Lage Trebenk Ute

  1. Mer om
Lage Trebenk Ute

Spiler både inne og ute er en het trend. Vi ser spilevegg, spiletak, pergola med spiler og spilebord og spilebenk. Her viser vi deg hvordan du enkelt bygger Her skal du få tips til 15 flotte benker du kan lage selv: 1 Stabil og luftig trebenk. Denne benken lager du enkelt ved å stable og lime Solid hagebenk bygget i mahogni som tåler å stå ute året rundt. tre og betong - og for eksempel lage en benk hvor beina er av betong og setet er av tre Gjør det selv: Hvordan bygge utebenk - Byggmakker. Spiler både inne og ute er en het trend. Vi ser spilevegg, spiletak, pergola med spiler Her får du inspirasjon og veiledning til hvordan du selv kan bygge en moderne, solid og vedlikeholdsvennlig hagebenk, som sikrer ekstra

Fyll hullene halvveis med grus for å støtte innleggene. Bruk plumb festet til ånden nivå for å fastslå at rammen er nivå. Fyll hullene med betongen over hullet til en liten høyde.

Det kan ta opptil en uke for betongen å kurere. Fest brettene mellom steinblokkerne er enkelt med et metallhjørne. I betong er han festet til dowels, og i et tre - selvtillit. Hvis du jobber fra grunnen av, uten tilstedeværelse av ferdige gjenstander, trenger du en instruksjon om hvordan du lager en slik benk. Forbered materialer: blyant, roulette, brett, sag, skruer og negler, hammer, lim. Å plante blomster - jord, gryte og planter selv.

Deretter gjør vi målinger av ledig plass under benken og ser frem til sine dimensjoner. Styrene må være polert, for å unngå offplaces eller annen hudskade og å gi de mest presentasjonsartene. Det er nødvendig å kutte 52 identiske segmenter til en halv meter. For å gjøre dette, legg ut tårnene sine - på 2 parallelle brett, sett 2 vinkelrett og så videre. Det bør være to bokser med 20 planker hver.

Laget av lange brett, lager vi en ramme, mens vi engasjerer dem med hverandre. Bonded lange brett kombinerer med to ferdige tårn med lim og skruer. Fra de resterende 12 brettene gjør vi to små tårn og fester dem til ferdige støttekasser.

I boksene setter du gryterne med blomster og butikk klar. Monteringsbenk En annen enkel måte å lage en butikk - bruk for dette byggeklosser Og barer. Behandlet, de er lett satt inn i blokkhull.

Selv om butikken og ser primitivt ut, og det er usannsynlig å fullt ut dekorere ditt territorium, men det er lett å utføre og perfekt egnet for hvile, for eksempel i en hage eller i nærheten av vann. Lag en enkel metallbenk er lett hvis du har elementære sveiseferdigheter. Forbered en sveisemaskin, et hjørne av metall, en grinder for å kutte rørene, og selve profilrøret. Med hjelp av en grinder, kutt 3 identiske billetter, 120 cm lang. Det vil være et sete. Fra stålhjørnet kutter vi 2 tverrstenger og legger vinkelrett på setene for sitteplasser, sveise med sveisemaskinen, og vi fester 2 ben for en fremtidig benk.

Snekre benk selv helt uten skruer

Priser en avstand på ca 20 cm fra sitteplasser, svever vi tverrgående stangen til bena. For en benk sto på beina under må du raskt velkommen 2 hjørner vinkelrett, de vil faktisk være basert på hele designet.

Sitter på det kalde belegget er ikke veldig behagelig, så du kan sette på toppen av metallet sitteplasser treplanker, konsolidering av deres dowels; Vakker benk med ryggstøtte gjør det selv Hvis du ønsker å lage en benk for å gi med dine egne hender spesielle, eksklusive, ikke som naboene, for dette trenger du noen ferdigheter, finansielle investeringer Og fritid.

