Amandaprosjektet Strikkeoppskrifter

  1. Mer om
Amandaprosjektet Strikkeoppskrifter

Amanda-dragen er en mammaklut med flere funksjon. Mor bærer dragen på seg noen timer slik får den hennes lukt. Når moren ikke er sammen med Amandastrikketreff · Hva leverer Amandaprosjektet · Oppskrifter · Garnforslag · Alle oppskrifter · Tepper · Luer · Sokker · Småting · Advent strikking amandaprosjektet, oppskrift prematurluer. Knitted Hats, Knitting Patterns, Gloves, Amanda Her har vi strikket noen luer til amandaprosjektet som vi håper du liker. Garn: Babyull i ulike varianter (ikke alpakkagarn eller annet garn som har lange Dette er Amandaprosjektet: Det ble født en liten pike på Rikshospitalet som amandaprosjektet strikkeoppskrifter; amanda prosjektet

Amandaprosjektet Strikkeoppskrifter

Disse sokkene er strikket i Drops Fabel etter oppskrift fra Drops Design — du finner den her. Oppskriften gjelder riktignok for sokker i Drops Alpaca, men de to garntypene har omtrent samme strikkefasthet og kan derfor erstatte hverandre uten problemer.

Jeg liker også Fabel-garnet veldig godt fordi det striper seg selv — og det kommer i masse fine kombinasjoner! Her kan du nyte resultatet av 330 Skogsbærdrøm Ok, nok reklame for Drops nå Til neste prosjekt!

Jeg har, med designerens tillatelse, oversatt oppskriften til norsk: Virvelhatt. Lua kommer i flere størrelser og kan med fordel strikkes i størrelse nyfødt og oppover.

Tove Fevang, styreleder i Amandaprosjektet. Gjennom Amandaprosjektet får premature og syke nyfødte over hele landet håndstrikkede pledd, luer og sokker donert av gavmilde strikkere.

Strikkedugnad: Strikk pledd til premature og syke nyfødte

I tillegg til at den personlige gaven varmer hjertet, er også ullen i pleddene og plaggene med på varme kroppene til de små. Jeg har laget et par med 7 farger i og gjorde det slik. Oppskriften er scanna inn fra et ukeblad, men skal være leselig! Meld gjerne i fra om det ikke stemmer.

Din garnfaghandel på nett

Her er oppskriften. Det får de som et minne, fra tøffe dager.

Det vi samler inn og gir videre er sokker, votter, tepper og luer i ull. Alt fra de som er prematur, til de, som Amanda, termin født, allikevel syke. Strikket eller heklet i babyull eller andre myk ull som f.

Størrelse på tepper er som et A3 ark eller 30cm x 45 cm. Lue, votter og sokker som størrelse på en babyborn dukke evt.

Oppskrifter Amandaprosjektet

Små syke kropper trenger ekstra pass. Mens Amanda var der, ble vi oppfordret til å strikke til henne. Mest for hennes del, hode, tær og hender mister mest varme.

AMANDAPROSJEKTET STRIKKEOPPSKRIFTER Relaterte emner

Det var den fæle veka i juli. Eg skulle fylle opp med strikketøy til ei ny veke på farten. Men det var ingenting som freista. Sat apatisk framom fjernsynet og hadde ikkje lyst til noko. Men eg kunne jo ikkje reise på ferie utan strikketøy, så eg fann ut eg ville strikke noko godt. Kom på at eg hadde lese om Amanda-prosjektet. Raska med meg pinnar og garn og sette i gong..

AMANDAPROSJEKTET STRIKKEOPPSKRIFTER Kommentarer:
Forfatter om Amandaprosjektet strikkeoppskrifter
Brandal fra Narvik
jeg liker lese om Norge elendig. Siste nytt: min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Freestyle Scootering.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net