Isabelle Eriksen Lepper

  1. Mer om


Jeg fylte faktisk leppene etter at jeg tok silikon og jeg angrer ikke et sekund. Jeg syntes det er fint med store lepper, noe som jeg ikke hadde Jeg slet med tørr hud på leppene før og drev alltid å rev av hud, FOR Å STILLE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE, DER HETER JEG ”isabelleeriksen Finnes det en toppblogger som er 100% naturlig uten Botox, fillers (restylane lepper er det verste) vippe extenions osv En konkurranse i lepper, pupper og slankhet. Blogger og influencer Isabelle Eriksen skrev lørdag et innlegg på bloggen der hun svarte på spørsmål fra Isabelle Eriksen svarer på ukens spørsmål: Isabelle Eriksen svarer på ukens spørsmål: Ukens spørsmål- Penger, rettssak, blogg, lepper

Hvilke tiltak som kan iverksettes for å forhindre at influensere påvirker leserne sine til å ta dårlige, usunne eller uetiske valg?

Erik Sæter:

Hvordan kan vi formidle holdninger om sunne idealer? Og det er her jeg lurer på om vi ikke setter litt for mye på et kort. At vi rett og slett har gått litt i stå. Hengt oss så mye opp i disse influenserne, meg inkludert, at vi overser andre og potensielt sett mer effektive løsninger på problemet.

Fordi Bloggere er som regel ikke spesialister eller forskere, men ganske vanlige folk som har et litt større ønske om å formidle, enn gjennomsnittet.

God kveld Norge

Noen har seriøse saker på hjertet, andre ikke. Noen liker å bake, noen fletter hår og andre liker å trene eller å sminke seg.

Eg skal ikkje skryte på meg å hugse noko særleg av 80-talet, men det er noko med den uironiske teksta og lyse lette tonen til George Michael som får meg til å lengte tilbake. Ikkje minst gler eg meg til neste års supersupperomantiske julestorfilm som er basert på den klisjefylte, men åh så søte musikkvideoen: Lengta er kanskje ekstra sterk i år som avdanka handballspelarar og oppmersomheitssjuke reality-kjendisar som Frank Løke har kasta seg på julesongtrenda med det me berre kan håpe og be om at er eit ironisk bidrag.

Men i likheit med Band Aid gav Wham! Pappa svarer på spørsmål om meg - video.

fortelle eller ikke fortelle?

Det er veldig stille fra søsteren din Julie nå, har dett skjedd noe? Og dersom du svarer at ja, det og det har jeg gjort — er du ikke da med på å bygge dårlig selvtillit hos en eller annen der ute? For noen år siden var flere overbevist om at jeg hadde silikon, såpass overbevist at jeg tror det ble en sannhet for veldig mange, mens sannheten var den at jeg bare brukte bh med push up.

En annen ting som stadig spørres om er nesen min, og her får jeg god hjelp av sminke eller konturering dersom den ser annerledes ut.

Jeg har aldri operert meg og har heller ingen planer om det.

Jeg har heller aldri tatt noen «fillers» i ansiktet utenom i leppene, selv om det virker som at enkelte tror det. Men vi vet aldri hva fremtiden bringer, og dersom det skulle bli aktuelt for meg en gang, vet jeg helt ærlig ikke hvordan jeg skulle taklet det i forhold til denne bloggen og spørsmål rundt det.

En eneste ting er jeg heldigvis sikker på, jeg ville aldri ha dedikert et helt innlegg til det, fortalt om prosessen eller vist noen som helst bilder fra «behind the scenes».

Første gang du logger inn med en Schibsted-konto kan du enkelt tilknytte abonnementet ditt. Registrer ny Schibsted-bruker.

Gje meg George Michael!

Av Frida Giskås Onsdag 09. Nå har en av svarene hun ga skapt sterke reaksjoner. En følger stilte Eriksen et spørsmål om det er mulig å ta silikon når puppene er under utvikling.

ISABELLE ERIKSEN LEPPER Relaterte emner

June 2018 og så heller fokusere på de som leser bloggene Fikk dere med dere at Helleland inviterte bloggere til kroppspressdebatt? Og at man i etterkant kunne lese at oppmøtet hadde vært dårlig og mange hadde takket nei til å delta? Jeg var en av dem som ikke gikk. Ikke fordi jeg ikke syns teamet er viktig og ikke fordi jeg mener Hellelands initiativ ikke er bra, for det gjør jeg. Bloggere har et ansvar, men det var sol, Morten hadde ukas eneste fridag, jeg er gravid tulla men joda dette talte ikke akkurat for å gå Og så er det heller ikke slik at vi influensere i Norge er et stort kollegie med felles målsetninger og verdier.

ISABELLE ERIKSEN LEPPER Kommentarer:
Rapportert den Isabelle eriksen lepper
Helgeland fra Kristiansand
Jeg trives lese romaner stille. Bla gjennom min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Geisterjagd.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net