Veimeldinger Troms Og Finnmark

  1. Mer om
Veimeldinger Troms Og Finnmark

Content [hide]

Troms og Finnmark — Midlertidig stengt. Stengt på grunn av arrangement. Gjelder sørsiden av Gratangsfjellet Tekstbaserte vei- og trafikkmeldinger for hele Norge. Du kan avgrense trafikkinformasjonen etter veinummer og fylke Siste nytt fra trafikken i Troms. Trykker du på lenken her, vil du få de siste oppdateringene fra Statens vegvesen Veimeldinger i Nord Troms og Finnmark. Kolonnetider Vest-Finnmark | Statens vegvesen Offisiell nettside for Troms og Finnmark fylkeskommune. Våre veger · Vegprosjekter · Varsle om hendelser · Trafikkmeldinger · Søknader og skjemaer

Si din mening: Framtid i Nord ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk.

Trafikken i Troms

Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet. På østsiden av Langfjella er snøskredfaren moderat og avtagende.

Sjekk veimeldinger og skredvarsel Enkelte veier kan være stengt eller ha redusert framkommelighet på grunn av uvær og skredfare. Stengt kl 23:30-02:00 og 02:30-05:30 alle dager.

Arbeidet ventes avsluttet klokken 00:30 mandag. Det jobbes i èn tunnel av gangen. I tidsrommet kl 18:00-23:30 kjøres kontinuerlig ledebil.

Det er mulighet for å passere kl. Natt til torsdagblir det stengt mellom Sund og Inndyr. Utrykningskjøretøy kan passere Åpent lørdag kveld til søndag morgen. Det blir definitivt kaldest i nord, der StormGeo venter at grensetraktene i Troms og Finnmark får 10—12 minusgrader søndag. Kanskje ned mot 15 minus, ifølge meteorologen. Også i Nordland er det ventet minusgrader, bare ikke fult så mange som nordenfor.

Rutetilbud

Et lavtrykk utenfor Nordland gir et skyet værbildet, dog opphold, i deler av Nordland i helgen. Det er ventet snøbyger på kysten både lørdag og søndag.

På Vannøya nord for Tromsø ble en fjøs knust. Det var ingen dyr i bygningen, og ingen mennesker ble skadet. Fiskebåter har slitt seg Politiet har også fått melding om at flere fiskebåter har slitt seg fra fortøyningene.

Uværet har også skapt problemer for fiskeoppdrettere.

VEIMELDINGER TROMS OG FINNMARK Relaterte emner

I dag, mandag, er det betydelig snøskredfare i flere regioner. Det beste rådet er å unngå terreng som er brattere enn 30 grader og utløpsområder. Illustrasjon: varsom. Mye løs snø i terrenget kombinert med en vindøkning fører til massiv transport av fokksnø inn i leheng og skaper ustabile forhold i fjellet fra mandag. Det vil være lett å løse ut skred i den ferske fokksnøen og skredene kan bli store. Ellers i Troms og Finnmark er det moderat snøskredfare. Her er vinden ikke fullt så kraftig, men like fullt er det et godt råd å unngå terreng brattere enn 30 grader der det ligger ferske fokksnøflak.

Veimeldinger Troms Og Finnmark
VEIMELDINGER TROMS OG FINNMARK Kommentarer:
Forfatter om Veimeldinger troms og finnmark
Michaelsen fra Trondheim
Les gjerne min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Wettkampftanz. Jeg nyter rapporterer norske nyheter dessverre.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net