Konfirmasjonstale

  1. Mer om
Konfirmasjonstale

Ferdige konfirmasjonstaler du kan kjøpe · Taler som er skrevet med tanke på salg til flere (samlepakker Finn eksempler på konfirmasjonstaler og bli inspirert! Be oss på Munter om å skrive din konfirmasjonstale! Kjøp en ferdig konfirmasjonstale Forslag til innhold i talen · Tåler konfirmanten litt småerting Tabbene du bør unngå · Ikke utlever konfirmanten med pinlige eller nærgående detaljer · Ikke snakk om deg selv · Tør å være personlig uten å bli Enten det er snakk om en tale fra eller til konfirmanten, skal denne gjerne sitte som et skudd. En personlig, men også morsom konfirmasjonstale

Du var sjokkert da lillesøster begynte på skolen og ikke var nøye nok med å få bokstavene helt ned på linjen. Du er ikke bare et naturbarn.

Konfirmasjonstaler

Du er også et naturtalent med blyant og pensel. Original er til venstre.. Jeg ser opp til deg. Ikke bare fordi du snart er et hode høyere. Gi dine kloke ord til konfirmanten i dag! Vi vet at det å skrive en konfirmasjonstale ikke er noen enkel jobb. Dessuten er det selvfølgelig også halve oppgaven å holde talen.

La oss hjelpe deg med å fjerne store deler av nervøsiteten! Våre profesjonelle taleskrivere kan hjelpe deg med å forfatte treffende og gode taler.

Konfirmantens takketale

Visdomsord, dikt, og humor er nøkkelord for hvordan vi former talene — selvfølgelig basert på dine ønsker. Som ordtaket sier: Den som ikke våger å gå i frykt for å snuble kommer ingen vei.

Vi synes det er flott at du har din egen musikksmak, og det er flott at du har kjøkkendøra igjen når du lager mat med musikken på fullt. Mamma synes også det er veldig greit med et kraftig stereoanlegg i en liten bil og din musikk. Jeg tror hun setter spesielt pris på akkurat det. Det er fleire som kjem innom biblioteket for å dra med seg noko ferdigskrive i full fart.

Sandra Slinning Hasselø er mellom mange som er konfirmant i år og har planar om å halde ein tale.

Talen har ho ikkje begynt på enda. Du har alltid vært et stort forbilde for meg.

Å prøve å herme etter deg har jeg alltid gjort. Enten jeg har gjort det bevisst eller ubevisst.

Fem vakre dikt til konfirmanten

Men jeg husker engang fra jeg var mindre, og jeg oppdaget den forbudte sminkeveska di. Jeg åpnet den opp og det var som en ny verden for meg.

Jeg holdt i noe som lignet på en rød tusj og på 1, 2, 3 var badet dekorert med røde leppestiftblomster.

Aldri igjen rørte jeg den veska di Morten Minstemann, min lillebror. Jeg har jo alltid syns du har vært gladgutten i familien. Større smil enn det du har, må man lete lenge etter.

Konfirmasjonstaler med humor og alvor

Husker du de gangene jeg pleide å lese eventyr for deg før du sovnet. Enkelte kvelder kunne vi le oss i hjel av morsomme historier. Du legger siste hånd på verket slik at talen føles som «din».

Få inspirasjon av talene vi selger Vi selger også ferdige talepakker i nettbutikken — ta utgangspunkt i disse og bruk dem gjerne som inspirasjon når du skriver din egen tale.

Du vil kanskje like: Den ærlige konfirmasjonstalen

Innhold i ulike taler Tale fra konfirmant Det er flott om konfirmanten også holder en liten tale, og denne trenger ikke å være så lang. Der vil du kunne laste ned alle talene du har bestilt. Du kan også lese de direkte fra medlemsområdet. Det hadde jo vært skikkelig teit, for da hadde det jo ikke blitt noe fotballag. Så tenker jeg også på at fotballspillere må være flinke til å gjøre andre gode. Og så må du ikke glemme det siste jeg sa: Husk å spille både dine venner og uvenner bedre.

For det du gjør og sier betyr noe. Du har stor makt til å skape dine omgivelser.

KONFIRMASJONSTALE Relaterte emner

Usikker på hvordan forberede seg til talen? Se gode tips og råd for hvilken forberedelser du bør gjøre for å holde en god tale. Eksempler på våre konfirmasjonstaler - Utdrag PS: I eksemplene har vi benyttet navnet Terje Fra mor og far til konfirmant: I en konfirmasjon så holdes det alltid en tale fra en av foreldrene. Her får du tilgang til 6 forskjellige taler. Hver enkelt tale er bygget opp slik at du får spørsmål om navn på konfirmanten og ut fra hvilken tale så er det spørsmål om hvilket alternativer som beskriver konfirmanten best.

Konfirmasjonstale
KONFIRMASJONSTALE Kommentarer:
Rapportert den Konfirmasjonstale
Røe fra Mo i Rana
Se gjennom min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Jujutsu. jeg er glad i lese romaner på tvers.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net