Viaplay Premiere September

  1. Mer om
Viaplay Premiere September

Ons18 PremiereForsidefruer sesong 1Viaplay09:00 Sjanger:Komedie,Reality Serienytts ultimate oversikt for Viaplay-kunder. Finn anbefalinger, sjekk hva som er nytt, se hva som kommer Premieredatoer: Kommende serier og sesonger Viaplay tilbyr bra TV-serier på nettet. Streame serier på din PC, mobil og nettbrett Om en måned lander den nye svenske serien Søstre på Viaplay ✨ Premiere Flukt er en rørende dokumentar som bruker vakker animasjon for å fortelle Amins historie. Filmen hadde premiere p

Vi bryr oss om ditt personvern Vi og våre partnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologier og behandler unike identifikatorer og surfedata for å gjøre våre nettsteder og tjenester funksjonelle, for å hjelpe oss med å forbedre dem og for de formålene som er oppført nedenfor.

Sport TV 2 Play

Vi og våre partnere kan behandle dine personopplysninger basert på ditt samtykke og våre legitime interesser. For mer detaljert informasjon om informasjonskapslene, hvordan vi og våre partnere bruker dine personopplysninger og for å administrere preferansene dine, klikk på «Flere valg». Seriens første teaser er både intens og gripende, og har gjort «Lovecraft Country» til en av høstens mest essensielle serier på HBO Nordic.

Last ned også: Stjernetegn september

TV-comeback etter fire år Høsten bringer gode tider for fans av «I kveld med Ylvis». Komiserien har premiere tidlig i høst, og gjenforener Fana-duoen med sine tidligere samarbeidspartnere Calle Hellevang-Larsen og Magnus Devold.

Nøyaktig hva kvintetten skal finne på i serien er ikke helt kjent, men brødrene og Discovery lover å levere «humoren, galskapen og uforutsigbarheten» morogjengen er kjent for.

Det etterlengtede true crime-dramaet tar for seg Marianne Rugaas Knutsen, som forsvant fra Risør etter en tur på butikken i 1981 da hun var bare seks år gammel. Saken fikk den gang mye oppmerksomhet i nasjonale media, men likevel forble saken uløst og en familie ble stående igjen sønderknust og uten svar på sine spørsmål.

Nå ønsker TV 2 å gjenåpne saken og få ny innsikt i den tragiske saken. Rolf Lassgård har rollen som Kim Walls far i den danske serien.

Det som nå er en miniserie på seks episoder kunne fint ha fungert som en lengre spillefilm. Den har kinofilmens kvaliteter når det kommer til det tekniske, det visuelle, det fortellermessige og ikke minst skuespillet. På den andre siden gir TV-formatet historien muligheten til å ta seg bedre tid og la følelser utspille seg. Samtalene mellom disse er svært rørende øyeblikk med sterke scener.

Kanskje fordi man vet at serien er laget i nært samarbeid med Jens Møller og Kim Walls foreldre. Regi av høyeste kvalitet Tematisk er serien innom pressen og tabloidenes trang til å stadig komme med nyheter fra saken og hvordan de hele tiden jager etter vår sjefsetterforsker. Det handler også om hvordan en slik sak blir det som tar all tid på bekostning av det andre.

Serie om ELVERUM Håndball på TV3 og Viaplay! Elverum

Noen serier er så hinsides elendige at det går an å se dem nettopp av den grunn. Undertegnede hadde for eksempel stor glede av såpeserien «Passions» i sin tid, nettopp fordi den var så begredelig at det ble løye. En usedvanlig avdanket Brendan Fraser spiller en av de sentrale rollene, som en styrtrik filantrop som opplever at noen sprenger satelitten han akkurat har skutt opp - den som skulle redde verden fra en pandemi, slik spesielt gode satelitter som kjent kan gjøre.

21 Velkommen, juni!

Så dårlig at man nesten må le

Vi vil ha alt som gir sommerfølelsen: grillmat, solstråler og serier som oser energi eller lar oss dagdrømme om varme strøk. Strøm deg bort med disse nydelige seriene du også! 21 Enten du skal på hytta, i båten eller ta beina fatt på fjellet, så har Altibox gode tips til apper i helga.

VIAPLAY PREMIERE SEPTEMBER Relaterte emner

Professionals Amerikansk actionserie i 10 deler. Premiere på Viaplay mandag 23. Til å begynne med var jeg usikker på om «Professionals» egentlig var en mislykket satire, eller en slags parodi på en utdatert actionserie. Tegnene var så mange: Et gjennomsiktig og halvtygd plot, pinlig og klisjéfylt dialog, parodisk skurkete skurker, skuespill langt under pari og alltid en redning i siste sekund når det ser som svartest ut. Men dette er visst dessverre seriøst ment. Noen serier er så hinsides elendige at det går an å se dem nettopp av den grunn. Undertegnede hadde for eksempel stor glede av såpeserien «Passions» i sin tid, nettopp fordi den var så begredelig at det ble løye.

Viaplay Premiere September
VIAPLAY PREMIERE SEPTEMBER Kommentarer:
Redaktør på Viaplay premiere september
Olafsen fra Sørum
Jeg nyter dele interessante nyheter oppreist. Se gjennom min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Buchbinderei.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net