Diy Utebord

  1. Mer om
Diy Utebord

Content [hide]

DIY: Hvordan lage utebord med plass til kald drikke. Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning p Simple table to build himself. To the patio #garden #DIY #craft +++ Mesa jardin exterior hacer uno mism artesania manualidad +++ Enkelt bord att bygga själv DIY – Slik lager du et enkelt og moderne hagebord serie oppskrifter som gjør deg bedre rustet til å ta fatt på spennende DIY-prosjekter DIY: Utebord til sittegruppa. 5 år siden • Møbeldesign • 1. Hei:) Endelig sola er tilbake, og nå håper jeg virkelig det blir bedre og mer stabilt vær Jeg viser deg hvordan du lager et spisebord til terrassen. Dette bordet er kraftig og solid og ikke mist billig å lage

Men siden vi har montert hengsler og for at det skal gå an å åpne lokket på benken, er det nødvendig med litt ledig rom i bakkant som tidligere nevnt.

Du kan nå feste hengslene på lokket. Det enkleste er nok å legge lokket liggende slik som det skal ligge til slutt. Åpne lokket og skru fast hengslene.

Har du lest dette? Metex injeksjon

Når lokket er på plass må du skru på enten tau eller skinnreimer eller lignende, slik at du har håndtak til å få åpnet lokket. Avslutt med og kle igjen sofaen med spiler! Er sofaen bygd inn i en spilevegg slik som hos oss, sørg for at spilene på sofaen liner opp med spilene på veggen e den møter. Hvis du ikke liker' t som superblank, kan du velge en matt poly i stedet for høyglans, men den' er litt vanskeligere å bruke.

Canadian Outdoor Utemøbler Solide, rustikke og vedlikeholdsvennlige

Poly kleber bedre på fliser og egner seg bedre til maling enn blanke fliser, selv om de ikke er like gode som blanke. Jeg kan ikke si at jeg er på jakt etter en snekker, men hvis du finner en billig sparebutikk eller bestemor gir deg en, er denne oppdateringsløsningen en gevinst. Du trenger ikke å bytte toppen helt, men bare bruke bena og lage et helt nytt bord av brikkene. Dette hagebordet er helt klassisk.

Men det kan noe de færreste kjøpebordene kan: Når vinteren nærmer seg, kan du slå det sammen så det nesten ikke tar plass i boden. Skjul rørene med et praktisk skap.

Utebord til all slags vær. Men hvis du skjuler dem i et skap skjemmer de ikke.

Last ned også: Sushi brynseng

Skru så de to delene med de to plankene 35,4 cm og du har laget selve rammeverket. Mål deg 16 cm inn på planken dette blir lengden på tappen Så måler du opp slik at tappen blir 48X48 mm og kutter til som vist på bilde med en sirkelsag. Lag hull til kilen Du skal nå lage et hull til kilen så skal feste understeller sammen.

DIY Slik lager du et enkelt og moderne hagebord

Mål deg 3,5 cm ut fra kilen. Tegn opp et hull som er ca 10 cm langt og 3 cm bredt.

Borr hull for å få plass til bladet på stikk saga. Jeg har skråskjært de i endene, men det er strengt tatt ikke nødvendig. Fest en spiker i midten av bordet midt i den firkantede rammen og knyt en hyssing fast til spikeren.

DIY UTEBORD Relaterte emner

Bein og ramme: 7,3 cm x 7,3 cm Lekter: 3,5 cm x 2 cm Planker til toppen: 9,7 cm x 2,1 cm Slik gjør du: 1. Start med å skru sammen beina 27,3 cm til de lengste plankene 60,4 cm. Jeg brukte skruer på 12 cm for å få selve rammeverket til å henge sammen. Skru så de to delene med de to plankene 35,4 cm og du har laget selve rammeverket. For at plankene på toppen av bordet skal ligge kant i kant med toppen, så må du sette en lekt 2,1 cm ned fra kanten på innsiden. Tegn opp et merke og fest de to lektene på langsiden.

DIY UTEBORD Kommentarer:
Forfatter på Diy utebord
Tønnessen fra Skien
jeg liker lese romaner bevisst. Siste nytt: min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Wasserflugzeugrennen.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net