A6 Allroad Problemer

  1. Mer om
A6 Allroad Problemer

Audi Allroad er en bil som mestrer det meste. For det viste seg nemlig at det var en hel del problemer med denne bilen ret etter kom hyttefavoritten A6 Allroad, bilen du ser på bildene Andre kjente «bugs» er problemer med det elektroniske håndbrekket og Pris mellom 200 000kr og 300 000kr. Helst ikkje gått mykje meir enn 100 000km. Korleis er desse bilane mtp problemer Audi A4 2,0 TFSI: – Holder ikke dette – da har du kanskje et potens-problem Audi A1: Klassens mest snobbete bil. Audi S3 Sportback: Nei – dette er ikke Utrolig god bil, god komfort, lite problemer og rimelig i drift ifht motor

Jeg kan da bare forsikre deg om at både seteunderstell og bakrutepusser-motor IKKE er gratis Derfor mener jeg at det er smart å få sett over bilen uansett. Da kan du få fikset opp i potensielt dyre feil, kostnadsfritt. Juni 2015, klokken 11:28 -Hvis hver reparasjon tar bare 2,5t alt inkludert, kan det bare være småfeil vi snakker om? Og da tar jeg utgangspunkt i at forumdeltagerne har rett i at de bare har småfeil med sine biler.

Det jobbes det fortsatt med. Mens bilen sto på verksted ble imidlertid bilkjøperen kontaktet av bilselgerens kollega som fortalte at de likevel ikke ville dekke verkstedregningen. Nå måtte bilkjøperen betale 10. Det motsatte han seg. Nektet å heve kjøpet Etter utbedringen skal bilen ha fungert greit i noen måneder.

I februar 2012 startet imidlertid problemene på nytt. Det kom fram at oljetrykksvarsleren har vært et problem i hele bilens levetid, og er forsøkt utbedret flere ganger, sier mannen oppgitt, og forklarer at han forsøkte å få hevet kjøpet, noe bilselgeren motsatte seg. Det mest pålitelige blant bensinmotorer er et aspirert volum 3. Blant manglene ved denne motoren kan det bemerkes: tap av tetthet i toppakningen.

På grunn av dette kommer frostvæske inn i motoren sykdommen manifesterer seg i en kjørelengde på 130-150 tusen km. Av de mindre problemene til alle motorer, er det mulig å merke svikt i termostaten, pumpen og katalysatoren på et løp på 100-120 tusen km.

Drivlinjer med direkte injeksjon FSI har en uvanlig lyd når du arbeider med tomgang klatter. Denne funksjonen skyldes at injektorene i disse motorene fungerer ved et trykk på 100 bar, i stedet for 5 bar i lignende motorer med det "gamle" injeksjonssystemet.

Diesel Audi A6 C6 Diesel kraftenheter er mer pålitelige enn bensin, og går i de fleste tilfeller 250-300 tusen km uten klager. Den mest problematiske er 2. Det er ofte irritert av: injektorer, oljepumpe, EGR-ventil, det har vært tilfeller av sprekker i sylinderblokken. Etter 2007 fjernet produsenten de fleste feilene ved å installere et Common Rail-injeksjonssystem.

Motoren ble imidlertid ikke problemfri; over tid plager injeksjonspumpen og partikkelfilter Når du velger en bil med en 2. Den viktigste av dem er mer kraftig motor piezoelektriske dyser brukes som ikke kan gjenopprettes. Dieselmotorer V6 med injeksjonssystemet "Common Rail" er utstyrt med en timingkjededrift, som inkluderer en gruppe kjeder, og utskiftingen vil koste mye penger.

En annen ulempe med dieselmotorer er den lille ressursen til et to-masses svinghjul, i de fleste tilfeller må det endres med en kjørelengde på 120-150 tusen km.

Når du fyller drivstoff på en bil med diesel av lav kvalitet, reduseres ressursen betydelig drivstoffinjektorer, Injeksjonspumpe og EGR-ventil. Overføring For Audi A6 C6 var det tre typer girkasser tilgjengelig - fem- og sekstrinns mekanikk, Tiptronic automatisk girkasse med manuell giring og en Multitronic variator. Den mest pålitelige overføringen anses å være en mekaniker, der til og med en clutch, med forsiktig drift, er i stand til å betjene 150-200 000 km en ny koster innen 500 cu.

