Gjerstadkoret

  1. Mer om
Gjerstadkoret

Frafall i Gjerstadkoret - håper å overleve sitt eget 25-årsjubileum. Jippi-koret åpnet den tradisjonsrike kulturkvelden i Gjerstad Koret har vært aktivt i Gjerstad i 25 år og en evt. nedleggelse ville være fryktelig trasig, sier en av korets medlemmer, Janne Linn M Juridisk navn: GJERSTADKORET; Org nr: 979 303 548; Bedr nr: 979 304 676; Selskapsform: Annen fysisk enhet; Tidl. navn: GJERSTADKORET; NACE-bransje Telefonnummer mangler, data er hentet fra offentlige registre Gjerstadkoret har besøksadresse Gjerstadveien 610, 4993 Agder (Gjerstad, Agder - tidl. Bedriften ble stiftet i 1994 og er registrert som

Vegårshei kirke kl 18: 18. Gjerstad kirke kl 11: 18. Vegårshei kirke kl 11: 20. Gjerstad kirke kl 11: 20. Vegårshei kirke kl 11: 21. Gjerstad og Vegårshei kl 12: 27.

Tårnagentene deltar. Øvensen Skjærtorsdag. Nattverd Skjærtorsdag. Familiegudstjeneste på Takserås. Vegårshei kirke kl 11: 04.

Vegårshei kirke kl 11: 11. Gjerstad kirke kl 11: 11. Gjerstad kirke kl 11: 17. Vegårshei kirke kl 11: 25. Gjerstad kirke kl 11: 29. Hovdefjell kl 12: Gudstjeneste. Nattverd Prosjektgudstjeneste med konfirmantene. Feiring av Grunnloven. Kristi himmelfartsdag. Vegårshei kirke kl 11: 08. Gjerstad kirke kl 11: 08. Vegårshei kirke kl 11: 15. Gjerstad kirke kl 11: 15. Vegårshei kirke kl 11: 22.

Gjerstad kirke kl 11: 22. Vegårshei kirke kl 11: 29. Gjerstad kirke kl 11: Konfirmasjonsgudstjeneste. New Orleanserne kan glede seg til å høre det swingende storbandet vårt, både med og uten Ann Karin Dahl Andersen som solid og dyktig sangsolist. Så må jeg jo få legge til at Sofie Valle - tidligere sangelev i Kulturskolen - igjen presterte en strålende og varm Don´t know why av Jesse Harris.

Først var vi innom Heddal Stavkirke og Låvekirke. Her hadde vi også kafferast og interessant omvisning med guide.

70 års jubileet.

Turen gikk deretter videre med lokale guider opp Vestfjorddalen med stopp og orientering på Rjukan Torg. Deretter innom Industriområdet på Rjukan og videre til Norsk Industriarbeidermuseum med lunsj og 6 7 omvisning. Neste stopp var Skinnarbu Høyfjellsholtell med middag. På hjemvegen hadde vi stopp på Norsk Skieventyr i Morgedal hvor omvisningen ble avbrutt pga strømbrudd.

Besøk fra Drangedal og Brokelandsheia dagene Drangedal Sparebank og Drangedal Historielag var på besøk hos oss i august. Det kom neste to fulle busser med historisk interesserte naboer.

NR. 4 JULEN ÅRGANG Foto: Thomas Lønne Stiansen

Helge hadde også omvisning med historisk orientering på Eikelands Verk og framvisning av sin nyrenoverte bolig der. Våre gjester kjøpte mange bøker og banken betalte godt for omvisningen. Selv om vi i år ikke hadde noen nye bøker å selge på årets Brokelandsheiadager solgte vi likevel ganske bra av våre tidligere utgitte bøker. Det er hyggelig at Drangedal Historielag viderefører vår tradisjon med felles stand der den helga.

Høstmøte i september Årets høstmøte var i 2012 lagt til Abel ungdomsskole som fungerte veldig bra. Geir Helljesen koserte på sin engasjerte og underholdene måte om personer han møtte gjennom mer en 40 år i NRK. Åpning av Krigsminnestien og avduking av minnesmerke Foto: Astrid Haukenes Bråten Svein Brekka og Ordfører Kjell Trygve Grunnsvoll 30 september 2012, på dagen 68 år siden det historiske flysleppet til hjemmefronten ved Sjølvskottjenna kunne vi sammen med Havrefjell Turlag åpne Krigsminnestien 7 8 og avduke minnesmerke.

Selve minnesmerke er skåret ut av Svein Brekka og deretter støpt i bronsje. Ordfører Kjell Trygve Grunnsvoll avduket minnesmerke og holdt en fin tale. Han mintes innsatsen til hjemmefronten på en verdig måte.

