Timebestilling Legevakten Stavanger

  1. Mer om
Timebestilling Legevakten Stavanger

Legevakten hjelper når det haster; Korona - Covid-19 - bestill testing; Voldtekt Kan du bestille time ved Stavanger legevakt? Ja, bestemte politikerne for 6 år siden. Nei, sier sjefene på legevakten Det blir også ny inngang til legevakten. — Målet med ombyggingen er å få en bedre, mer hensiktsmessig og mer effektiv legevakt TimebestillinG og FORNYING AV RESEPTER. Om du har fastlege på Stavanger Medisinske Senter og vi har registrert ditt mobilnummer, kan du bestille time hos Alle kommuner i Norge har en legevaktordning for øyeblikkelig helsehjelp hele døgnet. Ring 116117 for å komme i kontakt med legevaktsentralen i

Hvis du vet at du skal ta blodprøver, er det fint om du kommer ca 15 min før timen og melder fra at du har kommet i resepsjonen.

Øyane Legesenter HelseRespons

Skriv liste Tenk godt igjennom hva du ønsker å ta opp med legen for å få hjelp til. Du kan godt skrive en huskelapp til deg selv, så er du sikker på å få med alt. De av våre pasienter som ønsker å bestille time, men ikke får dette til via e-portal dette gjelder spesielt dere som er nye ved kontoret, kan dersom ventetid i telefonen er lang, kontakte oss på mail med ønske om time.

Dere kan bruke mailadressen admin arkaden.

Last ned også: Monika goli dypeng

Skriv gjerne noen ord om hva du ønsker hjelp for, slik at vi kan prioritere. Du kan bare bruke denne tjenesten når det ikke krever fysisk oppmøte. Tjenesten skal ikke brukes til øyeblikkelig hjelp og akuttsituasjoner. Er du usikker på hvordan du bestiller time kan du se en rask demonstrasjonsvideo HER Frikort Når du har fått frikort kan det alikevel være at du skal betale enkelte ting som for eksempel utstyr el.

Hillevågsdoktoren HelseRespons

Det er derfor fint om du sjekker betalingsautomaten selv om du har fått frikort. Vi tar ikke i mot kontant betaling. Holmen Legesenter benytter betalingsløsningen fra Melin Medical.

Denne håndterer automatisk alle pasientinnbetalinger kort og giro. Vi ønsker henne velkommen!

Informasjon Hafrsfjord legesenter AS HelseRespons

Byhagen Legesenter, Hesteskoen 8, 9510 Alta Postadresse: Byhagen legesenter, Postboks 1044, 9503 Alta Tlf: 48 40 00 45 For andre henvendelser har kontoret telefontid alle hverdager fra 08.

Ved behov for legehjelp som ikke kan vente til neste virkedag,- ring Alta Legevakt 116117 eller 78455730. Ring legevakten på 116 117 først og avtal tid. Har du ikke avtale må du vente utenfor legevakten.

Ikke ring legevakten om du er frisk! Slik kan du bli testet for korona. Bestilling og avbestilling av koronatest skjer via helsenorge. Har du symptomer på covid-19 og føler deg syk: Ring fastlegen din, evt.

Videokonsultasjon

Legevakten er åpen hele døgnet. Adressen er Armauer Hansens vei 30. Dette blir belastet med samme pris som en vanlig legetime. Det kommer nå til å jobbe to leger her, hvor pasientene nå er fordelt mellom disse to legene. Du er hjertelig velkommen til din nye fastlege!

Det er åpnet for å ta imot bestillinger over telefon for de som har fått ham som fastlege.

TIMEBESTILLING LEGEVAKTEN STAVANGER Relaterte emner

Trykk på denne lenka, eller trykk på timebestilling i menyen til høgre. Timebestilling tlf. Vanleg time kan tingast utan å oppgi grunnen til at du ønsker time. Men det kan vera greit for legen å vite kvifor du kjem. For skifting på sår, fjerning av sting, influensavaksinering, kontroll av blod- og urinprøvar etter avtale med lege er det ikkje nødvendeg å bestille time. Telefonkonsultasjonar Enkle avklaringar og førespurnader som kan gjerast på få minutt kan i sjeldne tilfeller ordnast per telefon. Telefonkonsultasjon egnar seg ikkje for attestar eller henvisningar.

TIMEBESTILLING LEGEVAKTEN STAVANGER Kommentarer:
Forfatter på Timebestilling legevakten stavanger
Rygg fra Harstad
jeg liker studere dokumenter fullstendig. Les gjerne min andre innlegg. jeg er tent på Ausstus.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net