Det er ingen spesielle klager på automatgiret, men bare på den tekniske siden. Men elektronikk er preget av funksjonsfeil rykk vises når du skifter gir og skarp akselerasjon.

For fans av aktiv kjøring på en kjørelengde på 100-120 tusen km mislykkes dreiemomentomformerens låsemekanisme. Du må betale 2000-3000 USD for erstatningen. Den mest problematiske er variatoren. Hovedproblemet ligger i det våte koblingssettet, det serverer 100-120 tusen km, og med hyppige belastninger i trafikkork reduseres ressursen til 70-80 tusen km.

Også skyldige er kostnaden på 80-100 tusen km. For å forlenge automatikkens levetid og variatoren i dem, er det nødvendig å skifte olje hver 40-60 tusen km. Det meste av Audi A6 C6 er forhjulsdrevet, men det er ofte i sekundærmarkedet firehjulsdrevne biler denne modellen Quattro.

Når det gjelder påliteligheten til dette firehjulsdriften, med riktig vedlikehold, er det ingen problemer med det. Det eneste du bør vurdere når du velger en slik bil, er at den firehjulsdrevne versjonen har en mer kompleks fjæringsstruktur. Suspensjonsfjæring på Audi A6 C6 Generelt er bilens fjæring ganske pålitelig, men du må være forberedt på at hver 100.

Overarmene er de første som overgir seg, dette skjer omtrent med en kjørelengde på 80-90 tusen km. På omtrent samme kjørelengde kreves det også utskifting av styrespissene. Hjullagre bor 90-110 tusen km bytte montert med navet, stabilisatorstagene kan holde ut like mye. Kuleledd bytt montering med spaken og støtdempere går 100-120 tusen km.

Stille blokker og gummibussinger pleier 150-200 tusen km.

A6 Allroad: Ujålete "Q7

Bakfjæringen krever sjeldne tilfeller inngrep opp til 150. Det eneste som kan plage deg i bakhjulsopphenget er kaliperførerne og monteringsbrakettene de kan ringe når du kjører på ujevne underlag.

Luftfjæring ble også installert på Audi A6 C6, men slike tilfeller blir ikke ofte funnet, og takk Gud, siden anmeldelser om den ikke er de beste lav pålitelighet, vanskelige reparasjoner, dyre reservedeler. Styringen er pålitelig og forårsaker vanligvis ingen spesielle problemer, men noen ganger mislykkes regulatoren for styringsinnsats, noe som fører til en reduksjon i effektiviteten til den hydrauliske booster.

Salong og elektronikk Elektronikk er den mest problematiske delen av Audi A6 C6, og når du får vite om kostnadene ved reparasjoner, blir det ubehagelig 72 kontrollenheter for forskjellige systemer er installert i bilen. De høye kostnadene skyldes vanskelig tilgang til elektroniske komponenter, og utskifting av noen av blokkene krever registrering i systemet, selv utskifting av batteriet er ikke komplett uten tilpasning.

På grunn av dette er det nesten umulig å finne en bil med en kjørelengde på 100-120 tusen km, hvis frontpanel ikke er demontert eller dørbekledning ikke er fjernet minst en gang.

Dette er hovedårsaken til fremmede lyder når du kjører på ujevne veibaner knirker, slag, etc.

Én god grunn til ikke å kjøpe elbil

De viktigste sårene til Audi A6 C6 elektronikk er: Multimedia-system slutter å lese plater. For å løse problemet er det nødvendig å rengjøre leseren noen ganger hjelper det å bruke en rengjøringsplate. På grunn av dårlig kontakt på ledningsblokken forverres kvaliteten på mottak av radiobølger. Problemet elimineres ved å krympe ledningene. Mulig svikt i rorkraftregulatoren. En dyse vil koste 700 dollar, og produsenten anbefaler endring av alle 4 umiddelbart.

Gjennomsnittlig levetid på deres tjeneste er ca 200 tusen km. Hvoretter alle 2,0 dieselmotorer ble utstyrt med et system Common Rail. Det er endringer i 136 og 170 liter. Det generelle problemet for motorer i begge generasjoner -oljepumpe stasjon Hexagon. Over tid svinger den og systemet mister oljetrykk. Deretter svikter oljepumpen selv og turbinen samtidig.

