85 Tommer Tv Sony

  1. Mer om
85 Tommer Tv Sony

Med XH95 tar Sony oss for alvor inn i 2020 med overlegen TV-kvalitet Sammenlign priser på 85" TV. Finn tilbud på 26 produkter fra Samsung, Sony og mye mer Oppløsning, 3840x2160 (4K Ultra HD Sony 85"e; 4K UHD Smart TV KD-85XF8596 - Utforsk naturtro detaljer og farger fra en bredere palett, i et skarpt og lyst bilde med Sony Sony 85"e Skjermstørrelse (tommer, målt diagonalt). 85 tommer (84,6 tommer) TV-mål uten stativ (B x H x D). 190,9 x 109,7 x 8,0 cm

Samtidig er forskjellen fra storebror A90J overraskende liten — det er egentlig bare maksimal lysstyrke som skiller dem. Smart stativ Utseendemessig er det kanskje ikke den tynneste OLED-en i historien, men Sony har sørget for at også baksiden ser fin ut, hvis du vil plassere skjermen midt i et rom. Bordstativet kommer med en tre sider! Det har imidlertid sin forklaring i at de fire delene kan monteres på forskjellige måter, enten for å ligge så nær TV-benken som mulig eller for å heve skjermen litt og gi plass til en soundbar under.

Fjernkontrollen har derimot beholdt sitt tradisjonelle og ganske klumpete design. En av testpersonene våre liker den, siden den har dedikerte hurtigtaster for "det som trengs", som i hans verden er Netflix og Disney Plus. Andre synes den er rotete. Selve fjernkontrollen styrer en større oppdatering på innsiden av skjermen, nemlig Google TV.

Oppgraderingen fra Android TV er iblant nokså liten, men generelt er det mye enklere og mer oversiktlig å navigere. Google TV ser også ut til å tilby større integrasjonsmuligheter, for det føles ikke som om det er like mange grafiske uoverensstemmelser mellom dette systemet og Sonys innstillingsmenyer som det var før.

Mesterlig og naturlig bilde Hvis du er ute etter et overdrevet og fargesprakende sjokk, vil du bli skuffet over A80J. I stedet blir vi tilbudt en nesten religiøs trofasthet mot korrekte farger. Skjermen trenger knapt noen ytterligere innstillinger fra vår side for å gi en helt utrolig fargegjengivelse og detaljrikdom. Om det skyldes en god bildebehandlingsbrikke i bunn eller Sonys "kognitive intelligens" som de har bygd inn, lar vi være usagt, men bildet blir bra.

Samtidig tilbys vi en fullverdig lyd, som vi definitivt ikke er bortskjemt med rett ut fra en TV. Acoustic Surface Audio er Sonys navn på dette, som i praksis betyr at høyttalerne vibrerer mot skjermen.

Resultatet blir mye fyldigere og mindre hermetisert enn hva de fleste andre TV-er leverer for tiden. Sistnevnte er mer vanlig enn førstnevnte. Det er enkelt å si.

TV : 15 modeller i test ()

Dette sikrer lav inngangsforsinkelse, og eliminerer skjelett- og riveartefakter som kan sees hvis en ramme sendes med en fast frekvens som ikke stemmer overens med gjengivelseshastigheten. Les videre for våre anbefalinger. Bildekvaliteten er enestående, med suveren dynamikk, svart nivå og skygge detaljer.

Spesielt god på prosessering Men Sony er kjent for god bildebehandling med sin X1 bildeprosessor og jeg synes TV-en gjør en utrolig god oppskaleringsjobb. Dette er samme prosessor som satt i fjorårets high-end-modeller fra Sony. Prosessoren er kjent for å være god på prosessering av 4K-materiale og også for å gi den mest naturlige oppskaleringen av formater med lavere oppløsning.

Men for film så kan jeg som Tom Cruise ikke understreke nok hvor viktig det er å skru av "motion smoothing". For annen streaming som Youtube eller TV har jeg laget min egen profil som øker skarpheten til bildet litt, og legger inn motion smoothing. Det fungerer veldig fint.

