Dagens Horoskop Min Fremtid

  1. Mer om
Dagens Horoskop Min Fremtid

Gratis horoskop for ditt stjernetegn. Skrevet av astrolog hver uke. Les ditt horoskop for dagen idag, hver uke og måned. Se din stjernetegns match med andre Min feed · Logg Inn · Forsiden · Stortingsvalget 2021 · Coronavirus · Nyheter · Video · Økonomi · Været · Kurs · Meninger · Sport · Underholdning · Eiendom Les dagens horoskop, laget av dyktige astrologer. Hva skjer i ditt liv i dag? Intuitiv veileder og samtaleterapeut; Fortid og fremtid; Kort Dette er fargen du vil føle deg best i basert på ditt stjernetegn. Dagens Horoskop: Torsdag Engelskspråklig astrologiportal med daglig horoskop og annet astrologisk stoff. Her kan du trekke tarotkort, bestille

Og kjærlighet, helse, penger?

Horoskopsjokk! Du har hatt feil stjernetegn hele livet!

Real og golden dyre svarer deg med horoskoper. Finn ut i spansk med astrologi. Les astrologiske spådommer. The Black Horoskop forteller deg! Generelt er det svært positivt å flyte med og gripe muligheter som dukker opp både når det gjelder jobb og hjem.

Du vil bli mer rastløs, sanselig og vil smake på livets goder, derfor også større mulighet for utskeielser av den sanselige sorten. Et år med fokus på ansvar, barn, kjærlighet, kreativitet, hjem og tilhørighet.

Enten du er i et forhold eller ei, vil du bli mer oppmerksom på dine egne følelser og behov dette året hvor du skal finne ut av hva du virkelig ønsker deg. Følelser man har undertrykt kommer til overflaten.

Det er tid for å sortere ut underliggende emosjonelle ting som har samlet seg opp, enten i kjærlighetsforhold eller i andre relasjoner som du har utsatt i tidligere år. Sterke følelser preger året og mange inngår nye forhold og knytter nye bånd, flytter sammen eller gifter seg og får barn, mens andre trekker seg ut av forhold fordi partene har vokst ifra hverandre.

Tallet 6 er kjærlighetens tall og har i seg en sterk magnetisme som vil gjøre deg mer magnetisk og tiltrekkende. Magnetismen slår også ut i at du lettere vil tiltrekker deg det du har fokus på, både på godt og ondt så det er viktig å være bevisst og ha en positiv innstilling.

Sjelens år og tid for dype tanker, spiritualitet og personlig utvikling Du har nå startet på et 7-er år hvor mer av din sjelsenergi skal integreres og sjelen krever stillhet for å bli hørt. Du vil derfor føle for å tilbringe mer tid for deg selv, søke innover og finne svar for å få en større forståelse.

Dette er ikke et spesielt sosialt år hvor du skal sette deg for store materielle mål. For mye tanker rundt materiell vinning kan slå hardt tilbake dette året.

Månedshoroskop

Det er på tide å roe ned tempoet. Terminen blir satt til 10.

Mellom uke 13 og 14 bestemmer paret seg for å ta en ny ultralyd. Både for å se etter avvik hos fosteret og for å få vite barnets kjønn. Ida er helt sikker på at hun har en gutt i magen, men hvis det er en jente, skal hun hete Tiril. Bekymringen er at fosteret ikke skal være levedyktig. De har snakket om det. Men hvis hun har Downs, så har hun Downs.

Da er det ikke aktuelt med abort. Jordmoren smører Idas mage med gelé og setter ultralydapparatet på. Via skjermen kan de se den lille kroppen. Til og med konturen av et lite ansikt. Ingen tegn til avvik. Og dere skal få en jente! Tenk at det er en liten Tiril der inne! Les også: Jeg har hørt fra noen at: «Jobber du allerede? Hun er ikke det minste kvalm og har ingen plager. Hver dag går hun lange turer mens magen vokser. Fordi Ida har en sjelden, men ufarlig hudsykdom, blir hun kalt inn til en ekstra ultralyd.