Å lage en trebutikk for herregård, du må lage en ordning. Tegninger og de tilsvarende bildene av benker kan bli funnet klar på Internett eller designe ditt eget, individuelle alternativ. Først må du måle målinger, avgjøre dimensjonene til ditt fremtidige produkt. Husk at i standard tilfeller vil høyden på benken være opptil 60 cm. Det er nødvendig å nøye beregne lengden på alle komponenter i elementene, brett, tenke over plasseringen av dekorative deler. Når alle dine tanker du krypet på papir, begynner du å kjøpe materialer.

Å lage en trebenk for landområdet med ryggen må forberede tre typer tre - en tykk logg, vanlige styre Opptil 3 cm og tømmer, diameter på opptil 7 cm.

Fra verktøyene trenger du en hammer, negler og selvtillitskruer, en skrutrekker og en skrutrekker, en enkel blyant, en linjal, bor og for å dekke treet - maling, lakk og børster. Butikken er ferdig i 4 etapper. Ben, sete, rygg og på sistnevnte - samling av konstruksjon. For å få bena ta en log, 3-4 cm tykk, nekter pannekake, bredde og høyde og kutt ut bena med en hacksag. Bena bør være det samme, det minste skillet mellom dem vil føre til en sammenbrudd av en butikk.

Om nødvendig, bruk dem. Baksiden er laget i form av to støttende bakere, en tykkelse på minst 3 cm. Lengden på baksiden skal være identisk med sokkelens lengde. Monteringskort kan døpes, slik at gjerdet mellom dem, eller gjør baksiden av faststoffet. Sitteplassene til butikkene er laget av Bruusyev - de vil bidra til å gjøre det pålitelig og holdbart. Antallet barer avhenger av den foreslåtte bredden på butikken og fra ønsket om å forlate hullene mellom dem eller lage et solidt sete.

Slik bygger du en vinkelbenk til terrassen steg for steg

Skjære stolpene i samme lengde, sørg for å spenne dem. På den siste fasen må du samle alle blankene sammen. Komplett med bena og seter blant seg selv. På setet for å spike plankene vinkelrett på klemmen av ryggen. Ved hjelp av selvskruer, konsolidere ryggen. Slik at benken hadde et presentabelt utseende, må det være nøye polert og dekket med lakk eller maling.

Du kan bygge en benk og bruke undergrades - trepaller, murstein, leire, steiner og til og med flasker. Det viktigste er at det er praktisk, passende og passe inn i det indre av gården din. Foto benker for å gi Benken er ganske enkelt nødvendig i landet eller husholdningenes tomt. Hovedformålet med sin hensikt er et sted å slappe av. Den som vet hvordan man skal jobbe, burde være i stand til å hvile.

Vinkelbenk steg for steg Hasås Stolt og komplett leverandør av trevirke

Noen setter bare benken, og noen skaper et interessant hjørne, som sikkert har en fullverdig hvile. Du kan bare slappe av, men du kan bare nyte miljøet og fra resultatene av arbeidet ditt. Det er mange ideer som er verdt oppmerksomhet. Av spesiell interesse er de vanlige designene som kan gjenta enhver person som er kjent med treet og eie et primitivt sett med verktøy.

Alle kan forestille seg hva slags den vanligste benken er, men ikke alle er enkelhet for sjelen og det meste av valget på de opprinnelige løsningene. Alle ønsker å ha noe som ikke er, for eksempel en nabo i landet. Nesten alle Daches starter med dekorasjonen av landet eller det fine nettstedet, og her er det også mange alternativer.

Alternativt kan du ta et designsted fra installasjonen av benken, etter å ha bestemt seg for hvilestedet.

Tross alt er stedet for hvile ikke nødvendig senere, det er nødvendig nå. Derfor bør utformingen av dette stedet gjøres i de første stadiene av prosessen med å dekorere landet eller nukleotopområdet og bare deretter begynne utformingen av resten av territoriet. Som regel er sommerhusene svært overfylt med voksende ulike grønne plantasjer og farger.

Spesielt er det mange av dem i nærheten av bygningene. Alternativt kan du kombinere plantasjer med sittegruppe ved å installere benken ikke langt fra hytta. I denne saken, Alt vil bli organisk sett på: både grønne plantasjer og blomsterbed, og den opprinnelige benken. To blomsterbed fra brettene og mellom dem benk Varianter er et stort sett: fra det enkleste, til veldig visdom. Det enkleste alternativet kan bestå av to trebokser Hvor blomstene er plantet, og to brett, bygget mellom disse boksene.

