Corona Regler Oslo

  1. Mer om
Corona Regler Oslo

Content [hide]

Unngå situasjoner der smitte kan spres. Se alle regler som gjelder i Oslo Forskrift om forebygging av koronasmitte i Oslo kommune. Nasjonale råd og retningslinjer. Finn fakta og nasjonal informasjon om korona, inkl Hvilke coronaregler, råd og begrensninger gjelder i din kommune?. VG overvåker kontinuerlig Norges kommuner for å kunne gi en fullstendig oversikt Oversikt over utvalgte regler og tiltak. Arrangement: Det er nå tillatt med innendørs offentlig arrangement for inntil to kohorter på 500 personer Koronapandemien fortsetter å påvirke Oslo og Viken over et år etter at første smittetilfelle i Norge ble registrert. Oslo og mange kommuner rundt har

Har du lest dette? Hund i bil regler 2018

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen Onsdag varsler imidlertid kommunen at de vil endre reglene, skriver Aftenposten. Anbefalingen om å unngå unødvendige reiser med kollektivtransport videreføres.

Regelen om smitteverntiltak på byggeplasser videreføres. Vil følge nasjonale lettelser Det gjelder en nasjonal regel om at skjenkesteder ikke kan slippe inn nye gjester etter kl. Salene i Konserthuset: Det er helt avgjørende at man blir sittende på de plassene man tildeles og ikke flytter rundt i løpet av konserten.

Råd og regler i Oslo

Vi forbeholder oss retten til å bortvise publikum som ikke overholder dette. Alle må følge instrukser og beskjeder fra våre verter om husets regler for smittevern.

Personer som er unntatt karantene skal så langt det er mulig unngå nærkontakt med andre som de ikke bor sammen med. Unntaket fra karanteneplikt opphører dersom personen utvikler akutt luftveisinfeksjon med feber, hoste eller tung pust eller vurderes av lege som mistenkt smittet med SARS-CoV-2. Utgifter til testing dekkes av den som skal benytte seg av unntaket.

Se Covid-19-forskriften §6j på lovdata her Hva gjelder for deg som er vaksinert? Velkommen på siden til Det tyske utenriksministeriet Du befinner deg her: Tysklands ambassade Oslo Koronavirus: Hvilke regler gjelder i Tyskland? Nordmenn kan bare reise inn i Tyskland hvis de har en kritisk grunn til dette eller hvis det gjelder transitt i forbindelse med hjemreise.

CORONA REGLER OSLO Relaterte emner

Les mer på din tilhørende kommunes nettsider om hva som gjelder der. Våre kinoer i Oslo er nå åpne - Foreløpig maks 200. For å få kontroll på smittesituasjonen, frarådes det nå at folk fra ulike kommuner reiser for å delta på kulturarrangementer. Selv om det er trygt å dra på kino, oppfordrer vi alle til følge de nye retningslinjene og kun delta på arrangementer i din egen hjemkommune. Har du spørsmål rundt dette kan du ta kontakt med vår kundeservice. Kontakt kundeservice på tlf 99 43 20 00 eller post [at] nfkino. Ønsker du å bestille kinobilletter må dette gjøres her på nfkino.

Corona Regler Oslo
CORONA REGLER OSLO Kommentarer:
Redaktør på Corona regler oslo
Brenden fra Tønsberg
jeg liker utforske norske bøker trygt. Bla gjennom min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Schmuckherstellung.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net