Gjennomsnittstemperatur Kypros

  1. Mer om
Gjennomsnittstemperatur Kypros

Her får du en oversikt over forventet vær og temperatur for Kypros. Er det badetemperaturen som er viktigst for deg? Eller ønsker du å vite hvor varme Kypros i oktober er svært populært. Temperaturene er fremdeles gode med 27 grader på dagtid og en badetemperatur på like mye! Vurderer du å reise til Kypros Kypros har et steppeklima. Det er varmt året rundt, og trær vokser ikke her på grunn av tørken. Jordbunnen består hovedsakelig av sand med gress- og, noen Kypros' middelhavsklima gir deg solskinn nærmest året rundt, mer enn noe annet land i Europa. Her er det tørre somre med høye temperaturer og Klimaet her er mild, og generelt varmt og temperert. Vinteren er Rainier enn somrene i Peyia. Den Köppen-Geiger klima klassifisering er Csa

Det er 8 nedbørsdager i november med totalt 16 mm nedbør og denne måneden er det 22 dagen oppholdsvær i Kypros. Vær Kypros desember I gjennomsnitt er det maks 17° i desember i Kypros med en minimumstemperatur omkring 12°.

Det er 13 nedbørsdager i desember med totalt 31 mm nedbør og denne måneden er det 18 dagen oppholdsvær i Kypros. Værmelding for denne uken. Du får informasjon om luftfuktighet, vindhastighet, regn og mere til hos vaeret1.

Været i Kypros Enten du bor i Kypros eller bare er innom på besøk, så er det alltid fint å vite hvilket vær man har i vente. Britene disponerer imidlertid fortsatt nær tre prosent av øya benyttet som militærbaser, etter å ha leid denne fra 1878 av det Osmanske riket, men annekterte øya som koloni i 1925 ettersom Tyrkia hadde deltatt på tyskernes side i første verdenskrig.

Briter myrdet En uoffisiell folkeavstemming blant gresk-kypriotene i 1950 ga flertall for tilslutning til Hellas, hvilket fem år senere medførte at grekerne med støtte av den den gresk-ortodokse kirken, gikk til angrep på koloniherrene som allierte seg med øyas tyrkere.

Det pågikk kamper ut hele 1950-tallet. Mange, både britiske sivile og militære, samt øyas greske og tyrkiske innbyggere, mistet livet.

Været Kypros

I 1960 ble det imidlertid dannet en demokratisk republikk med maktfordeling mellom grekere og tyrkere, men det var fortsatt spenning mellom folkegruppene. Japan Japan I hvilket annet land, vil alt føles så trygt og så kjent, men allikevel oppleves så annerledes og fascinerende som Japan? I soloppgangens land ligger store opplevelser og venter på deg.

Japan er en fantastisk blanding av det tradisjonsrike og det fremtidsrettede.

Klima og vær på Nord Kypros Kypros Bloggen

Gjestfrie og høflige Japan rommer alt fra gamle landsbyer med stråtekte bygninger og tradisjonelle te-seremonier til neonbelyste og trendy byer hvor du kan finne alt det nyeste innen teknologi.

Marokko Marokko Fargesterke Marokko har en spennende kultur, morsom shopping og en herlig blanding av gammelt og nytt. Ettersom landet i sin tid var fransk koloni, preges hverdagen både av orientalske og vestlige innslag — orientalsk mystikk med fransk touch gir en svært spesiell atmosfære.

Med en vakker natur, en gjestfri befolkning og et lavt prisnivå, så får du mye ferie for pengene. Kenya Kenya Kenya er et eksotisk reisemål for deg som lengter etter sol og varme strender.

Reise til Kypros Bestill sydenturen hos Bennett

Flyreisen er ikke noe særlig lenger enn til Thailand, og den lille tidsforskjellen gjør at du ikke blir plaget av jetlag. Opplev Kenyas ville natur og rike dyreliv. Med vakre Cape Town som utgangspunkt kan du ta deg til vinmarkene i Stellenbosch, eller du kan leie en bil og kjøre den vakre Garden Route østover mot Durban. Øya er full av vakre paradisstrender med myk hvit sand, turkist vann og vaiende palmer. Vil du oppleve herlig strandliv, god mat og ypperlig service, så bør du reise til Mauritius neste gang du skal på ferie.

Tanzania Tanzania I Tanzania er mye av det opprinnelige Afrika bevart. Landskapet er dramatisk, med store innsjøer, brede elver, mektige fjell, dype vulkankratre og en vakker kystlinje mot Det indiske hav. Seychellene Seychellene Å reise til Seychellene er en drøm for mange, for Seychellene fremstår som et komplett ferieparadis: vaiende kokospalmer, lange kritthvite strender og et fantastisk hav, et klima som gjør at badetøy og flipflops nesten er alt hva du trenger.

Her går livet i et makelig tempo.

I relasjon: Hugna

Sett sammen reisen din til Seychellene selv, og se frem til hvilepuls og minner for livet! Den dominikanske republikk Den dominikanske republikk Drømmer du om å reise til Vest-India?

Da kan en reise til Den dominikanske republikk være løsningen — det er en reise til et karibisk ferieparadis med eventyrlige strender og asurblått hav.

Cuba Cuba En reise til Cuba byr på noe helt eget.

Temperatur på Kypros etter måned

Varaderos hvite strender eller Havannas særegne atmosfære — hva du enn velger, så vil du oppdage at en reise til Cuba er noe du ikke har opplevd tidligere. Her lever man livet i salsatakt, og smilet og latteren ligger alltid på lur. Mexico Mexico En reise til Mexico er en reise til sol og bad mot et bakteppe av urgammel indiansk kultur.

Du møter fargerike mennesker og kulinariske opplevelser, kritthvite strender og dypblått hav, herlige dykkeforhold og enestående naturopplevelser.

Festivaler: Uansett hva festivalene heter så vil de vanligvis inkludere ulike elementer og ikke nødvendigvis ha tilknytning til hav festivalen heter. Og oliven festivalen en dart konkurranse, og de slenger gjerne på en skjønnhetskonkurranse i tillegg for å være sikre på å dekke de flestes behov.

Informasjon om området Kypros på kartet. Kypros kart på russisk

Som de fleste muslimske land i verden er festivaler og religiøse helligdager observert i forhold til kalender og månefaser. Når er det best å booke restplass til Kypros? Kypros er klart mest kjent for sine sandstrender og det yrende livet blant unge partyløver, ikke så rart siden Kypros har et av de varmeste klimaet i Europa med årlig gjennomsnittstemperatur på rundt 24 grader.

Som med de fleste sydendestinasjoner, er juli og august høysesong for turister. Men det er mer til øya enn strender.

GJENNOMSNITTSTEMPERATUR KYPROS Relaterte emner

Om sommeren blir luften så varm at temperaturen på Kypros overstiger 35 ° C-merket. Det er derfor ikke alle turister elsker strandferier midt i den varme sesongen. På øya er alle årstider gode for rekreasjon. Offseason varer bare kort tid, som går fra desember til begynnelsen av mars, men selv denne gangen kan neppe kalles ekte vinter. Det er ofte ledsaget av regn, snøfall regnes som en eksepsjonell sjeldenhet. Resten av tiden over strendene i det populære feriestedet er en klar himmel og varm sol.

GJENNOMSNITTSTEMPERATUR KYPROS Kommentarer:
Rapportert den Gjennomsnittstemperatur kypros
Eilertsen fra Namsos
Jeg trives rapporterer norske nyheter ubrukelig. Siste nytt: min andre innlegg. En av mine hobbyer er Amateur Geologie.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net