Comfort Trondheim

  1. Mer om
Comfort Trondheim

Comfort Hotel Park er et moderne storbyhotell sentralt beliggende i Trondheim med gangavstand til byens beste attraksjoner. Book garantert billigst her Haakon VIIs gate 19b, 7041 Trondheim Se på kart · Butikkside Comfort Hotel Trondheim, Trondheim: Se 1 147 reiseanmeldelser, 243 bilder og gode tilbud for Comfort Hotel Trondheim, vurdert som nr stjerners hotell med restaurant, nær Sankt Olavs universitetssykehus. Gratis frokostbuffé og Se tilbud hos Comfort Hotel Park, inkludert fullt refunderbare priser med gratis I Trondheim sentrum; Sankt Olavs universitetssykehus – 13 min til fots

Bo midt i Trondheim — Utmerket beliggenhet — vis kart Comfort Hotel Trondheim ligger i Trondheim sentrum, bare 2 minutters gange fra Olavshallen.

Squeeze Comfort Trondheim Relax. Reload. Når det passer deg.

Her tilbys du moderne rom med eget bad og gratis Wi-Fi. Alle de elegante rommene på Comfort Hotel har eget bad. Trondheim er en by full av konsertarrangementer, festivaler, turområder, fjordrafting, klatring, seilturer, museum, kunstutstillinger, kulinariske matopplevelser, folkeliv da er Trondheim byen!

Event, arrangement og selskap Tronheim by, en by med variasjoner! Hva med å se hele Trondheim fra 160 meters høyde i Tyholt tårnet mens en nyter maten?

Vi kan ta deg med på historisk grunn på Sverresborg folkemuseum, Kristiansten festning og hva med å bli fraktet ut i fjorden til Munkholmen? Byen tilbyr også alt fra de mest nye og trendy restaurantene på solsiden til gamle og idylliske omgivelser på Bakklandet.

Å deaktivere for markedsføring stopper ikke reklamen på vårt nettsted. Skal du i et tidlig møte eller rekke et tidlig fly, velger du «early bird-frokosten» fra klokken 05. Husk å gi oss beskjed dagen i forveien.

Møterom Comfort Hotel Trondheim har moderne møtefasiliteter i spennende og urbane omgivelser. Daglig rengjøring tilbys også hvis dette bes om før kl. Next workshop is March 11th!

Rather than having your room cleaned every single day, how does a trip to the world famous Tivoli Gardens sound? Savnet garderobe skap.

Comfort Hotel Trondheim italiaenred.com

Montere normale dodører. Savnet knagger til å henge fra yttertøyet på rommet. Ingen andre mulighet til å henge fra tøyet annet enn på rommets ene stol. Noen ganger går designen utover brukervennlighet.

Dårlig lys i speil. Glassdør til toalett både på rom og i lobby gjør at man ikke kan holde do-lydene for seg selv, litt ubehagelig.

Comfort Hotel Trondheim

Dårlig TV utvalg med analoge kanaler, forferdelig repetitiv musikk i resepsjonen. Mer tydelighet på når rommet faktisk kunne sjekkes inn. Men god service allikevel. Hva med et kjøleskap på rommet?.

Comfort Hotel Trondheim AS

Savner minibar kjøleskap på rommet. Og sett opp lengre dusjvegg eller dør, da vannet sprutet mot mot badedøra og på gulvet, noe som bidrar til at en må bruke et håndkle å tørke gulvet med etter dusj. Reagerte faktisk på at kvaliteten på håndklærne var usedvanlig dårlig. Negativt at det to dager på rad var tomt for varm mat til frokost kl 09:00.

En dør inn til badet hadde vært fint!

COMFORT TRONDHEIM Relaterte emner

Og på Comfort Hotel Trondheim har vi med alt som er viktig for oss; miljøfokus, perfekt beliggenhet, sosiale rom å trives i. Alt til en beskjeden prislapp. Vi har ambisjoner om å bli byens beste hotell. Hotellet er skapt for å være en sosial møteplass, med plass til mer enn å bare bo. Her vil vi samle entreprenører, startups, frilansere, gjester og locals. Hotellet ligger et par steinkast fra Sentralstasjonen og har 194 hotellrom, 3 møterom og store co-working areal. Vi har gym, laundromat for de gjestene som vil vaske skittentøyet og sist, men ikke minst, en Barception.

Comfort Trondheim
COMFORT TRONDHEIM Kommentarer:
Forfatter på Comfort trondheim
Aasheim fra Rørvik
Vennligst sjekk min andre nyheter. En av mine hobbyer er Eisyachten. Jeg trives lese tegneserier ujevnt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net