Hov Bilverksted

  1. Mer om
Hov Bilverksted

Content [hide]

Du bør alltid la profesjonelle mekanikere stå for servicen Allsidig bilverksted med erfarne mekanikere på alle type kjøretøy Som Mekonomenverksted utfører vi service og reparasjoner på de aller fleste bilmerker Hov bilverksted som er en del av Mekonomen. Mekonomens verksteder står parat for å hjelpe deg ved større eller mindre reparasjoner, service og generelt Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Hov Bilverksted AS, 998385393. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og

Vi er medlem i Norges Bilbransjeforbund, og vi er kjent for å være en solid og trivelig arbeidsplass med serviceinnstilte ansatte.

Søknader behandles fortløpende. Over 300 verksteder tillsluttet MECA utfører alt innen service- og reparasjonsarbeid på alle bilmerker og bruker bare reservedeler av originalkvalitet eller bedre.

Mekonomen Mekonomen tilbyr service- og reparasjonsarbeid for alle bilmerker på 350 tilsluttede verksteder.

Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss 153 Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere? Moovit hjelper deg å finne alternative ruter eller tider.

EU-kontroll, servicearbeider, bilskadereparasjoner, delesalg og ruteskift utføres på løpende bånd. De er fornøyd med muligheten til å skape noe selv framfor å jobbe for andre.

Sammen med en tidligere kollega startet de med verksted på Støren som et hobbyprosjekt på kveldstid.

Last ned også: Coop norge hovedkontor

Etter et halvt års drift bestemte de seg for å satse for fullt og drive verkstedet som heltidsgeskjeft. Recruitment Manager AS benytter underleverandører til å utføre databehandleroppgaver.

By using the directory services of Infobel you accept the conditions of use.

Det foreligger en egen databehandleravtale mellom Jobreg og Recruitment Manager AS som regulerer hvilken informasjon databehandler har tilgang til og hvordan informasjonen skal behandles. Tredjeparter Jobreg vil som sagt kunne behandle dine personopplysninger, samt at dine personopplysninger vil kunne bli presentert for kunder og andre samarbeidspartnere av Jobreg, og der behandlingsansvarlig eller databehandler er forpliktet å gjøre dette som følge av lovpålagte krav.

For å kunne bruke dataen din på en effektiv måte, og for å tilby deg de beste tjenestene er det i enkelte tilfeller nødvendig å sende opplysninger til tredjeparter. Disse tredjepartene har separate og uavhengige retningslinjer for personvern.

Hvordan komme til Hov Bilverksted i Søndre Land via Buss Moovit

Jobreg har ikke ansvar for innholdet og aktivitetene til de tilknyttede tjenestene. Likevel ønsker vi å beskytte integriteten til tjenestene vi leverer, og tar gjerne imot tilbakemeldinger på disse områdene, enten det er tredjepartssystemer eller våre samarbeidspartnere. Tilbakemeldinger gis til support recman.

HOV BILVERKSTED Relaterte emner

Search for a company or a person anywhere in the world Ooops. Looks like our computer has identified that the way you use our website does not respect our general terms and conditions. Read our terms and conditions By using the directory services of Infobel you accept the conditions of use. If you do not accept the Present Terms and Conditions, you may neither access the site nor download any element whatsoever of the Content. Limitation of liability. Except where the user can demonstrate the existence of a serious infringement or of fraud with a direct causal link to the loss or damage suffered, KAPITOL S.

HOV BILVERKSTED Kommentarer:
Forfatter på Hov bilverksted
Gustafsson fra Bergen
Siste nytt: min andre nyheter. jeg er tent på Amateur Wrestling. jeg liker lese bøker skremmende.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net