Tromsø Kommune Korona

  1. Mer om
Tromsø Kommune Korona

Content [hide]

Bestill koronatest eller besøk vårt drop-in testsenter. Finn informasjon om prøvesvar, negativ-attest, symptomer, karantene og isolasjon Tromsø kommune sitt offisielle nettsted, med informasjon om kommunale tjenester. De som ikke har fått første vaksinedose mot korona, kan denne uken Antall innlagte på sykehus tilknyttet Tromsø kommune sier ikke nødvendigvis noe om hvor mange av innbyggerne i kommunen som er innlagt Tromsø kommune åpner for drop-in koronavaksine. juli kan alle i Tromsø som ikke har fått første vaksinedose mot korona, benytte seg Nå må smittesporingsteamet på jobb – mye villsmitte i Tromsø: – Sannsynlig at Flere kommuner i Nord-Norge går sammen om koronatiltak etter smitteutbrudd

På grunn av krevende logistikk og vaksineutsendelser basert på folketall, vil ikke du få tilbud om vaksine der du oppholder deg på kortvarige jobb- og fritidsopphold. Personer som har fast opphold på hytta eller ikke har annen relevant bostedsadresse i Norge enn hytteadressa vil normalt omfattes av kommunens plikt til å gi vaksine. Reiser til hytta og fritidseiendommer En tur til hytta eid, lånt eller leid kan gjennomføres med smitteverntiltak både på reisen og underveis i oppholdet.

Seks nye koronasmitta i Tromsø

Smittesituasjonen kan endre seg raskt og alle må være forberedt på at planer kan endre seg. Har du testet deg, bør du vente med å dra til du får prøvesvaret. Test-forvirring Konsernsjef Daniel Skjeldam sa en rekke ganger i starten av utbruddet at Hurtigruten hadde fulgt alle norske og internasjonale regler.

Se dette: Utslett korona

Deretter ble de fulgt opp medisinsk etter de kom om bord i skipet, sa Skjeldam til TV 2. Når man ikke har oversikt, kan man heller ikke ha kontroll. Det forklarer hvorfor eldre mennesker som har større risiko for å dø av covid-19, fremdeles står i vaksine-kø i Tromsø kommune. Nordlys hadde for et par uker siden en artikkel om Bjørn Rafter, 82 år og hjertesyk, som i måneder hadde ventet på tilbud om vaksine.

Den første korona-vaksinen i Tromsø ble satt en av de første dagene i januar. Det er snart tre måneder siden.

Koronaviruset

Likevel hører vi om 80-åringer som fremdeles ikke er vaksinert. Kommunen får bare et mindre antall doser en gang i uken fra 0 til 20 doser, det varierer mye. Som kjent er Astra Zeneca satt på vent inntil videre, og det er usikkert når det eventuelt vil startes opp igjen med disse vaksinene.

De som benytter seg av drop-in-muligheten vil ved vaksinering få avtalt tidspunkt for andre dose. Hensiktin med vaksine er å redusere faren for sykdom og bidra til å begrense smitten i samfunnet.

Likevel mener han at sykepleierne utsetter seg selv for ekstra koronarisiko. Også har man den psykiske belastninga ved at sykepleiere tenker på at de for eksempel kan smitte sin syke mor som ikke er vaksinert, sier Brox.

TROMSØ KOMMUNE KORONA Relaterte emner

Med lønnstillegget ble det nesten kamp om vaktene fordi det var så lukrativt Det sier Daniel Brox som er hovedtillitsvalgt i Norsk Sykepleierforbund i Tromsø. Koronatillegget på tusen kroner per vakt ble gitt til sykepleiere som jobbet tett på pasienter med covid-19, både på legevakta og på luftveisklinikken, senteret som ble åpnet for å behandle koronasyke pasienter og teste for covid-19. Tillegget kunne også bli gitt til sykepleiere andre steder i tilfelle smitteutbrudd, som for eksempel ved sykehjem. Ordningen skulle gjelde til pandemien var over. Nå fjerner kommunen tillegget for sykepleierne.

TROMSØ KOMMUNE KORONA Kommentarer:
Forfatter om Tromsø kommune korona
Solli fra Ålesund
Se min andre nyheter. Jeg trives Lederhandwerk. Jeg har lyst lese tegneserier entusiastisk.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net