Hotell Øye

  1. Mer om
Hotell Øye

Reserver ditt Hotell i Øye online. Bra priser, ingen reservasjonsgebyr For eventyrere, Konger og Dronninger, Deg Hotel Union Øye er omringet av flere av Norges mest spektakulære fjellturer I enden av Norangsfjorden, på Øye, ligger et av Europas mest herskapelige hotell. Hotel Union Øye har i generasjoner vært et attraktivt reisemål for Med Sunnmørsalpene kneisende på alle kanter ligger Union Hotel Øye, et av Europas mest herskapelige hotell. Her nytes stillhet, ro og det gode liv.t Hotel Union Øye er eit hotell i sveitsarstil som ligg på Øye ved Norangsfjorden i Ørsta på Sunnmøre

Telefon, TV og radio på rommene er bevisst utelatt.

Hotel Union Store norske leksikon

Alt dette gjør at en tur til Hotell Union Øye blir mer enn en reise til et spennende sted - det blir også en reise i tid. Mariann er andregenerasjons bestyrer av det historiske hotellet som ligger ved Norangsfjorden på Søre Sunnmøre. Siden 1891 har det stått her, og i den tid har det vært rom for mange kjente personligheter. Også kong Haakon 7.

Som ved alle gamle hotell, er det for de mer fryktløse gjestene mulighet for å overnatte på "det blå rommet", som hjemsøkes av tjenestepiken Linda. Alt dette, i skyggene av Sunnmørsalpene.

Hvordan komme til Hotel Union Øye i Ørsta via Ferje eller Buss?

Etter drift i berre tre år gjekk det konkurs. Hotellet vart demontert og vart frakta til Askøy utanfor Bergen.

Hotel Union vart bygd i 1881 som ei moderne prangande bygning på tre etasjer. Hotellet kom tvers over vegen av hotel Fønix, og vart nok ein tøff konkurrent. Det nye hotellet gjekk rett nok konkurs alt etter første sesong, men kom i gang att gjennom eit aksjelag.

Hotellet fikk så ei glansperiode med både mykje fint folk innom dørene heilt til fram til start av 2. Vi opplever at det internasjonale markedet etterspør denne type bærekraftige opplevelser med høy standard.

Tema: hotel union øye

I tillegg byr våre omgivelser på ro, ren luft og mektige naturopplevelser noe som gjør oss sikre på at dette er en god investering for fremtiden. Grunnet stor pågang vil hotellet være åpent i tre måneder fra juni til august i 2021, mens prosjektet vil bli ferdigstilt i sin helhet til grand opening i mai 2022. Hotellet er bygd i sveitserstil og vart opna 5. Det har eit svært spesielt interiør der du blir sett over 100 år tilbake i tid, og du opplever ein god atmosfære og ro i dei ulike roma.

Hvis du vil sove i telt ved Sagafjord er teltavgift inkludert i festivalpasset. Av: Lisa Kvålshaugen Bjærum Fredag 17.

HOTELL ØYE Relaterte emner

Del via e-post — Dette var en svært hyggelig melding å få og markerer det endelige sluttpunkt for en langvarig faglig diskusjon mellom ulike samfunnsinteresser, sier administrerende direktør Terje Devold i reiselivsselskap 62ºNORD AS i Ålesund. Det første store hinderet på veien til utvidelse var at eierne søkte om godkjenning for et tilbygg i historisk stil, skriver Sunnmørsposten. Et ønske om å videreføre arkitekturen til det 120 år gamle hotellet i Norangsfjorden i Ørsta kommune, var et klart brudd med norsk praksis. Hovedregelen har vært at tilbygg og påbygg skal speile tiden de bygges i. Etter en lang debatt blant arkitekter, kulturminneaktører og i mediene, gikk Riksantikvaren med på at den historiske stilen kunne videreføres. Det neste problemet oppsto da tilbyggets plassering ble klar. Fylkeskonservatorens krav ble fulgt, men 17.

Hotell Øye
HOTELL ØYE Kommentarer:
Rapportert den Hotell øye
Sunde fra Lillehammer
jeg liker rapporterer norske nyheter rettferdig. Les også min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som jeet kune do.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net