Color Line Kiel Badeland

  1. Mer om
Color Line Kiel Badeland

Aqualand er et badeland om bord på Color Magic og Color Fantasy. Dette er et badeland med stream river, vannsklie, jacuzzi, babypool og dampbad Show Lounge med daglig gratis show, handlegate med taxfree-butikker, badeland og Spa & Fitness-avdeling med panoramautsikt Cruisetips: Husk å ta med badetøy neste gang du reiser med oss til Kiel. På Color Fantasy og Color Magic er det badeland med sklie, boblebad og Om bord på cruiseskip Color Magic, som går mellom Oslo og Kiel, kan barna boltre seg i et eget badeland. Den dagen vi besøker Aqualand er Kortversjon som viser testfamilien på cruise til Kiel. Restauranter, lugar og badeland

I tillegg til 4- og 5-stjernes lugarer har skipene fire rederlugarer hver. De er på 35 kvadratmeter og ligger helt foran i båten, med samme utsikt som kapteinen. Selve lugaren er svært romslig og delt opp i to avdelinger, sove- og sitteavdeling, som kan separeres fra hverandre med gardiner. I soveavdelingen er det dobbelseng, garderobe og benk til å legge kofferten på. I sitteavdelingen er det sofagruppe med to-seter og lenestol og en arbeidsplass med stol. Det er også mulig å sitte i karnappet, der er det en sittepute.

Det er minibar inkludert i prisen. Den inneholder 4 bokser brus, 2 bokser Aass fatøl, 2 flaseker prosecco, 2 flasker hvitvin, 4 vannflasker, Martini bianco og rosso samt peanøtter og sjokolade.

BÅTOMTALER

Den fylles opp til returen. Frokost er også inkludert. Den inntas i Observation Club på dekk 15. Virket som pensjonistdamene satte pris på at det var prosecco tilgjengelig, selv er jeg ingen stor tilhenger av bobler og i alle fall ikke til frokost.

Her er det nye skipet som cruiser deg fra Oslo til Kiel

Utrolig deilig med god plass og å ha et sted å sitte når jeg ønsket å trekke meg litt tilbake. Et tips til de som ikke reiser i lugar med inkludert frokost, som ikke trenger en stor frokostbuffet: Observation Lounge er åpen og de selger rundstykker med ost og skinke der på morgnen.

Kaffe, te og diverse annen drikke har de også. Er mye hyggeligere der enn i kafeen i promenaden synes jeg. Ellers anbefaler jeg å melde seg inn i Color Club. Medlemskapet koster 160 kr og de sparer man raskt inn igjen. Noen priseksempler på 2-døgns cruise 10. Et 2-døgns cruise til Kiel gir 200 poeng.

Color Line Badeland

Og da er det veldig greit å ha litt mer plass å boltre seg på:D MountainDew Er den sofaen også en sovesofa?

Someone 10-02-2020, 06:33 Tips!

Kan man gjøre det motsatte? Problemet er vel utvalget.

Ta en dukkert i båten!

Som på mange fly er det godt utvalg av alkohol, men når det kommer til alkoholfritt er det kun Cola og Sprite. Det nye skipet byr på et mangfold av tilbud om bord, en rekke restauranter, barer, nattklubber for unge og for de mer tilårskomne.

Med en Flexi-billett kan du: Avbestill turen inntil 24 timer før avreise for bare 30,- i administrasjonsgebyr. Du kan også kjøpe reiseforsikring hos oss. Tolvåringen var dog meget fornøyd, mens mannen min som jobber en del med kundeservice var skuffet og sa at turen han hadde med DFDS til København nylig hadde vært mye bedre. Han synes kundeservicen på Color line var av Rema-standard. Rart hvor forskjellig man kan oppleve noe Nattklubbene har vi prøvd oss lite på, og burgermaten på båten er jeg enig i at er litt laber kvalitet iforhold til de andre stedene på båten.

Byen har også et Universitet med sterk tilknytning til maritime emner og var lenge den tyske hovedmarinebasen. Hos Color Line Cruises har du muligheten til å kombinerer faglig innhold med sosial omgang i flotte omgivelser - alt samlet på ett sted. I tillegg til gode referanser og toppscore på ulike medietester i Norge, ble Color Line Cruises kåret til Tysklands beste konferansehotell i 2011 Kilde: Business Diamond Award.

Du vil kanskje like: Fjordline commander buffet

Ved bruk av Show Lounge har vi mulighet til å ta imot grupper på inntil 500 personer. På Color Fantasy finnes et eget utstillingsområde på 1 400 kvm. Dette gir ubegrensede muligheter til å arrangere alt fra fagmesser og utstillinger til produktlanseringer og moteshow. Det var helt surrealistisk!

Vi fikk gå forbi all kø og vente i en VIP-launch, med gratis brus og gode croissanter med sjokolade! Nå har vi reist med Color Line flere ganger, vi har blant annet avsluttet kjøreturen i Europa, og tatt båten siste etappe hjem til Norge.

Kielcruise om høsten Norge, Tyskland Tide Reiser

Vi har også bodd i forskjellige lugarer. Det jeg kan si er at alle lugarene er bra, uansett stjerne — men ingen ting slår vår første opplevelse!

Det var helt magisk!

COLOR LINE KIEL BADELAND Relaterte emner

Denne saken er betalt av Color Line. Du skal være kreativ hvis du klarer å kjede deg om bord på Color Magic eller Color Fantasy, for her fins aktiviteter for alle. Den aller enkleste, og kanskje mest avslappende løsningen, er å finne deg et bord med utsikt og bare bli sittende mens landskapet og etter hvert havet glir forbi. De mer aktive finner lett veien til treningssenteret med egen spaavdeling på dekk 13. En tur på tredemølla eller sykkelsetet mens du opplever utsikten er definitivt å anbefale.

Color Line Kiel Badeland
COLOR LINE KIEL BADELAND Kommentarer:
Redaktør på Color line kiel badeland
Bjørge fra Vossevangen
Les også min andre innlegg. En av mine hobbyer er auswärts essen. jeg elsker dele interessante nyheter innad.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net