Mittanbud Erfaringer

  1. Mer om
Mittanbud Erfaringer

Content [hide]

Er du enig i at Mittanbud.no fortjener fire stjerner? Les hva 286 personer har skrevet hittil, Jeg får dessverre dårlig erfaring med denne nettsiden Tilbakemeldinger fra mittanbud.nos brukere. Mange svar på jobben vi la ut på anbud, fint å lese andres erfaringer. 2 år siden - Stavanger Det er enkelt å innhente tilbud fra flere bedrifter, sjekke kvalifikasjoner og undersøke andres erfaringer med håndverksbedrifter Espen Hovde Mitt anbud fikk meg i et år men deretter aldri mer, driver dere et firma så vil jeg anbefale å holde dere langt Aldri gjort dette før, så vil unngå å gå i eventuelle feller..vet ikke om noen med erfaring fra mittanbud eller liknende

Han mener også at man bør titte ut over egne kommunegrenser: Det er fullt mulig å sjekke med advokater eller meglere i nabokommuner.

På tjenester som Mittanbud.

Har du lest dette? T erfaring

Daglig leder Håvard Bungum i Mitt Anbud er enig med Bartholdsen i at folk er for dårlige til å sette meglere opp mot hverandre og prute på den måten: Den største feilen folk gjør når de kjøper inn tjenester er nettopp at de ikke innhenter flere tilbud, sier Bungum til Dine Penger. Han forteller at rundt 3000 har brukt Mitt Anbud til å legge ut sitt boligsalgsoppdrag: Vi i Mitt anbud tenker at det er smart å innhente flere tilbud, da blir det enklere å velge den leverandøren som tilbyr riktig pris og kvalitet.

Det kan også hende at du ikke vet hvem som kan hjelpe deg med en jobb, sånn sett kan tjenesten også medføre at du får kontakt med noen du ellers ikke ville vurdert som aktuell til å utføre jobben, sier Bungum.

Tillit: Totalt sett er det viktig å finne en megler man har tillit til, men da er det fint å ha fler å velge mellom, sier Håvard Bungum, administrerende direktør i Mittanbud.

De jobber med å bygge opp evalueringer av meglerens innsats etter at jobben er gjort slik de i dag har på håndverkertjenester. Bungums erfaring er at mange verksteder er villig til å strekke seg litt lenger når de vet at de konkurrerer med andre verksteder om å kapre en kunde. Han mener det er dette forbrukerne må utnytte.

Asfaltørene Bergen AS har 4,9 i snitt. Det betyr mye for meg, for det betyr at kundene leser om oss, det andre har skrevet og synes om oss, sier Larsen og fortsetter: Vi er nok ikke de billigste, men vi er heller ikke de dyreste.

Nå skal kjendisene smøre lakserogn på huden

Vi har en vanvittig bra kundekommunikasjon og utførelse av arbeid, smiler han. Fleksible som få Firmaet har flest private kunder, siden de tross alt er et lite firma på seks mann. De fokuserer på private, entreprenører og kommuner, og er fleksible på arbeidssted — for navnet til tross, så tar de gjerne jobber i Sogn og Fjordane, Hordaland samt Rogaland.

Store plasser, industriplasser, gårdsplasser, garasjer, carporter - vi tar egentlig alt utenom motorvei, kan Larsen fortelle om oppdragsbasen. Stadig flere piper blir underkjent når feieren kommer på besøk, og mange er direkte farlige å fyre i.

Videokontroll av pipa Vi er ledende innen videokontroll av skorsteiner og pipeløp. Alle evalueringer godkjennes av våre ansatte før de publiseres Hver eneste bedrift som evalueres på Mittanbud får kopi av evalueringen og kan imøtegå eller svare kunden Om noen forsøker å jukse med evalueringer blir de permanent utestengt fra Mittanbud.

Velger utenlandske håndverkere for billigere jobb

Vi ønsker ikke å samarbeide med juksemakere. I innlegget i HA skriver BK-anlegg at de har fått negative evalueringer på Mittanbud etter kabelbruddet. Dette er ikke sant.

MITTANBUD ERFARINGER Relaterte emner

Mange slurver når bilen skal på verksted 20. Nordmenn tar til takke med første og beste verksted. Åtte av ti som har hatt bilen på verksted de siste to årene, henter ikke inn tilbud fra andre enn verkstedet de hadde bilen hos. Det kommer frem i en spørreundersøkelse som Respons Analyse har utført på oppdrag for Mittanbud. Han er ikke overrasket over utfallet av undersøkelsen.

MITTANBUD ERFARINGER Kommentarer:
Redaktør på Mittanbud erfaringer
Erichsen fra Kirkenes
jeg er glad i rapporterer norske nyheter tvilsomt. Se gjennom min andre innlegg. Jeg trives Indoor Cricket.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net