Omen Pc Skjerm

  1. Mer om
Omen Pc Skjerm

HP® OMEN-skjermer med banebrytende grafikk, design og ytelse HP Omen 25 24,5" gamingskjerm (sort). HP Omen 25 24,5" gamingskjerm (sort Med oppdateringsfrekvens på opptil 240 Hz6 er bildene på skjermen lynraske og skarpe7. Den syltynne kanten skaper større innlevelse og reduserer det totale Ekstrem gaming data-skjerm for de tøffe!. Kjøp HP OMEN 35" BUET G-SYNC GAMING-SKJERM hos Power.no - Norges raskeste nettbutikk full HD-skjerm (1920 x 1080); 1 ms responstid; 240 Hz oppdateringsfrekvens; NVIDIA G-Sync; 1 x DP 1.2 -port, 1 x HDMI 1.4-port; 2 x USB

Med den nye bærbare fra HP behøver du ikke lenger å gå ut av programmet du jobber i for å løse mindre oppgaver, som å bytte spor i musikkspilleren. Baksiden av skjermen bærer preg av å være tiltenkt konsumenter, men små piltastsymboler over hel overflaten.

I likhet med undersiden av det meste av resten av pc-en er også baksiden på skjermen i metall. Solide saker Konstruksjonen virker veldig stødig og solid, inkludert stramme og gode hengsler. Langs sidene av tastaturet er det plasser høyttalere med lys.

HP Omen X Emperium

HP Omen Pro er utstyrt med hvite lys, men det skal visstnok være mulig å programmere dem om slik at du kan velge blant all verdens farger — akkurat som på spillversjonen av HP Omen. Midt mellom høyttalerne er tastaturet plassert, og her kunne det muligens vært kjekt om HP ikke hadde tatt tastaturet rett fra konsumentversjonen av Omen.

Selve tastaturet er behagelig i bruk, men god respons i tastene. Det er imidlertid litt kjedelig at man i stedet for talltastatur til høyre har valgt å bruke et tastaturoppsett som har en rad programmerbare taster på venstre side.

Har du lest dette? Mekonomen manglerud

Sikkert kjekt til spill, og muligens til alvor også, men et talltastatur hadde vært å foretrekker. Nedenfor tastaturet er det plassert en bred og god pekeplate med svært lav friksjon, slik at fingrene glir lett over den. Til en bærbar rundt 20 000 kroner hadde vi forventet mer på dette området.

HP Omen X 2S

Da kommer det som en skuffelse at HP leverer Omen 17 med en skjerm på 1920 x 1080 piksler, eller full-HD. Og dette til en pris på snaut 20 000 kroner. I ytelsestesten Time Spy til Futuremark, ender Omen 17 på 4720 poeng.

Resultatet er over det Futuremark selv kvalifiserer som en 4K-spill-PC, nemlig 6733 poeng. Igjen har vi litt problemer med å anbefale en av HPs spillbærbare nettopp på grunn av begrensninger i skjermkvalitet og -oppløsning.

PC-en yter litt bedre enn 15-tommeren. Førstnevnte har et fantastisk tastatur og en glimrende og glatt styreflate. Nei, kanskje det ikke er det.

Ofte har spillstrømmere og innholdsskapere et skrivebordsoppsett med frittstående skjermer synkronisert og jobber på en enkelt datamaskin eller bærbar PC med dokkingstasjon. Dette er et typisk oppsett i selskaper, og det blir også standard for mange hjemmebrukere å ha minst to skjermer koblet til datamaskinen for å øke produktiviteten.

Skjerm: 17,3 tommer, oppløsning 1920 x 1080 piksler. Tilkoblinger: 3x USB 3. Nettverk: Trådløst 802. Pris: 19 499 modell testet. Design HP holder seg til designet slik vi har sett på tidligere Omen-maskiner.

OMEN 15 og 17 bærbar PC HP® Norge

Det går i sort og mørkgrå plast med et diagonalt, stripede mønster. Slik som flere andre PC-produsenter har valgt, er det også enkelte rød detaljer på maskinen. Omen-logoen er rød, det er også det bakbelyste tastaturet.

En kan også tenke seg at en slik liten ekstraskjerm kan være nyttig for utviklere, for eksempel til å vise et terminalvindu eller dokumentasjon. Kraftig, men dyr spill-pc Miniskjermen kan også brukes til å forstørre deler av den 15 tommer store hovedskjermen, for eksempel å se et kart over banen hvis du spiller bilspill.

OMEN PC SKJERM Relaterte emner

Skjerm: 17,3 tommer, oppløsning 1920 x 1080 piksler. Tilkoblinger: 3x USB 3. Nettverk: Trådløst 802. Pris: 19 499 modell testet. Design HP holder seg til designet slik vi har sett på tidligere Omen-maskiner. Det går i sort og mørkgrå plast med et diagonalt, stripede mønster.

Omen Pc Skjerm
OMEN PC SKJERM Kommentarer:
Redaktør på Omen pc skjerm
Lystad fra Arendal
Se over min andre innlegg. En av mine hobbyer er intercrosse. Jeg nyter lese romaner fort.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net