Henge Ting På Gipsvegg

  1. Mer om
Henge Ting På Gipsvegg

Content [hide]

Lette gjenstander For små bilder kan du bruke en spiker eller en skrue. Skråstiller du skruen, blir belastingen flyttet helt inn til veggen. Fordelen er at du ikke etterlater deg store hull når du en dag velger å fjerne bildet. For litt tyngre bilder kan du bruke enkle kroker Med riktig valg av gipsskruer og gipsanker kan du føle deg trygg på at det du henger opp blir hengende. Det er faktisk lett å henge tunge ting i en Ofte ønsker man å henge opp enkle og lette ting på veggen. Da trenger man ikke alltid å kjøpe spesielle produkter for ett feste I dag har de fleste hjem gipsvegger, og flere sliter med å henge opp bilder og, ikke minst, tyngre ting som hyller, TV og lignende. Hvordan går du da frem En av tre nordmenn bruker feil skruer, spiker eller andre festemidler når de skal montere ting på veggen hjemme, viser en fersk undersøkelse

Husk å skråstille skruen. Da blir belastningen flyttet helt inntil gipsveggen. For litt tyngre bilder fungerer burde du skru inn kroker i gipsveggen.

De skal tåle åtte kilo. Gå inn på vår opphengspakken for gips så finner du egnet festeløsninger tilpasset ulik tyngde på gjenstanden For oppheng i mur, leca og lignende bruker du en kraftig drill med slag for å bore hull. Se vår opphengspakke universal der finner du mer informasjon om egnet festeløsninger til forskjellige tyngder.

Gipskrok og gipsplugg til lette oppheng Til lette oppheng kan du bruke x-krok med 1, 2 eller 3 stifter. Dette gjelder til lette og enkle oppheng som bilder, pyntegjenstander og lignende på vegg.

Så enkelt henger man ting på en gipsvegg

Første steg — hva er det bak gipsveggen? Det første du bør sjekke før du fester noe til veggen, er hva som er bak gipsplatene.

Det er viktig av minst to ulike årsaker: Du må være helt sikker på at det ikke er noen ledninger eller rør rett bak veggen. Men det har du jo funnet ut allerede Den er en del dyrere enn vanlig gips, men så er den også svært solid.

Last ned også: Follo tingrett

Du kan henge opp ting i den med vanlige treskruer, forteller Hamre. I tillegg finnes gipsplatetypen «robust», som i styrke og pris er en mellomting mellom vanlig gips og fibergips. Bare glem dem, sier Michael Hyldgaard Pedersen og rister på hodet.

Den danske snekkeren, som eier og driver tømrerbedriften Smart Bygg, har med seg sin egen eske med godsaker. Hans løsning er anker, nærmere bestemt gipsanker. Et vanlig problem Gips har spredt seg som en farsott i de tusen hjem.

HENGE TING PÅ GIPSVEGG Relaterte emner

Gipsvegger på godt og vondt Gipsvegger på godt og vondt viktor juni 15, 2019 I moderne boliger er det svært vanlig at vegger og tak er laget av gipsplater. Gips er et svært hendig materiale som er enkelt å jobbe med, gir et godt resultat som enkelt kan males og dessuten er relativt brannsikkert. Dette høres i utgangspunktet helt perfekt ut, men det kan skape noen utfordringer når noe skal festes til veggen. Hvis du har en tavle eller hylle som har blitt stående lenge i påvente av å monteres, da er det greit å bare bli ferdig med det. Det er kanskje ikke så gøy å gjøre det, men når du er ferdig blir det mye bedre. Litt som å teste seg for klamydia, noe som du heller ikke bør utsette. Første steg — hva er det bak gipsveggen?

Henge Ting På Gipsvegg
HENGE TING PÅ GIPSVEGG Kommentarer:
Forfatter på Henge ting på gipsvegg
Nyhus fra Kristiansand
Se over min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Liste der Arten von Spielen. Jeg nyter lese om Norge ujevnt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net