Juvet Valldal

  1. Mer om
Juvet Valldal

Juvet landskapshotell ligg på nordvestkysten av Noreg, i ei grend i Valldalen om lag 90 minutt med bil frå kystbyen Ålesund. Hotellet ligg ved den kjende og Juvet Landskapshotell ligg på nordvestkysten av Noreg, i ei grend i Valldalen om lag 90 minutt med bil frå kystbyen Ålesund. Hotellet ligg ved den kjende og Juvet Landskapshotell, Valldal: Se 140 reiseanmeldelser, 254 bilder og gode tilbud for Juvet Landskapshotell, vurdert som nr. 1 av 1 hotell i Valldal og Vi var tre vennepar som overnattet på Juvet en helg i august. Det som dro oss dit var naturen og turmulighetene - og Juvets særpregede og prisbelønte Gudbrandsjuvet er eit 5 meter smalt og 20-25 meter høgt juv som elva Valldøla presser seg gjennom. Juvet ligg lett tilgjengeleg ved riksveg 63 mellom Valldal og

Juvet er en av ti steder i hele Europa som er nominert til den prestisjetunge kåringen.

Stor oppmerksomhet Det fantastiske landskapshotellet er bygget opp drevet av ålesunder Knut Slinning. Derfor bør du ha en forsikring som dekker tap av reisens formål. Forbehold Vi tar forbehold om endringer i priser.

Dag til dag programmet er veiledende og endringer kan forekomme. Vi viser forøvrig til våre generelle reisebetingelser. Været og snøforholdene påvirker turprogrammet.

Juving i Valldal

Guiden vil tilpasse turene og programmet etter forholdene. Vi bor ikke i "glassburene", men det er mulig å oppgradere til disse, og man får uansett Juvet-følelsen! Prosjektet har utvikla seg under vegs til det vi ser i dag.

I tillegg fekk vi oppdraget om å teikne Juvet landskapshotell. Vi prøver å unngå sprenging og store masseflyttingar. Vi vil legge til, ikkje øydelegge.

Difor flyt utsiktsplattformen, bruene og landskapshotellet oppe på terrenget.

Hotellguiden

Dette står i motstrid til ein dominerande latskap som har prega norsk byggebransje i lang tid, der ein brukar sprengstoff og tunge maskiner for å lage flate tomter og store skjeringar før ein reiser eit bygg.

Juvet landskapshotell er reist utan at vi har brukt så mykje som ein kinaputt. Ved Gudbrandsjuvet har også inngrepa i terrenget vore få og små, seier Jan Olav Jensen.

Eg trur det er rett å seie at Juvet landskapshotell har sett Valldal på kartet i det internasjonale design- og arkitektmiljøet.

Topptur på Juvet og Sunnmøre

Interessa er stor og mange store internasjonale magasin og aviser har vore her for å lage reportasjar. Natur og arkitektur.

Et tre-dagers arrangement ga utvalgte gjester et innblikk i Sonos sitt univers og fantastiske lydopplevelser omgitt av vakker norsk vinterlandskap. PR-operatørene PR- og kommunikasjonsbyrå Bakgrunn I høst lanserte Sonos sin første høyttaler utenfor hjemmet — en stor og viktig nyhet for produsenten. For å introdusere Move ønsket de å arrangere et eksklusivt og intimt event for norske og britiske influensere.

Juvet Landskapshotell i internasjonal storfilm

Gjestene hadde alle en tilknytning til enten musikk eller interiør. For arrangementet ble unike Juvet Landskapshotell i Valldal booket. Noen ligger fritt og høyt, andre bortgjemt og lunt. Foto: Juvet Landskapshotell Prisvinner og hotellgründer Knut Slinning mener prisen har uvurderlig betydning for hotelldriften framover.

Kvar i verda ligg Juvet? Juvet Landskapshotell

Uten satsingen på Norske Turistveier hadde det aldri blitt noe hotell. Målet med prosjektet var ikke bare å lage effektive stier og veier, men også å lage arkitekttegnede stoppesteder langs disse samme veiene.

Juvet er en av disse stoppestedene.

Prosjektet har totalt fått over 60 engasjerte arkitekter med på å lage stoppesteder langs disse naturstiene. Bygninger som skal være moderne og robuste, men som også skal «eldes med verdighet».

Juvet Landskapshotell

Det er dette prosjektet vi kan takke for at arkitektene Jensen og Skodvin gjorde det allerede kjente Gudbrandjuvet enda mer spektakulært og lett tilgjengelig. Bygd inn i og rundt naturen selv Da arkitektene Jensen og Skodvin designet Juvet-bygningen ønsket de at den skulle bygges uten at det ble gjort inngrep i naturen, og at den skulle passe perfekt inn i landskapet. Arkitektene ønsket å bygge et byggverk i storslått natur, men uten å skade naturen i samme prosess.

JUVET VALLDAL Relaterte emner

Alle turene våre i Norge gjennomføres av vår søsterbedrift Norrøna Hvitserk. Vanskelighetsgrad For å få maks utbytte ut av denne turen er det en fordel med en god grunnkondisjon og styrke. Du må kunne bruke utstyret ditt og ha vært på topptur før. Vi anbefaler å legge inn noen turer i skitrekk før du blir med på tur. Ta gjerne kontakt for å høre om dette er turen for deg. Les mer om graderingen på våre turer her.

JUVET VALLDAL Kommentarer:
Redaktør på Juvet valldal
Bakke fra Hamar
Jeg trives lese om Norge til og med. Les også min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er alte Spiele.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net