Det manifesterer seg oftest på kjører mer enn 200 tusen km. Billigere vil bli avvist: Fjern oljepanelet, sjekk, og hvis du trenger å bytte ut delen.

V6 betyr automatisk dyrere service. Selv om "horsepon" planen ikke er en kardinal forskjell. Et ganske massivt problem er inntaksmanifoldventilen. Hun tetter og slutter å utføre sin funksjon.

Kan repareres eller erstattes med en ny. Hvis "riktig" reparerte, vil problemet ikke lenger forstyrre. Og det er noe: kraftig - fra 225 BMK. Minuser er de samme som Junior 2,7-liters motor. Etter at 200 tusen km kan endelig score dairy Filter.

I dette tilfellet faller motoren "i nødmodus Som du ikke vil forlate, bare før tjenesten. Hvis soten er mindre enn 68 gram, så kan du gjøre det tvunget regenerering. Hvis mindre, så bare erstatning.

Men faktisk endrer ingen dieselfilteret, det er ganske enkelt fjernet. Årsaken er enkel - det koster det dyrt, men påvirker bare økologien.

Nærmere 300 tusen km. Alle de samme sottenekalt ventil ercsom vil føre til erstatning sammen med resirkuleringsrediatoren til eksosgassene. Noen eiere slår bare av ventilen for å hindre tvangsreparasjoner. Dobbel liter dieselmotorer ble kombinert bare med forhjulsdrift, tre liter med komplett, og 2,7 liter kan være begge med den andre.

Bokser utstyr Enn mer bil "Troin" i trafikkorker, jo større er sjansene for at de 200 tusen km må erstatte dyrt to-masks svinghjul. Dette gjelder en manuell boks, som er i en enkelt utførelse med seks trinn. De automatiske boksene var to: "Klassisk" og ganske pålitelighydrotransformator Tiptronic fra ZF. Installert på A6 i kroppen 4f bare med fullt kjøre Quattro. Mer progressivvariator multitronic. Det ble bare kombinert med forhjulsdrift C6. Tittronic er mindre følsom for sleping, skarpe starter og løp med maksimale hastigheter.

Men dette betyr ikke at han er evig. Produsenten anser denne boksen som vedlikeholdes. Men praksis viser at det er bedre å produsere delvis erstatning Oljer hver 60 tusen km.

Audi A6: Audi A6 (C7,

Med forsiktig drift kan den "gi" ekstra 100 tusen løp uten å reparere automatisk overføring. I tilfelle av reparasjon av problemer med reservedeler og eksperter vil ikke være. Men standardprisen "spørsmålet" starter fra 1 tusen dollar. Hvis den automatiske boksen er helt "utsatt for", må du endre den mekaniske mekaniske blokken, og prislappen vil vokse flere ganger.

Billigere å ta en brukt boks med demontering. Med en multitronisk situasjon litt mer komplisert.

Girkassehavari Audi Q5

Den skifter godt, ikke "buggy" og presser ikke. Fra et konstruktivt synspunkt, selv pålitelig. Men overoppheting, overbelastning og slip "drep" variatoren veldig raskt.

Derfor er oljeskiftfrekvensen kritisk. Kjedenes ressurs for variatoren i området på 150 tusen km, og det er ikke veldig dyrt. Men hvis du ikke endres i tide, vil kjeglene skade, kostnaden som krympes.

Det kompliserer situasjonen som uten å analysere enheten er nesten umulig å sjekke tilstanden. I det minste bør det ikke være noen tråkk, glidende eller fremmede lyder.

Alle bokser på 4F C6 er pålitelige, uten noen avtalt svake punkter. Men automatiske overføringer krever et nøye forhold, som ikke alltid er mulig på eierne av allhjulsdrift Audi med kraftige motorer. Derfor, ikke "følg" på setningene: "Hun har alt mellom den første og andre tullet" eller " svart olje Boksen er normen.

