Våre Minnesider

  1. Mer om
Våre Minnesider

Content [hide]

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse på nettsiden vår. Finn ut hvordan vi bruker disse samt hvordan du kan endre Jølstad Begravelsesbyrå oppretter minnesider på alle oppdragene. Minnesiden på internett er et gratis tilbud til våre kunder Vi oppretter minnesider ved alle begravelser. På våre minnesider kan man legge ut informasjon om seremonien samt minnes den avdøde ET STED Å MINNES SAMMEN Våre minnesider. Vi er glade for å kunne tilby, som første begravelsesbyrå på Innherred, digital minneside Her finner du oversikt over alle dødsfall som vårt begravelsesbyrå håndterer, straks dødsfallet er publisert av familien. Linket til hvert dødsfall ligger

Tjenesten er gratis. Når et menneske dør er det mange som ønsker å gi uttrykk for sine tanker og følelser utover den tradisjonelle kondolansen.

Produkter og Tjenester

We may also use your personal information to improve our services through the use of customer surveys. Koba Christensen ble etablert i Bergen i 1890.

Vi ivaretar personlige ønsker og sikrer dere en korrekt og verdig seremoni og avskjed. Streaming Hvis dere ønsker å få streamet sermonien, kanskje noen er forhindret i å komme?

Dette ordner vi for deg.

italiaenred.com Begravelse

Dette vil selvfølgelig variere fra person til person, men det trenger ikke handle om de store opplevelsene. I ettertid kan de små og nære minnene være de beste å huske, og å dele. Dei fleste ventar med å bestille gravstein til etter seremonien er over, og dei mest nødvendige oppgåvene i samband med dødsfallet er unnagjort.

Papirarbeid Når ein person dør er fleire offentlege instansar som skal ha beskjed.

Byrået informerer lensmannen om dødsfallet og sender dokument i samband med gravferda til kyrkjekontoret. Byrået kan og hjelpe med å vurdere og eventuelt sende søknad om gravferdsstønad til NAV. Skriv gjerne inn din siste hilsen, tenn et lys eller gi en gave om dette er opprettet på minnesiden. Dere kan selv få være med på å bestemme hvordan dere vil ha det, både før begravelsen og på selve dagen.

VÅRE MINNESIDER Relaterte emner

Vi er glade for å kunne tilby, som første begravelsesbyrå på Innherred, digital minneside. Tjenesten er gratis. Når et menneske dør er det mange som ønsker å gi uttrykk for sine tanker og følelser utover den tradisjonelle kondolansen. Noen har ikke anledning til å delta i gravferden, mens andre har noe på hjertet de ikke har formidlet. Ved samtykke fra pårørende oppretter vi en digital minneside for alle de dødsfall vi håndterer. Denne siden vil en av de pårørende enkelt administrere. Man kan også bestille blomster direkte fra siden, både til seremoni og til hjemmet.

VÅRE MINNESIDER Kommentarer:
Forfatter om Våre minnesider
Gjertsen fra Mo i Rana
Jeg nyter lese tegneserier spørrende. Les gjerne min andre nyheter. jeg liker Gyotaku.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net