Gresstrimmer Jula

  1. Mer om
Gresstrimmer Jula

Velg riktig gresstrimmer til hagen! Hos Jula har vi gresstrimmere og ryddesager fra flere store merker Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter V, Li-Ion 2,0 Ah, 25 cm. Denne kantklippingseksperten har batteridrift, dreibart hode, automatisk trådmating og Skal jeg velge gresstrimmer eller ryddesag? Her forklarer vi hva som er verdt å tenke på før du skal kjøpe gresstrimmer eller ryddesag For å hanskes med gresset på steder hvor den vanlige gressklipperen ikke kommer til, er en gresstrimmer et nyttig verktøy. Det finnes både trådløse modeller

Jula Ringebu Kundeavis Gjeldende tilbud August

Du slipper å bruke ledning, og du kan arbeide med maksimal mobilitet — spesielt hvis du har et ekstra batteri på lading mens du arbeider. Sterk bensinmotor på 212 cm? Høy vekt på 34 kg sørger for at mas- kinen graver seg ned i gressplenen isteden- for å hoppe.

Last ned også: Sirkelsag jula

Arbeidsbredde: 400 mm. Selgeren på Jula overtalte meg til å kjøpe med en dyr og tung universalsnelle i tillegg, en som så viser seg å ikke passe til den innkjøpte.

Teleskopisk skaft Trimmerhode som kan vinkles og dreies. Topptilbud og rabatter kun i den nye.

Grenuttak og skjøteledninger Handle hos Clas Ohlson

Julas tilbud i Aktuellekundeaviser. EGO batteridreven kantklipper gresstrimmer uten batteri og lader.

Den klarer overflatene, men du må gå over dem flere ganger. Enkelte tuer av ugress klarer FSA 56 imidlertid med letthet. Dessverre er det ikke mulig å sette ned styrken i lettere terreng for å spare på batteriet - noe denne trimmeren kunne hatt godt av.

Hjemmelaget blomsterkasse: Gresstrimmer jula

Batterilevetiden er nemlig FSA 56s akilleshæl og ligger noen minutter under det vi mener er akseptabelt. For å få en lengre trimmetid må du derfor kjøpe et ekstrabatteri, som dessverre driver prisen en del opp, spesielt siden Stihls batterier er nokså dyre. Du kan se hvor mye strøm trimmeren har igjen ved å trykke på en knapp på batteriet. Graderingen går fra 1 til 4.

Trimmetråden mates jevnt ved at trimmerhodet skyves mot bakken. Tråden er imidlertid ikke veldig holdbar og tar derfor slutt ganske raskt.

Både riggen og håndtaket er justerbare, noe som gjør det enkelt å få en passende arbeidsvinkel for både høye og lave brukere. Dette reduserer i sin tur belastningen under arbeidet.

Produkter test og tools meec»

Vi opplevde heller aldri noe behov for å bruke sele. På den andre siden ble arbeidsøktene korte på grunn av den korte batterilevetiden.

Har du lest dette? Spabad jula

FSA 56 har gripevennlige flater, men dessverre også relativt kraftige vibrasjoner til elektrisk trimmer å være. Støynivået er over gjennomsnittet, men samtidig ikke veldig høyt. Etter 20 minutters bruk siden den var ny så jeg røyk fra trimmerhodet og stoppet maskinen, hvorpå trimmerhodet skrudde seg av akslingen på egen hånd og ble kastet bortover.

Biltema kundeavis

Det viste seg at det hadde gått varmt i kraftoverføringsrøret rett over trimmerhodet. Har en Stiga bensin kantklipper fra før hvor tråden ryker ustanselig, så nå har jeg. Denne gangen gjelder det den komplett ubrukelige bensindrevne kantklipperen jeg kjøpte på Jula her om dagen.

Det skal sies at bensindrevet. Hos Rusta finner du et bredt sortiment av produkter for hjemmet til overraskende lave priser. Trimhode kan vris 90° for effektiv klipping av kanter.

Kjøp trimmer Fredrikstad

I det siste har enkelte produsenter kommet med løsninger der en trådbasert kantklipper — også kalt strimmer — kan. Lett bytte fra trimming til kantklipper. En kantklipper, eller gresstrimmer om du vil, er uunværlig for de fleste hageeiere.

GRESSTRIMMER JULA Relaterte emner

Den klarer til og med mindre kratt som unge bringebærbusker og tykkere ugress. Den er derimot ikke særlig tidseffektiv i fuktig, tungt gress. At den mater frem ny tråd automatisk, er virkelig praktisk. Trådspolen holder i omtrent fem middels tøffe arbeidsøkter med for det meste gresstrimming, men også noe mindre ugress før det er på tide å skifte den ut. Den kommer med en ekstra trådspole på trimmerarmen, og utskiftingen gjøres enkelt uten bruk av verktøy.

Gresstrimmer Jula
GRESSTRIMMER JULA Kommentarer:
Forfatter om Gresstrimmer jula
Solberg fra Skien
Siste nytt: min andre innlegg. Jeg elsker absolutt fliegende Scheibe. jeg elsker lese tegneserier høyt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net