Sony BRAVIA KD

Timene flyr For spill er denne TV-en fet: den er passe stor for min vegg, behagelig å se på og jeg kan fort bli liggende på sofaen i alt for mange timer og spille No Man's Sky på Xbox One. Opplevelsen er så behagelig for øynene i forhold til min gamle TV at det eneste jeg må passe på er nakken. I tillegg skalerer Xbox-spill veldig godt med denne størrelsen. No Man's Sky på Xbox One. Sistnevnte støtter 10-bit fargedybde og DCI-P3 fargespekter. Det er verdt å nevne at jeg ble nødt til å manuelt velge 10-bit codec i Xbox One og at dette ikke stilte seg inn selv.

Hvis man ikke stiller Xboxen inn på 10-bit kan man oppleve at TV-en går i svart en gang i mellom og det kan være fryktelig plagsomt før man finner ut av hva som er galt. Fjernkontrollen er endelig bakbelyst.

Gjelder 55 tommer og oppover. Foto: Sony Ny fjernkontroll Fjernkontrollen, som var ny i fjor, er lekker med børstet metallfront, og knappene gir en fin følelse. Og endelig: bakbelysning! Bare hold den opp for å bytte kanaler eller justere volumet når du ser på TV i mørket.

Den er IR-basert, som krever at du peker den i retning av TV-en.

Finn din favoritt TV hos Elon.

Men den gir like fullt premium kvalitetsfølelse som passer til prisen. XH95 bruker den nyeste Android-versjonen som sitt brukergrensesnitt. Som har blitt meget oversiktlig, og som nevnt med stemmekontroll nå innebygd i TV-en. Annonse Startmenyen gir rask tilgang til de ulike appene samt snarveier til favorittkanalene dine, så vel som anbefalinger basert på dine seervaner.

Sony har fornyet menyen for bildeinnstillinger, og du kan nå legge inn de innstillingene du ønsker å justere i en hurtigmeny. For raskest mulig tilgang, om du er som meg og ønsker å gjøre små justeringer titt og ofte. De peker utover, for å gi pass til en lydplanke. Foto: Sony Kunstig intelligens Som alle andre i år bruker Sony kunstig intelligens og deep learning til å skalere opp lavoppløste bilder til 4K, og bevare detaljene mens man undertrykker artefaktene.

Det funker, og bør brukes. Men til ekte 4K materiale foretrekker jeg minst mulig prosessering. Hvor prisene er opp mot 500. Dark er det samme bildet som er ment å gi på kino bare bedre, du får ikke denne HDR-effekten på noen norske kinoer! For å få frem detaljene i skyggeområdene. Annonse Man kan også sette TV-en til å automatisk stille seg etter omgivelsenes lysnivå, men hvor praktisk det enn er, foretrekker jeg selv å gjøre dette på egenhånd.

Bildekvalitet Det er mye mer man kunne snakket om, for eksempel at skjermen har lite refleksjoner fra rommet. Men ingenting blir viktigere enn bildekvaliteten. I HiFi Klubben er en av våre viktigste oppgaver å gjøre teknologien forståelig for alle, så her vil vi forsøke å få klarhet i noen av de viktigste tingene du skal overveie når du velger din nye TV. Størrelser Selv om det er mange andre viktige faktorer, er ofte størrelsen på TV-en det første temaet. Som du sikkert vet, måles TV-ens størrelse i tommer, diagonalt fra hjørne til motstående hjørne.

En tomme tilsvarer 2,54 cm, så hvis du skal måle om en bestemt TV kan være i stua di, kan du raskt regne det ut ved å gange tommene med 2,54 for å få størrelsen i cm.

85 TOMMER TV SONY Relaterte emner

Alle typer har fordeler og bakdeler, og vi gir deg klar og ærlig veiledning, uansett om du går etter pris, design eller bildekvalitet. Og du får alltid 3 års garanti. Dette skal du overveie når du kjøper ny TV Med teknologiens raske utvikling er det etterhvert vanskelig å følge med og holde styr på hva alle de forskjellige tingene er. I HiFi Klubben er en av våre viktigste oppgaver å gjøre teknologien forståelig for alle, så her vil vi forsøke å få klarhet i noen av de viktigste tingene du skal overveie når du velger din nye TV. Størrelser Selv om det er mange andre viktige faktorer, er ofte størrelsen på TV-en det første temaet.

85 Tommer Tv Sony
85 TOMMER TV SONY Kommentarer:
Rapportert den 85 tommer tv sony
Bjerkan fra Steinkjer
jeg er glad i rapporterer norske nyheter lyst. Se over min andre nyheter. Jeg trives Dumog.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net