Vatne Capital

  1. Mer om
Vatne Capital

Content [hide]

Munkedamsveien 62 A, 0270 Oslo. Daglig leder, Runar Vatne (f 1974). Styrets leder, Runar Vatne (f Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Vatne Capital AS, 921883374. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og I fjor tjente investor og eiendomsmilliardær Runar Vatne 437 millioner kroner gjennom sitt heleide selskap Vatne Capital Vatne Capital AS har besøksadresse Munkedamsveien 62a, 0270 Oslo og postadresse Postboks 1575 Vika, 0118 Oslo. Selskapet ble stiftet i 2018 og er registrert Vatne Capital AS er morselskapet i et nyetablert family office, eid av Runar Vatne med ca. Vi er lokalisert i Oslo og opererer

Mener ordbruk var berettiget Finansavisen er ikke enig med klager i at de skal ha brutt god presseskikk, og avviser dette.

De mener at de hadde dekning for å skrive at selskapet hadde alvorlige problemer med sin likviditet. Dette begrunner de blant annet med at styreleder i fondet hadde vært i gjentatte samtaler med Vatne, for å stake ut mulige løsninger, uten at et resultat var kommet på plass.

VATNE CAPITAL AS

Ønsker du en kombinasjon der du selv gjør det du har spisskompetanse på, og setter bort resten? Runar Vatne, Rune Stokke og Thomas Øybø vil fortelle om sine erfaringer og belyse prosessen bak beslutningen om valg av modell for sitt Family Office.

Runar Vatne har valgt en modell hvor de gjør alt selv, mens Rune Stokke har valgt en kombinasjonsmodell hvor de har satt bort deler av forvaltningen, og selv gjør det de har spisskompetanse på.

Har du lest dette? Jula varmepumpe

Krefting begrunner dette med at «Det følger allerede av at aksjonæravtalen ikke oppstiller tvingende frister for når avvikling skal være gjennomført». Krefting avviser at eiendommer skal ha blitt solgt til underpris.

Begge eiendommene ble solgt ved avtaler der eiendomsverdien var satt høyere enn siste foreliggende verdivurdering, og for øvrig på markedsmessige vilkår som ikke var dårligere enn det som ble oppnådd ved sammenlignbare salg gjort av andre aktører.

Ved å skru av markedsføring vil du få helt generiske annonser i purehelp som kan oppleves som lite interessante og kjedelige.

Å deaktivere for markedsføring stopper ikke reklamen på vårt nettsted. Egenkapitalen ble bokført på to milliarder kroner. Investoren er ikke bare kjent for sitt yrke og sin karriere, det har også vært offentlig interesse rundt hans forhold til Alexandra Joner, som han fortsatt er sammen med.

Saksøkte forretningspartner Vatne har de siste årene vært forretningspartner med Carl Erik Krefting, men i juni ble det kjent at Vatne saksøkte partneren.

VATNE CAPITAL Relaterte emner

Runar Vatne Stjerneinvestor må i fengsel Investor Rune Vatne 45 må i fengsel etter å ha råkjørt i en 80-sone. Han kjørte i 177 kilometer i timen i en Ferrari Spider. Han mister førerretten i 37 måneder, ifølge dommen. Skal han få tilbake muligheten til å sitte i førersetet igjen, må han kjøre opp på nytt. Egentlig ble Vatne dømt til 27 dagers fengsel, men fikk fire dagers tilståelsesrabatt. Fartsoverskridelsen skjedde 20.

Vatne Capital
VATNE CAPITAL Kommentarer:
Redaktør på Vatne capital
Braaten fra Steinkjer
Jeg nyter rapporterer norske nyheter vi vil. Se min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er Strandbasketball.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net