Ole Jørn Alfsen og Jens Jakob Aasbø kåserte på en levende måte om hjemmefrontens arbeid og innsatsen til våre lokale hjemmefront karer under krigen. Endelig har vi fått på plass ett passende minnesmerke. Flere deltok på Bankplassen når vi hadde boklanseringen der.

Som vi har sett har også Før i tida.. Utgivelsen er planlagt til Stadnavn Stadnavnkomiteen har også i år kommet over gamle registreringer, foretatt supplerende registreringer i områder med liten dekning og kartfestet navn som tidligere ikke var stadfestet. Historielaget sitter nå med et anselig antall stadnavn over 5000 som er kartfestet.

Julegavetips: Pocketutgave av salmeboka 2,2 millioner seere var innom «Salmeboka minutt for minutt» under den totalt 60 timer lange sendingen fra NRK i 2014. Da så vi salmeboka i rødt og blått, men den finnes også i en mer slitesterk variant.

Pocketutgaven er i mindre format og passer for privat bruk. Boka er laget for å tåle slitasje over lengre tid. Det hendige formatet gjør den til et godt supplement til den ordinære salmeboka. Pocketutgaven har 991 salmenummer. Den har noter til samtlige tekster, og ca.

Dessuten består nr. Denne utgaven inneholder ikke bønnebok, katekisme eller liturgier. Det er én felles bok for bokmål og nynorsk.

Pocketutgaven er til salgs på Vegårshei menighetskontor for kr.

Nr. 1 årgang Organ for Norsk Sangerforbund På

Gjelder det deg, så må du komme til Gjerstad kirke torsdag 17. Da inviterer elever og personalet ved Gjerstad skole til et stemningsfullt førjulsarrangement. Denne invitasjonen gjelder ALLE. Det blir lystenning og barn, korsang, solosang og instrumenter, prest, organist, tekstlesing og juleevangelium.

Mer vil vi ikke røpe. Et fullstendig program får du gjennom den lille timen arrangementet varer. Serien består av 4 dagskurs fra klokken 09:30 — 14:15 som arrangeres på skolen i fra slutten av januar til midten av mars: 30.

For mer informasjon: Gå inn på hjemmesiden vår: www. Kursavgift: 400 kroner. Tegn en strek fra 1 til 2 og så videre. Hva skjuler seg her?

GJERSTADKORET

Finner du de fem små feilene på bildet til høyre? Abonnér på barnebladet øygard nr. Stol på ham, så griper han inn. Bibeltegneserier og gøyale aktiviteter!

Nr. 1 årgang Organ for Norsk Sangerforbund På

Utøverne var utvilsomt litt nervøse, og det ble en noe forsiktig start da åtte mannfolk fra koret åpnet med kjente «SOS». Langt mer driv over gutta var det etter pausen, da de samme karene dro til med «Anthem». Vil du vite mer kan du lese personvernerklæringen vår og informasjon om informasjonskapsler Nødvendige Dette er informasjonskapsler som er nødvendige for å få alle funksjoner i purehelp til å fungere. Han passet også alltid på å komme med oppmuntringer til det sittende styre.

En kan også peke på at Thor var en samfunnsengasjert person. Han var aktiv i både fagbevegelsen og i politikken Arbeiderpartiet. Dette førte til at han også ble valgt inn som representant av Skjeberg kommunestyre. I tillegg til dette var han aktiv i Sarpsborg Båtforening, seniordansen og veteranforeningen knyttet til Tysklandsbrigaden.

Thor Ulriksen ble bisatt fra Hafslund kirke den 23.

GJERSTADKORET Relaterte emner

Sammen med Gjerstadkoret og solister ble det en festkveld i Treungen lørdag. Storsalen i bygdas nye flebrukshus var fylt til siste plass, det vil si omkring 350 lydhøre publikummere. Helt siden oktober i fjor har de to korene jobbet med konsertprosjektet med Margrethe Ek-Stenmo som hovedansvarlig, etter at hun kom med ideen om en Abba-konsert. Lørdag kveld var det klart for den store premieren foran en fullsatt sal. Utøverne var utvilsomt litt nervøse, og det ble en noe forsiktig start da åtte mannfolk fra koret åpnet med kjente «SOS». Langt mer driv over gutta var det etter pausen, da de samme karene dro til med «Anthem». Mye arbeid og øvelse ligger bak lørdagens konsert, en konsert som til fulle viste at bygda har mange dyktige solister.

GJERSTADKORET Kommentarer:
Forfatter på Gjerstadkoret
Midtbø fra Steinkjer
Jeg nyter rapporterer norske nyheter modig. Anmeldelse min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Fischzucht.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net