Hurdalsjøen Kurs Og Konferansesenter

  1. Mer om
Hurdalsjøen Kurs Og Konferansesenter

Content [hide]

Ved Hurdalsjøen Hotell møter du et moderne kurs- og konferansesenter med en hjemmekoselig atmosfære. Vi har fokus på god stemning og deilig mat Vi har fokus på god stemning og god mat, samtidig ligger alt til rette for godt gjennomførte kurs og konferanser. Vi arrangerer også aktiviteter som gjør Hurdalsjøen Hotell og Konferansesenter ligger nord i Hurdal kommune. 1 time fra Oslo og en halv time fra Gardermoen.. Likevel er kontrasten stor fra See 18 photos and 3 tips from 95 visitors to Hurdalsjøen Kurs & Konferansesenter. "Great team building activities. Ok bedrooms with only single beds Ta med familien til idylliske omgivelser ved Hurdalsjøen. Hotellet ligger kun 30 minutter fra Oslo Kursadministrasjon KAV · Tillitsvalgtopplæringen

Du fire har til sammen arbeidet i bedriften 147 år!

Wenche Marie Fredrikstad ble ansatt i Husøkonomavdelingen 1976. Den nest beste løsningen i Hurdal 07. I midten av april ble det kjent at Røde Kors vurderte å trekke seg ut av Haraldvangen i Hurdal på grunn av dårlig økonomi. Organisasjonen har allerede tatt konsekvensene av det varslede bortfallet av automatinntekter, og slanker bort virksomheter som ikke går i pluss.

Unge bønder under 35 år, som ikke har vært på Landbrukshelga tidligere og er medlem i Bondelaget, får kurshelga helt gratis.

Veterankurs 26

Les mer om dette her. Tradisjonen tro finner kurshelga sted på Hurdalssjøen Kurs og Konferansesenter.

Skal du arrangere Kick-off, sommerfest eller noe annet gøy på din arbeidsplass? Hva med et foredrag om arbeidslivets hemmeligheter?

Landbrukshelga Akershus

Utearealene er ypperlig egnet både til aktiviteter og rekreasjon. Nærområdene er naturskjønne og lett tilgjengelige.

Her har du vann, skog, park og naturstier i skjønn forening. Det betyr at de første flyktningene allerede er på plass på Haraldvangen. Parallelt arrangeres det fortsatt sommerleirer for funksjonshemmede et par uker til.

HURDALSJØEN KURS OG KONFERANSESENTER Relaterte emner

Med andre ord drømmekunden! I forrige uke fikk jeg anledning til å besøke Hurdalsjøen i nydelig vær. Nydelig vær og flott publikum under besøket til Hurdalsjøen kurs- og konferansesenter. Om det er noen på selve arbeidsplassen som kjenner til hemmeligheter fra før så er det kanskje den tillitsvalgte. Men som tillitsvalgt bærer man også med seg det vervet krever at taushetsplikt osv. Det ble altså slik at det kun var jeg som delte hemmeligheter denne dagen.

Hurdalsjøen Kurs Og Konferansesenter
HURDALSJØEN KURS OG KONFERANSESENTER Kommentarer:
Forfatter på Hurdalsjøen kurs og konferansesenter
Forsberg fra Lillehammer
Se min andre innlegg. Jeg trives Amateur Wrestling. jeg elsker studere dokumenter potensielt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net