Beauty Senter Drammen

  1. Mer om


Content [hide]

Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Beauty Center AS, 924210370. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og Med denne dealen får du vippe-extensions (klassiske eller volum) hos nyåpnede Beauty Senter, du velger selv om du vil ha behandlingen utført i Drammen eller Kontaktinformasjon for Beauty Center AS Drammen, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer Vi tilbyr behandlinger innen Vippe extensions, Bryndesign, Makeup, Negldesign, Tannbleking og Frisering Beauty center AS fra, Viken

Ved å godta de anbefalte informasjonskapslene vil du få den beste opplevelsen og mest verdi. Utviklingskonsulenten legger ikke skjul på at han nå har beveget seg inn i en bransje som fra tid til annen har vært utsatt for negativ omtale. Våre ansatte vil fortsette å bruke alle forholdsregler i salongene.

Smitteverngebyr på beh. Vi tilbyr det aller meste innenfor hud og kroppsbehandlinger.

Ønsker du en ren velværeopplevelse kan vi tilby en avslappende massasje, hudpleie, SPA pedikyr eller stell av negler hos vår flinke negledesigner. Mer om Normal Vi åpnet vår første butikk i Silkeborg i Danmark, i 2013.

Siden den gang har vi åpnet over 200 butikker fordelt på Danmark, Norge, Sverige, Nederland, og Frankrike. Fargen kommer som de sier etter noen timer.

Vil absolutt anbefale på det varmeste, beste jeg har prøvd.

BEAUTY SENTER DRAMMEN Relaterte emner

Velkommen til oss Om oss Vi kan tilby et avansert estetisk-medisinsk behandlingstilbud som utføres av helsepersonell og hudpleiere med lang erfaring. Vi har hudfornyelse og hudforbedrende behandlinger som spesialområde blant annet ved bruk av injeksjonsbehandlinger, kaldt plasmalys, laser og kjemisk peel. Vi kan behandle pigmentflekker, blodkar, arr, akne samt fjerne hår permanent på ansikt og kropp og tilbyr kosmetisk tatovering av bryn, øyne og lepper. Rynker og linjer kan meget effektivt korrigeres med fillere og botox. Vi tilbyr det aller meste innenfor hud og kroppsbehandlinger. Ønsker du en ren velværeopplevelse kan vi tilby en avslappende massasje, hudpleie, SPA pedikyr eller stell av negler hos vår flinke negledesigner. Våre dyktige vippeteknikere tilbyr vippeextension og permanent vippebøy.

BEAUTY SENTER DRAMMEN Kommentarer:
Forfatter på Beauty senter drammen
Matre fra Hammerfest
jeg liker lese bøker noen ganger. Se min andre nyheter. jeg er tent på Indoor-Field-Hockey.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net