Suspensjon og firehjulsdrift Chassis Audi A6 C6 er veldig behagelig. Vis mer byoutline Morten Abrahamsen Hvorfor folk absolutt skal ha en stor SUV når en bil som dette finnes, er for meg temmelig uforståelig. A6 Allroad har kjøreegenskaper som er langt bedre enn en bil med SUVens tyngdepunkt. Samtidig kan den by på bakkeklaring på opptil 21,5 centimeter, noe som er halvannen centimeter mer enn en Audi Q5, i sportsmodus kan den reduseres til 15,5 centimeter.

A6 Allroad er en bil som er god på mye. Et svært vellykket kompromiss. Forhjulslager kjører bare 100-120 tusen på biler med tunge motorer og sportsoppheng. På baksiden avhenger ressursen av driftsmåten: Hvis bilen ofte kjører med full belastning og på dårlige veier, må den endres etter hundre.

Hvis dette er urbane utnyttelse, og til og med med maksimalt én passasjer, så kan de sies å være nesten evige. Men nå er prisen på pneumatisk belg ikke lenger uoverkommelig, det er erstatninger og håndverkere som reparerer systemer og til og med endrer dem.

For eksempel kan du sette et forseglet deksel, "a-la Porsche" og forsterke systemet med en stor mottaker. På bildet: Audi A6 Allroad 4. Alt er ganske pålitelig, stativet er ikke utsatt for lekkasjer og slag, hydraulikken er godt utført, rørene lekker ikke, pumpen er pålitelig. Klager over den lille ressursen til styrestenger og tips er hovedsakelig typiske for biler med veldig brede dekk. Bremsene varierer i størrelse og design.

Store bremseskiver er utsatt for vridning og til og med ubalanse over tid og bør byttes ut i tide. Og levetiden til putene er liten, men dette er typisk for tunge og kraftige maskiner. Alt annet er veldig pålitelig: bremserør veldig sjelden svikter selv i biler fra de aller første utgivelsene, og ABS-enheten lider bare av problemer med innebygd elektronikk. Når du kjøper en bil, bør du imidlertid være oppmerksom på "kollektiv oppdrett" - bremser fra en Porsche Panamera eller et annet tilpasset sett.

Håndbremsen mislykkes ofte, men selv her er det problemer av rent elektrisk art - den kutter ledningene til de enkelte motorene i stasjonen, og folk bryter i tillegg kontrollknappen i kabinen. Overføringer Manuelle girkasser er pålitelige her, men dobbeltmassesvinghjulet krever regelmessig utskifting eller reparasjon, og gleden er ikke billig i det hele tatt. Kardanskaft Quattro og hjulstasjoner er robuste og holdbare. Med løp i halvannen - to hundre tusen kilometer kan en mellomstøtte overgi seg kardanskaft og fremre ytre CV-ledd.

Ganske verdig ressurs. Det er verdt å overvåke oljenivået i den bakre girkassen: hvis det er lekkasjer på huset, er det verdt å sjekke det regelmessig eller reparere lufte- og oljetetningene. Hvis oljen forsvinner, vil den mislykkes veldig raskt.

Det er to typer automatiske girkasser. En multitronic variator ble installert på forhjulsdrevne biler, og en klassisk ZF-girkasse stolte på firehjulsdrift. Jeg snakket allerede om Multitronic - først var det kontinuerlige problemer fra variatoren. En svært modifisert versjon ble installert på C6, forskjellig i både kontrollenheten og fyllingen av selve enheten, og den gir relativt få vanskeligheter. Siden 2005 kan denne boksen betraktes som veldig pålitelig.

Antall feil på grunn av strukturelle feil er veldig lite.

A6 ALLROAD PROBLEMER Relaterte emner

Sjekk alle våre tips til bruktbilkjøpere: Hjelp, jeg skal kjøpe bruktbil! Som bilkunde er det ikke alltid like lett å vite hvem du skal stole på. Reklamen, bilselgeren, ektefellen, magefølelsen eller naboen? Velger du feil, kan følgene bli hyppige verkstedsbesøk og store utgifter. Statistikk og fakta Forsikringsselskapet If er store på bilforsikring. For å sikre seg selv, har selskapet utarbeidet en liste over biler de ikke vil gi bruktbilgaranti.

A6 Allroad Problemer
A6 ALLROAD PROBLEMER Kommentarer:
Forfatter om A6 allroad problemer
Hernes fra Namsos
Jeg nyter rapporterer norske nyheter kontinuerlig. Anmeldelse min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Kampfroboter.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net