Fagprøve Planleggingsdel Eksempel

  1. Mer om
Fagprøve Planleggingsdel Eksempel

Lage oppsett i Word; klargjøre skjema for fremdriftsplan. Hvor lang tid tar fagprøven? Lengden på fagprøven varierer ut i fra fag og fylkeskommune En tittel, for eksempel «Fagprøve i ..» Hoveddelen i hver enkelt oppgave består gjerne av en planleggingsdel, gjennomføringsdel og en evalueringsdel Her skal du gi din egen vurdering på hvordan det gikk under fagprøven. I denne delen legges det vekt på din evne til refleksjon og En fagprøve består av 4 deler – en planleggingsdel, en gjennomføringsdel, en egenvurderingsdel og en dokumentasjonsdel sier en lærling Planleggingsdel: Fagprøve – planleggingsdel; Dokumentasjon: Fagprøve – Dokumentasjon. Har lagt ut flere eksempler for andre fag under filer

Tips til fagprøve

Personalia: Kari Nordmann er født i 1952, og pensjonert lege. Hun er enke og har tre voksne barn. De bor alle ett godt stykke fra Oslo.

Kari har ett godt nettverk av venner som besøker henne jevnlig, og hun er ofte med barna på tur, og også på besøk hos dem. Aktuell livssituasjon Kari har vært på langtidsavdeling siden desember 2010.

Hun har Huntingtons sykdom, som gir ufrivillige bevegelser i hele kroppen, samt nedsatt balanse og forandringer i hjernen. Hun ønsker egentlig å bo hjemme, men det er for risikabelt med hennes store hjelpebehov, fare for fall og skader samt brannfare etc. Hun har nok manglende innsikt i egen situasjon og hjelpebehov, men er eller klar og orientert. Sådan lyder rådet fra Anne-Mette Gilholt Skinbjerg.

10 råd til deg som skal ta eksamen til fagprøven

Hun er nyudlært kontorelev i Halsnæs Kommune og afsluttede i november sin fagprøve om en organisationsændring i kommunen. Her får du hendes bedste tips til at lande en god fagprøve.

Som du sikkert vet må du bestå denne og levere inn dokumentasjon tilsvarende fem års relevant arbeidserfaring for å få lov til å gå opp til den praktiske fagprøven. Det er denne praktiske prøven vi skal snakke om i dag.

Hvordan melde seg opp til fagprøven? Når du har bestått eksamen, kan du ta kontakt med fagopplæringskontoret i din fylkeskommune. En liste over alle fagopplæringskontorene finner du her.

De vil sette en dato for fagprøven eller svenneprøven, som vanligvis blir avholdt ved din egen bedrift.

Du er altså i trygge omgivelser, og trenger hovedsakelig å bevise at du vet hva du driver med. Ettersom du allerede har bestått teorieksamen, har du nok relativt god oversikt over kompetansekravene for faget ditt.

Likevel skader det ikke å søke opp læringsmålene for faget i forkant av prøven, siden alle kan bli en del av oppgaven. Kundebehandling, presentasjon av tjenesten, befaring og utarbeidelse av tilbud er en del av hovedområdet. Sikkerhetsarbeid: Hovedområdet omfatter det å utføre vektertjenester i tråd med gjeldende regelverk og med vektlegging av hensynet til publikum og kunder.

Videre omfatter hovedområdet hvordan planlagte sikkerhetstiltak for en virksomhet kan iverksettes og gjennomføres på en trygg måte.

Last ned også: Metafor eksempel

Rapportering: Hovedområdet omfatter det å dokumentere virkningen av utførte sikkerhetstjenester gjennom skriftlige og elektroniske rapporter. Videre omfatter hovedområdet kvalitetssikring og lønnsomhetsberegninger av sikkerhetstjenesten.

Industrimekaniker fagprøve eksempel

Hovedområdet dekker også det å vurdere trusselbildet og det pågående sikkerhetsarbeidet. Side 3 av 7 4 Prøven består av fire deler: 1. Gjennomføringsdel 3. Dokumentasjonsdel 4. Data og tele I data og tele delen må man kunne koble, teste, vite om hva slags kabel som skal brukes, hva slags materiell som skal brukes og hva egenskapene til materiellet er.

Helsefagarbeider: Eksempel på en case: Helsefagarbeider, pleieplan

Man bør lage et eget ark med forklaring og ha med produktbeskrivelse. DEL 2 - Gjennomføring tid 3-4 dager Utførelse etter at man har blitt ferdig med planleggingsdelen starter gjennomføringsdelen. I denne delen må man ha hentet det nødvendige materielle som man får under planleggingen. Begynn med å sette opp det som føles lettest å begynne med, det gjelder å gjøre ferdig alle delene fortest mulig, da man kan feilsøke og finne eventuelle feil i anlegget i etterkant. Man bør begynne med elenergi, for dette er den største delen i fagprøven, deretter kan man ta automasjon eller data anlegget.

Det er lurt å starte med den vanskeligste delen fordi dette sparer tid, før man går over til det enkleste arbeidet. Kobling av kursene Man begynner med å sette opp materielle til kursen, deretter skal man sette opp kabel for kursen og til slutt koble det.

Koblingen kan man se i produktbeskrivelsen og koblingsskjemaet man har laget. På 1-2 3 Navnet ditt og vervet, eks ungdomstillitsvalgt kan du ha her.

Tips til fagprøve

Læretiden er fire år. To år på skole, og er lærling i to år. Andre løsninger 9 Roller i fagopplæringen Faglig leder Tilsynsperson Veileder 10 Krav på Lærlingkontrakt innen en måned Opplærling etter læreplanen Planlagt og systematisk veiledning Samme rettigheter som andre ansatte Tilrettelagt opplærling ved behov Lagt til rette for avleggelse av fagprøve Fagforbundet jobber for å bedre lærlingenes opplærlings- og arbeidsvilkår 11 En helsefagarbeider tjener kr.

Lønn En helsefagarbeider tjener kr. Faglig leder har ansvar for at det blir gitt skriftlig tilbakemelding til lærlingen hvert halvår, som skal fortelle i hvilken grad lærlingen har nådd de målene det er arbeidet etter i det aktuelle halvåret.

Vurderes som bestått eller ikke bestått.

FAGPRØVE PLANLEGGINGSDEL EKSEMPEL Relaterte emner

Artikkelen er opprinnelig publisert 2007, men fagprøver har vel ikke endret seg så mye siden den gang? Torje hadde de første tre dagene og jeg de tre siste. Svarene fikk vi i dag. Har også lagt ut min planleggingsdel og dokumentasjonsdel, slik at den kanskje kan være til hjelp for andre som skal opp til fagprøve. Filer Dokumentasjon: Fagprøve — Dokumentasjon Har lagt ut flere eksempler for andre fag under filer som jeg har funnet på nettet.

Fagprøve Planleggingsdel Eksempel
FAGPRØVE PLANLEGGINGSDEL EKSEMPEL Kommentarer:
Redaktør på Fagprøve planleggingsdel eksempel
Økland fra Stavanger
Se over min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er schach960. Jeg nyter rapporterer norske nyheter herlig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net