik campingplass i Stavanger Campingplasser i Stavanger: Se anmeldelser fra reisende, bilder og gode tilbud på campingplasser i Stavanger, Norge på Tripadvisor Her har vi drevet hytteutleie og campingplass for Stavanger og Sandnes området i over 35 år. Vi er rike på fasiliteter, og ligger godt sentralt iforhold til Sokn Camping ligger på øyen Sokn i Ryfylke, kun 15 minutter kjøring fra Stavanger. Vi har flotte områder for bobilparkering, campingvogn og telt og båt Songesand Camp er en idyllisk camping ved Lysefjorden. Skolehuset har 11 sengeplasser, utendørs er det plass til både telt og bobiler

Selskapet har som mål å kjøpe 4—5 campingplasser i året, og teller nå ni campingplasser totalt.

Forside Universitetet i Stavanger

Det var 900 halvgode plasser, men som kjede kunne vi løfte kvaliteten og utvikle aktivitetstilbudet. Men det var selvfølgelig litt flaks også, sier «campingkongen» fornøyd. Thorstein Berg, styreleder i Topcamp, gleder seg over utviklingen til campingnæringen. Vis mer byoutline Arnfinn Mauren Berg anslår at omsetningen til kjeden lander på mellom 115 og 120 millioner i 2021, mot 90 millioner i 2020.

Gjennom den ganske nye 14.

Mosvangen Stavanger Camping Camping Stavanger Norway

Besøk Stavanger Ikke bare Preikestolen og den vakre hvite sandstranden i Solastranda som ligger sørvest for Stavanger er verdt et besøk. Stavanger by er også veldig populær.

Om du har ett lite telt kan det være fine plasser i kollen opp mot skogen. Eller kanskje du ønsker å bruke hengekøye mellom trærne i skogsbrynet - med utsikt over havet?

Hytter Telt Bobil Campingvogn Priser Ølbergstranda er en populær badestrand og et flott utgangspunkt for turer langs sjøen. Det er 2 leirsjefer som har ansvaret for den daglige drift.

Mosvangen Stavanger Camping

Er det noe du lurer på, kan disse svare deg på det meste. Rogaland blir ofte kalt et Norge i miniatyr fordi fylket har litt av alt når det gjelder landskap.

Det er høye fjell og dype fjorder, landbruksjord og skog, fosser og stille vann, lange sandstrender og bratte svaberg. Vi kan dele opp Rogaland i flere geografiske områder; Dalane Helt sør i Rogaland ligger Dalanes anortosittlandskap. Kongeparken Camping er lokalisert rett ved Kongeparken fornøyelsespark på Ålgård. Her har vi drevet hytteutleie og campingplass for Stavanger og Sandnes området i over 35 år.

Camping og overnatting midt mellom Stavanger og Bergen

Vi er rike på fasiliteter, og ligger godt sentralt iforhold til mange populære reisemål. Gjestene ønsker det for å lade telefoner, datamaskin og annet. Dette er en plass for gjennomreise, en plass for de som vil se Stavanger, og hva byen tilbyr.

Gjennomsnitt på liggetiden til de som kommer hit, er en til tre dager.

Badeplasser Stavanger kommune

Hovedkundene fremover er de norske bobilbesøkende. Det er gåavstand til sentrum, og campingplassen ligger ved det mest brukte turområdet i Stavanger.

Det er en uendelighet av turmuligheter, forteller en engasjert daglig leder, som gleder seg til at det meste av anleggsarbeidet vil være ferdig og klart før sommersesongen 2017.

Men først er det julemarked her på plassen i desember, sier Haarr. Hotellet har en stor asfaltert parkeringsplass hvor det ble etablert et tilbud om bobilparkering i mai 2016. Opplegget har vært vellykket og godt besøkt, forteller hotelldirektør Karoline Salomonsen. Bobilparkeringen vil være åpen i hele vinter.

CAMPING STAVANGER Relaterte emner

Tilrettelegging: Rampe ut i sjøen for bevegelseshemmede Badeplassen ligger i enden av Stasjonsveien og er en av Stavangers mest besøkte. Parkering og tilkomst: Det er gode gangforbindelser til badeplassen fra turveien langs Gandsfjorden og videre til Hinnastraen. Det er opparbeidet egen parkeringsplass på Vaulen, men det kan være parkeringsproblemer på varme dager. Området brukes også til store og små arrangementer, men er primært område for bading og friluftsliv. Det er turveier, skog og svaberg i friområdet rundt badeplassen.

CAMPING STAVANGER Kommentarer:
Redaktør på Camping stavanger
Torsvik fra Mo i Rana
jeg elsker lese om Norge verbalt. Vennligst sjekk min andre innlegg. En av mine hobbyer er Süßwasseraquarien.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net