Styrene må være skarpe og godt sandete. Dette designet kan plasseres direkte i nærheten av hytteveggen. På veggen kan du fikse et par av de samme kraftige brettene, som vil fungere som en slags rygg. I stedet for trebokser kan betongkurs installeres, noe som vil kunne stoppe mye lengre treelementer. En lignende design er veldig enkel, og viktigst raskt.

Når det gjelder brettene, kan de kjøpes klar eller gjort under selve størrelsen, ved hjelp av ikke-behandlede brett.

Har du lest dette? Smerte i halebein uten fall

Men i dette tilfellet må du jobbe hardt, men benken vil ikke koste noe, og resultatet vil definitivt gjøre det. Hvis det brukes betongvaser for farger, så kan brettet løses med metal hjørner. Det eneste problemet er kompleksiteten til borehull i betong. I intet tilfelle kan ikke brukes perforatoren, siden vasen, selv betong, vil den lett splitte, spesielt hvis den er gjort uavhengig. Du kan ikke montere brettene, men i stedet for brettene legger du en stor logg, som ikke nødvendigvis er løst, hvis du installerer den riktig.

Alternativt kan du bare installere et oppholdshåter vekk fra farger og grønne områder. Tross alt er det ingen hemmelighet at ulike insekter er skjult i farger og mellom bladene av planter, som ikke har hvile, men tvert imot, gjør det å ta for å legge igjen de verste minner om hvile.

Som benk kan du bruke hule blokker, i hulrommene som behandlede brett er enkelt satt inn, som kan tjene som seter. For å gjøre det praktisk å sitte, bør skarpe blokkhjørner være avrundet. Vel, hvis disse blokkene er tunge og store. Hvis blokkene er små, kan de være cropped med studs i ett. Benkbenk Nettstedet kan utstedes i hvilken som helst stil, men nesten alle forlater standardmetoder for å løse problemet. Alle ønsker å ha noe å ha noe. Men ikke alle vet at en ny, det er en avansert gammel.

Alternativt er en ny, men noe forbedret gammel, et alternativ for å bruke en logg som en benk. Som et sete kan du bruke en logg av stor diameter, malt sammen. Som en tilbake brukes en logg av mindre diameter, som malt sammen.

Tips: bruk maskeringstape når du bunter dem sammen. Vil du ha skrå avslutning på endene gjør du det i samme slengen jeg kom på denne detaljen etter at benken var satt sammen.

DIY: Hvordan bygge utebenk Byggmakker

Kapp også til klossene som skal være mellom spilene. Formen på bena skjærer du med sirkelsag. Mye av treverket som brukes til utendørsmøbler kommer fra Sørøst-Asia, hvor det har vært vanskelig å få god innsikt i hele prosessen fra skog til sagbruk til fabrikk.

Men gjennom tett samarbeid med leverandører og lokale myndigheter, har vi oppnådd resultater, sier Ulf Johansson, som jobber med leveranse av treverk og skogbruk. Men vi har kunnet støtte dem i prosessen både finansielt og ved å dele kunnskap», sier Ulf. Foto: Kathrine Haugholt Trinn 2. Foto: Kathrine Haugholt Trinn 3: Platen som utgjør setet skal trekkes med stoff fylt med skumgummi. Begynn med å merke av på platen hvor du vil plassere knappene.

Bor hull gjennom platen der knappene skal plasseres. Deretter kan du tilpasse madrassen, så den går kant i kant med platen.

LAGE TREBENK UTE Relaterte emner

Etter å ha kappet til alle lengdene er det lurt å sortere bordene. Se kappeliste side 1. Legg de ut på en plan flate, f. Legg ut 5 av bordene som er 180 cm lange. Disse skal bli toppbordet. Legg den pene siden ned mot underlaget.

LAGE TREBENK UTE Kommentarer:
Redaktør på Lage trebenk ute
Khan fra Vossevangen
jeg liker lese romaner mindre. Vennligst sjekk min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av metallische Silhouette.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net