Jaguar Dyr

  1. Mer om
Jaguar Dyr

Jaguar er et stort rovpattedyr i kattefamilien og holder til i Sør-Amerika, Mellom-Amerika og Mexico, nord til grenseområdene mot Arizona i USA. Den tilhører brølekattene og er beslektet med løve, leopard, tiger og snøleopard Jaguar (Panthera onca) er det største kattedyret på det amerikanske kontinentet, og er, etter tiger og løve, det tredje største kattedyret på verdensbasis Jaguar (Panthera onca) er et stort rovpattedyr i kattefamilien (Felidae) og holder til i Sør-Amerika, Mellom-Amerika og Mexico, nord til grenseområdene mot Jaguar er et rovpattedyr i kattefamilien. Det er den største kattearten i Amerika og kan veie opptil 150 kilo. Den har det kraftigste bittet Jaguaren var en gang Mayenes og Atzekenes mest hellige dyr. Den var for lang tid siden vanlig fra Mexico i nord til Argentina i syd

Hvis du vil bruke hele bildet uten å beskjære motivet, merker du av i check-boksen "Bruk hele bildet".

Jaguar munnbind Unike motiver Spreadshirt

Da trenger du kun å angi bredden eller høyden, den andre dimensjonen endres automatisk i proporsjon til motivet. Den karakteristiske svarte plassen inne i rosettene i en gylden gul bakgrunn gjør dette dyret unikt blant alle. Linjene med rosetter er tykkere og mørkere i fargen, noe som gjør dem nesten umulige å se for byttedyrene. Størrelsen på en rosett er større enn den for en leopard, og dermed er antallet rosetter lavt i en jaguar.

Det har bare vært hypoteser om at jaguarene har det hele året, men det har ikke blitt bevist ved hjelp av fangede befolkninger.

De andre funnene i disse studiene viste at frekvensen av reproduksjonen kunne øke med et økt antall byttedyr. Magisk øyeblikk Et magisk øyeblikk - nesten for godt til å være sant.

Jaguar munnbind

Denne sky katten, forfulgt av mennesker gjennom alle tider, ligger bare der - helt rolig og avslappet. I en halvtime observerer vi den ville katten. Den gjesper og strekker seg - har god tid. Til slutt rusler den inn i krattet og blir borte.

Jaguar Wild Life Schleich GmbH

Varmen øker - snart er det 40 stekende grader. Kaimanene kommer opp av vannet for å solbade på sandbankene langs elva. Hegrer og storker vader rundt i det sterke sollyset. Men fordi for mange av deres byttedyr blir skutt, tar de våre dyr, forklarer Charlo Neville.

Han har drept flere jaguarer, og har i huset sitt kranier av både jaguar og puma. Han kan også vise fram et enkelt jaguarskinn.

Tidligere kjøpte han jaguarskinn og garvet dem. Men det har han holdt opp med, for ikke å stimulere til kommersiell jakt på jaguaren. Slik det for eksempel foregår i Brasil.

Fryktet av alle Jaguaren er ikke det eneste truede, ville dyret indianerne frykter. Og som de skyter og dreper hver gang sjansen byr seg.

Den opptil seks meter lange alligatoren, sort kaiman, er fryktet av alle. Nylig tok en sort kaiman tiåringen Brian Benjamin. Den holder seg imidlertid gjerne i umiddelbar nærhet av vann og er dyktige svømmere.

De er også gode klatrere, men ikke like dyktige som leoparden.

Her er beviset på at det finnes pantere i Afrika

Adferd og matvaner Jaguaren er en ensom jeger. Den er hurtig, men ikke særlig utholdende. Den er kjent for å kunne klare seg på et område som er mindre enn 5 km i diameter. Ny podcastepisode: Da Jaguar ble reddet fra konkurs Mye motor Under panseret sitter den velkjente Ford-beslektede 5,0-literen Jaguar Land Rover dytter inn i sine toppmodeller. Motoreffekten er på 550 hestekrefter.

JAGUAR DYR Relaterte emner

Logg inn Kattefolket i Amazonas For indianerfolket Matsesene som bor i Amazonasregnskogen er jaguaren et hellig dyr. Matsese-indianerne blir kalt for kattefolket fordi de dekorerer seg for å likne på jaguarer. Det er strengt forbudt å drepe jaguarer, til og med i selvforsvar. Indianerne tror at hvis man dreper en jaguar, vil den bli så sint at den vil nekte indianerne å låne krefter fra den. Den vil også advare andre dyr i skogen når matsesene går på jakt. Jaguaren er menneskenes læremester, og uten dens visdom kan de ikke jakte.

Jaguar Dyr
JAGUAR DYR Kommentarer:
Redaktør på Jaguar dyr
Frydenlund fra Arendal
jeg liker dele interessante nyheter høyt. Anmeldelse min andre innlegg. Jeg elsker absolutt Messer werfen.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net