Britney Spears Barn

  1. Mer om
Britney Spears Barn

Content [hide]

Britney Jean Spears, er en amerikansk popsanger og skuespiller. Siden platedebuten i 1999 har hun utgitt tretten album, som alle er blitt internasjonale bestselgere I 2004 giftet hun seg med danseren Kevin Federline. Etter skilsmissen og hennes påfølgende psykiske sammenbrudd i 2008, fikk eksmannen Britney Spears avslører hvorfor hun ikke har delt bilde av sønnene den siste tida. Det er få barn som vokser opp med så berømte foreldre som De to sønnene Sean Federline og Jayden Federline har nå rukket å bli henholdsvis 13 og 12 år gamle. Barna har hun med Kevin Federline (41) som Jeg har ikke kunnet oppfylle det kravet, forteller advokat Trope på Britneys vegne. FØR BRUDDET: Britney Spears og ektemannen Kevin Federline

Fikk ikke se mamma Britney

Scott ga ingen begrunnelse sin skriftlige avgjørelse, som er skrevet på bakgrunn av et lukket møte mellom Federlines og Spears' advokater, skriver CNN. Under en høring sist måned konkluderte den samme dommeren med at Spears jevnlig misbruker stoffer og alkohol. Han beordret popstjernen til testing to ganger i uken.

Den amerikanske kjendisnyhetssiden har rapportert at 90-tallet popstjerne, 37, har falt forvaring av sønnene Jayden James og Sean Preston til 30 prosent av rettighetene uten tilsyn. Hvem er Britney Spears mann nå?

Britney Spears og Sam Asghari har det gøy i solen! Eksene får ikke komme med stygge kommentarer om hverandre.

Last ned også: Always wiki

Begge to må fullføre programmet «Parenting Without Conflict». Dette avviser kretsen rundt Spears: Britney bruker ikke mer penger på guttene enn hva han gjør. Årsaken til at han sliter økonomisk er fordi han har tre andre barn, og må underholde både dem, seg selv og kona på pengene han får fra Britney, skriver TMZ. Kvinner har opp gjennom århundrene lært seg å husholde med penger, bedre enn menn.

Ikke bare fordi de i gjennomsnitt lever lenger enn menn gjør. Avskåret fra å delta i yrkeslivet, og avhengige av menns inntekter, har de vært seg bevisst på å forvalte sitt pund på fornuftig vis.

Kevin Federline vil ha mer penger av Britney Spears

I moderne tid er det fortsatt slik i mange kulturer at kvinner utestenges fra yrkeslivet. Da blir forvaltningen av deres formue desto viktigere. I finansmarkedene kalles effekten av japanske husholdningers satsinger på børs og verdipapirer for Mrs. Selv om det er gjort fremskritt i senere år, er det fortsatt vanlig i Japan at selv velutdannede kvinner er hjemmeværende så lenge barna er små.

BRITNEY SPEARS BARN Relaterte emner

Britney fratatt barna Må overlevere barna til eksmannen innen onsdag. Britney Spears forlater en restaurant i Malibu i California søndag, dagen før det ble klart at Kevin Federline får midlertidig omsorgsrett for barna. En assistent bærer Jayden James på armen. Scott ga ingen begrunnelse sin skriftlige avgjørelse, som er skrevet på bakgrunn av et lukket møte mellom Federlines og Spears' advokater, skriver CNN. Under en høring sist måned konkluderte den samme dommeren med at Spears jevnlig misbruker stoffer og alkohol. Han beordret popstjernen til testing to ganger i uken.

Britney Spears Barn
BRITNEY SPEARS BARN Kommentarer:
Rapportert den Britney spears barn
Søberg fra Skien
Bla gjennom min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Bowling. jeg er glad i dele interessante nyheter kokende.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net