Hjemmelaget Tomatsaus

  1. Mer om
Hjemmelaget Tomatsaus

Finhakk løk og hvitløk, og fres det mykt og blankt i olje Tilsett resten av ingrediensene og kok opp. La sausen småkoke så lenge du har tid, og smak den til med sukker, salt og pepper. Tynn eventuelt sausen med litt vann, hvis den blir for tykk. Bruk gjerne stavmikser for å få den helt glatt Finhakk løk og hvitløk og fres mykt i smør i en kjele. Tilsett tomatpuré og fres videre i ett minutt. Ha i tomater, eddik, basilikum boks hakkede hermetiske tomater · 1 ss. sukker · Salt og kvernet pepper bokser hele tomater · 1 gul løk · 4 hvitløksfedd · 2 ss olivenolje · 1 ss smør (kan sløyfes) · 1 ts chilliflak · 1 ts godt salt · 1 ts brunt sukker

Cathrines matblogg: Hjemmelaget tomatsaus.

Brun så kjøttdeigen og bland i løk, hvitløk, tomat og chili. Rør inn tomatpuré og litt tomatketchup og smuldre i buljongterningen.

Finhakk litt oregano som blandes i. Samtidig reduserer det også intensiteten dens og hjelper fordøyelsen.

Rød paprika Rød paprika har også antikarsinogen- og antioksidantegenskaper på grunn av lykopen. I tillegg er de også rike på B-komplekse vitaminer og vitamin C.

Denne matvaren har vist en bra forebyggende evne mot prostatakreft.

I samme familie som rød paprika, har kajennepepper også antikarsinogen-egenskaper. Det er også et sterkt, rensende krydder. Legg så tomatene forsiktig i det kokende vannet og la de koke i om lag 40 — 60 sekunder.

Pizza med hjemmelaget tomatsaus

Ha tomatene raskt over i det kalde vannet slik at varmeprosessen avsluttes. Tomatsaus Løk og hvitløk finkuttes.

Varm opp oljen, og kok løken mør uten å ta farge. Tilsett hermetisert tomat og soltørket tomat.

Hjemmelaget tomatsaus. MinMatgaleVerden

Rør godt om og la sausen koke under lokk på svak varme i 15 minutter, rør om av og til. Legg kyllingkjøttbollene i tomatsausen når det gjenstår ca. Steking av sopp: Rens og kutt soppen i skiver, stek den så i olje i 3-4 minutter til den er gylden brun og blank, soppen må snus ofte under steking. Tilsett pepper og mineralsalt. Aller best passer fersk timian eller oregano, synes Line. Det skal mye til for å mislykkes med Lines magiske tomatsaus.

HJEMMELAGET TOMATSAUS Relaterte emner

Her er min hverdagsoppskrift på en helt vanlig tomatsaus. Enkel, ujålete og god. I går kveld slo spagettihungeren inn her hjemme. Både jeg og mannen var plutselig veldig enige om at vi hadde fryktelig lyst på spagetti. Sånn er det jo noen ganger, at man bare MÅ ha spagetti. Og til spagetti må man ha saus!

HJEMMELAGET TOMATSAUS Kommentarer:
Forfatter om Hjemmelaget tomatsaus
Berntsen fra Vadsø
jeg elsker lese romaner i går. Vennligst sjekk min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Langlauf läuft.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net