Gaustatoppen Høyfjellshotell

  1. Mer om
Gaustatoppen Høyfjellshotell

Content [hide]

Her kan man våkne opp med flott utsikt mot alpinanlegget eller Gaustatoppen. Vi tilbyr alt fra enkeltrom til 5 personers suiter, og vi er selvsagt Ett rom med storslått utsikt mot fjellet? Gaustablikk Høyfjellshotell har en spektakulær beliggenhet like ved Kvitåvatn ved foten av Gaustatoppen Ved foten av Gaustatoppen, like ved Gausta Skisenter, ligger det flere moderne hytter med en enestående utsikt mot fjellet og Gaustablikk Høyfjellshotell ligger fantastisk til ved foten av Gaustatoppen, og rett over veien for Gausta Skisenter Nyt frokost på hotellene ved Gaustatoppen · Morgedal Hotel · Eggedal Borgerstue · Best Western Plus Gyldenlove Hotell · Dalen Hotel · Quality Hotel Grand Kongsberg

I tillegg ligger planlagt aktiviteter som kunstgalleri og skøytebane. I planene fra 2008 lå flere forretninger og restauranter i nær tilknytning til et nytt høyfjellshotell med 100-150 rom.

Tuddal Høyfjellshotel

Gestern um 03:00 · Lyst å teste SUP boards? En morsom aktivitet for voksne og barn. Enkeltrom har bad med dusj, wc, hårføner, produkter fra Rituals.

Rommene passer for en person. Hotellet er røykfritt. Booking Kontakt oss i dag! Med kort vei til Rjukan og Hardangervidda, kan vi garantere deg en opplevelsesrik ferie hos oss. Et lite familiedrevet hotell fra 1895.

Tuddal Høyfjellshotel

Bare to timer fra Oslo, under Gaustatoppen i Telemark, innbyr vi til livsnytelse og ro. Egen skicross bane finnes også.

Dersom du ønsker andre typer aktiviteter er de islagte fossene i området fantastiske for isklatring, en aktivitet som gir store utfordring. Over 85 km preparerte langrennsløypene i alle vanskelighetsgrader står til din disposisjon. Får du ikke nok i løpet av dagen kan du ta en tur i lysløypa om kvelden.

Se tomtekart med langrennsløyper Barnebakkene er tilpasset for nybegynnere og de yngste med et transportbånd og en tallerkenheis. Denne passer godt til fjørkre, lett krydra mat og oster. Dette er ein lysere øl som passer godt til lettere mat, som salat, sjømat eller helt alene.

GAUSTATOPPEN HØYFJELLSHOTELL Relaterte emner

Målrettet For på grunn av manglende interesse for hotellutbygging fra kommunene i Valdres, så Olav og Didi seg til Telemark og Tinn kommune som hadde sagt seg villig til å satse på turistnæringen. Valget falt på Rjukan Fjellstue som de sammen drev noen år før ordføreren i Tinn fikk nyss i om at ekteparet hadde planer om å bygge hotell i området, og det var da jakten på den perfekte hotelltomten for alvor startet. Sammen spente de på seg skia og dro på jakt etter egnede tomter og da de sent på 60-tallet kom til Kvitåvatn, var han ikke i tvil. Det var her, midt i villmarka, i et myrlendt terreng med tyttebær og grønn granskog, vendt mot selveste Gaustatoppen, at eventyret startet. Og våren 1970 var hotelldrømmen et faktum. Olav og hans Didi Stuntmann for Kirk Douglas I forbindelse med innspillingen av «Heroes of Telemark» i 1964 var det Olav, som på bakgrunn av det som må ha vært en meget god søknad, ble valgt ut til stuntmann for Kirk Douglas. De var på en måte ytterpunktene av hverandre, selv om de utseendemessig kunne ligne litt var det store kontraster i blant annet skiferdigheter, forteller Britt muntert.

Gaustatoppen Høyfjellshotell
GAUSTATOPPEN HØYFJELLSHOTELL Kommentarer:
Redaktør på Gaustatoppen høyfjellshotell
Myrvold fra Vadsø
Les også min andre nyheter. Jeg trives Turnier. jeg elsker rapporterer norske nyheter innad.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net