Den viser et lite vekstavvik mellom mage- og hodeomkrets. Hun følges opp med to nye ultralyder, og det lille avviket retter seg. Den lille jenta vokser fint. Dagens Horoskop: Søndag 18. Dagens Horoskop: Lørdag 17. Dagens Horoskop: Fredag 16. Dagens Horoskop: Torsdag 15.

Dagens Horoskop: Onsdag 14. Videre er høsten den beste tiden for kjærlighet og romantikk, og du er i ditt beste humør.

GRATIS ÅRSHOROSKOP FOR ÅR Nye tall, nye muligheter! Numerologen

Ikke redd for være litt rampete, for du er jo sjarmerende og pågående som Vær. Det er ikke mye som går deg imot, men du har en tendens til å bruke mer penger enn du får inn. Din økonomi blir heldigvis bare bedre, og den såkalte finanskrisen påvirker ikke deg i det hele tatt. Når det gjelder investeringer, så bør du være litt mer tilbakeholden og tenke langsiktig i tiden som kommer.

Dagens horoskop for Væren Tyr I denne høsttiden som du har foran deg, vil du føle deg meget populær, da noen kommer til å overøse deg med komplimenter og oppmerksomhet. Mye romantikk og kjærlighet ligger i luften, og det kan være snakk om en felles fremtid for deg og din utvalgte.

Din partner har store forventninger når det gjelder nettopp deg. Du vil også føle at dere har en fin og forståelsesfull periode. Din kjæreste setter pris på din væremåte, og alt går slik som du vil. Det går bra med deg på jobben, og uten at du selv behøver å anstrenge deg for mye, strømmer pengene inn. Selv om du ikke har det direkte stressende, kan arbeidstempoet virke litt høyt.

Det blir opp til deg å ta kontrollen over dette. Du ser ut til å være både frisk og opplagt i høstværet, tiden blir bare hektisk og meget konstruktiv.

Månedshoroskop Astrolom

Dagens horoskop for Tyren Tvilling En avtale som har vært diskutert på jobben etter ferien, kommer til å falle svært fordelaktig ut for ditt vedkommende. Sett derfor nye oppgaver på skinner og vær mest mulig strukturert.

Imidlertid må du ikke bli overarbeidet, så det kan være lurt å ta det litt med ro og passe på helsen på fritiden. Det vil komme andre tider for fest og morro. Det er mye positiv fremgang å spore i denne høsttiden, og både i kjærlighet og arbeid blomstrer du opp. På jobben er det mye prat om endringer, men det er nok bare snakk og ingen handling foreløpig.

Kanskje er det en utfordring for deg å rydde litt opp i ditt eget skap, og heller skape mer rom for kjærlighet. Del Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Leser du ofte horoskopet ditt?

Loading

Vet du kanskje allerede hvordan 2017 kommer til å bli? Vel, alt du har lest kan være feil. Det trettende tegnet, slangebæreren, går fra 30.

DAGENS HOROSKOP MIN FREMTID Relaterte emner

Det vil garantert slå tilbake på deg. Unike ord for dette stjernetegnet denne dagen. I et halvt år har NRK for moro skyld hentet inn alle dagshoroskop fra tre av de største nettsidene i bransjen. Vi ville finne ut om tekstene var unike. Dagshoroskopene kom til Norge på 1980-tallet. Han forteller at avisen var den aller første som publiserte daglige horoskop i Norge. I starten kom tekstene på engelsk, så journalistene måtte oversette.

Dagens Horoskop Min Fremtid
DAGENS HOROSKOP MIN FREMTID Kommentarer:
Rapportert den Dagens horoskop min fremtid
Haaland fra Hammerfest
jeg elsker rapporterer norske nyheter smart. Bla gjennom min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: U-Bahn footy.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net