Jenny Huse

  1. Mer om
Jenny Huse

Kan ikke noe for at alle vil være meg Billedkunst | Jenny Huse | Norge Influenser Jenny Huse reagerte på innholdet i deler av humorprogrammet «Helt Ramm i Tokyo». I etterkant forteller hun at innboksen er full Jenny Huse har kritisert NRKs humorprogram, Helt Ramm, som var inspirert av japansk gameshow. Episodene er nå ikke lenger tilgjengelige Omg se på meg im so hott SUBSCRIBE nå hvis ikke er du en FATTIGGRIS. subscribe $9.99 per month

Jeg ville mest bare reagere på det.

Men selvfølgelig sa jeg at jeg hadde syntes det var greit om det ble fjernet. Men det var NRK som til syvende og sist tok det valget alene. Jeg syntes det var bra at de tok til seg kritikken og fjernet det.

Det er flere i en facebook-gruppe, som heter «Sørøstasiatere i Medie-Norge», der mange har reagert på det samme. Føler du det burde blitt gjort mer, er det nok?

Jeg syntes, som sagt, at det er bra de tok til seg kritikken. Kroppsdebatten har fått mye oppmerksomhet de siste årene, og vi ser ofte påvirkere i denne debatten rundt fiksing av kropp.

Book a video from Jenny Huse

Det var overraskende å se at innholdet i videoen samsvarte med tittelen, vi får være med Jenny Huse til Istanbul for å operere rumpa.

Huse sier til 730 at hun nok skremmer bort folk fra å operere, men i kommentarfeltet på denne videoen finner vi mest kjærlighet og støtte. Kommentarene er blant annet: «Kan du legge ut flere bilder av den rumpa..

Jenny Huse vil kanskje ikke være et forbilde, men hun påvirker andre. Det er en del av det å dele sitt liv i offentligheten, og være en påvirker, om du vil det eller ei.

Jenny Min Huse Dalen 3 roller i norsk næringsliv

Fem av dem klaget på innholdet. Jeg skylder å gjøre oppmerksom på at jeg selv ikke har sett episodene, bare et lite klipp. Men bildet som tegnes stemmer godt overens med andre klipp jeg har sett av asiatiske gameshow-verter. De er ganske snåle. Jeg stoler også på NRKs programleder Fredrik Solvang, selv med asiatisk bakgrunn, som lo godt av episodene. Og mener komikeren «nailer» det rare med japanske og asiatiske gameshow uten å være slem.

I etterkant av medieomtalen forteller influenseren at hun har mottatt både trusler og hatmeldinger. Da jeg postet det i egen følgerbase, så var det veldig gode og hyggelige kommentarer. Men da andre begynte å poste om det, så opplevde jeg mer rasisme enn jeg noen gang har opplevd, og mer trusler enn noen gang, forteller Huse.

Og mange anklager meg for å ha sagt ting jeg aldri har sagt, de bærer preg av å ikke ha lest artiklene hvor jeg forklarer hvorfor jeg reagerte. Dette har gjort at jeg har grått noen tårer.

Loading

Men samtidig er jeg redd for at folk skal si at jeg tar offerrollen, men jeg vil at folk skal vite at det kan såre. Kunne de startet med det selv? Er only fans porno?

Yasmine og Sania forteller også om deres bekymring rundt tema. Det har vært en sommer fult av ulykker, og både Sania og Yasmine forteller om sine ulykker på sparkesykkel og hva de syns om de nye reglene.

JENNY HUSE Relaterte emner

Jeg er krenket av dem som er krenket på mine vegne Det mest skuffende er NRKs veike holdning i denne saken. Foto: Privat I denne sammenheng først og fremst asiat Publisert Publisert 28. Innlegget er skrevet av en ekstern bidragsyter, og kvalitetssikret av BTs debattavdeling. Meninger og analyser er skribentens egne. Jeg liker Nicolay Ramm.

Jenny Huse
JENNY HUSE Kommentarer:
Redaktør på Jenny huse
Syvertsen fra Tromsø
jeg liker lese romaner fraværende. Bla gjennom min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er Fußsacknetz.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net