Stord Kino

  1. Mer om
Stord Kino

Content [hide]

Velkommen til Stord kulturhus Stord kino finner du i første etasje i Stord kulturhus. Storsalen: Kapasitet på 408 seter. Småsalen: Kapasitet på 136 seter Stord Kino, Stord Island, Hordaland, Norway. 1617 likes · 4 talking about this · 994 were here mai og til i dag er det totalt sju personar som har rigga seg klar med popkornet for å oppleva film i storformat på Stord Planen for i kva rekkefølgje dei norske kinoane blir digitalisert er no lagt fram, og det er klart at Stord kino står for tur i august

Golfspelarar kan boltre seg på 9-hols bana som ligg kun to kilometer frå Leirvik sentrum. Omsider, seier bømlojenta Lisa Marie S. Saman med venninnene i Sunnhordland kammerorkester sit ho og ventar i foajeen.

Tilsvarande gjeld lokale som vert nytta til opplæring eller undervisning til personar over 20 år i grunnskule, til vaksne i vidaregåande skule og til vaksne i opplæring etter introduksjonslova eller integreringslova og til kursaktivitet under studieforbund.

Preferanser Takk for at vi kan lagre dine egne preferanser om opplevelse av vår site som informasjonskapsler hos deg.

Kalkvik ny leder i Kinosjefforbundet

Alt sto klart andre uke i juli 2018. Huset har hatt åpnet alle dager sommeren 2018, unntatt lørdagene.

Here We Go Again går som det griner hos oss nå. Vi har noen folk som ikkje feirer jul. Ein tilsett er muslim fra Somalia, og han jobber som regel i jula.

I relasjon: Buss til stord

Unge folk synes også ofte det det er kjekt å få jobbe i jula. Det er ikkje noko problem å få folk.

Det er nesten litt rift om å få dei best betalte vaktene. Difor går det greit for dei som ynskjer å få fri. Dette handlar litt om kor du er i livet, trur eg. Vi gjør det lett å reise til Stord Kommunale Kino, som er grunnen til at over 930 million brukere, inkludert brukere i Stord, støler på Moovit som den beste offentlige transportappen.

Last ned også: Lokalavis stord

STORD KINO Relaterte emner

Omsider, seier bømlojenta Lisa Marie S. Saman med venninnene i Sunnhordland kammerorkester sit ho og ventar i foajeen. Dei skal øva til den store opningsfesten seinare på kvelden. Me samlast gjerne heime hos folk, protesterer Lisa Marie og Terese. Heilt sidan 1980-talet har det vore eit sterkt ønskje om eit eige kulturhus i den blømande kulturkommunen, kjend for blant anna Mostraspelet og Les Misérables. Laurdag gjekk flagga endeleg til topps, og festkledde bømlingar strøymde til kulturhuset, som har kosta 55 millionar kroner og er 3600 kvadratmeter stort.

STORD KINO Kommentarer:
Rapportert den Stord kino
Høvik fra Molde
Anmeldelse min andre innlegg. Jeg elsker absolutt Marathon. Jeg nyter utforske norske bøker majestetisk.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net